02 / 05 / 2024

amerika konur fiyatları

amerika konur fiyatları

Türk jet-set'ine Miami'de, Orlando'da ev satan adam anlattı: Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı... En çok talep Miami'de okyanus manzaralı rezidanslara...

Altında Fed rüzgarı! Altın fiyatları bugün yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları

Dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı sonrası gözler altın fiyatlarına çevrildi. Fed faiz kararı öncesi altın düşerken bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? 1 Şubat 2024 altın fiyatları.

Fed faiz kararı öncesi altın düşüşte! Nefesler tutuldu! 31 Ocak 2024 altın fiyatları!

Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı öncesi altında hareketlilik başladı. Altın fiyatları bugün düşüşe geçti. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Uzmanlara göre altın fiyatlarında büyük bir artış bekleniyor!

Yatırımcıların gözü altın fiyatlarındaki hareketlerde. Finans alanında tanınmış uzman İslam Memiş, Amerika Merkez Bankası'nın (Fed) yaklaşan faiz kararına dair önemli yorumlarda bulundu. Memiş'in tahmini ise şu şekilde: "Altın değeri iki kat artacak. İşte altın piyasasında son durum…

Konut fiyatları resmen uçtu! Amerika'da ev almak İstanbul’da ev almaktan daha kolay!

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) konut enflasyonunu aylık yüzde 4,19 şeklinde açıkladı. Söz konusu bu artıştan sonra gözler de yeniden konut fiyatlarına çevrildi. Son bir sene içinde fahiş derece artan konut fiyatları, adeta yurt dışındaki ev fiyatlarını geçti.

Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 15 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, dün açıklana Amerika Merkez Bankası faiz kararı açıklandıktan sonra düşüşe geçti. Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü ve altın değer kaybetti. Altın yatırımcılarının gözü yaşlı! Bugün gram altın ne kadar oldu? 15 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları yükselişte! Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram ve çeyrek altın kaç lira? 13 Haziran altın fiyatları

Altın piyasası yarın açıklanacak olan Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararına odaklandı. Altın fiyatları karar öncesi yükselişe devam ediyor. Bugün gram, çeyrek altın ne kadar? 13 Haziran 2023 altın fiyatları.

Altın resmen tozu dumana kattı! Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı! Hemen bakın! 4 Mayıs 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün açıklanan Amerika Merkez Bankası (Fed) Faiz kararından sonra yükselişe geçti. Altın resmen tozu dumana kattı. Bu rakamları görenler gözlerine inanamadı. Hemen bakın! 4 Mayıs 2023 altın fiyatları.

23 Mart Perşembe altın fiyatları ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın kaç TL? 23 Mart 2023 altın fiyatları

23 Mart altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Fed faiz kararı sonrasında altın fiyatları yükselişe geçerken, Amerika Merkez Bankası Balkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrası ne kadar? Gram altın kaç lira, çeyrek altın kaç TL? 23 Mart 2023 altın fiyatları.

Petrolde iflas alarmı akaryakıtta tabelayı değiştirdi! Mazota indirim! İşte 15 Mart 2023 benzin ve motorin fiyatları

Son dakika haberine göre mazot ve benzin fiyatı başta olmak üzere akaryakıt pazarına indirim getiren haber Amerika'dan geldi. Ülkede peş peşe iflas açıklayan dev bankalar petrol fiyatlarını alarma geçirdi. Yaşanan sert kayıpların ardından motorin fiyatları düştü.  İşte detaylar...

İthalat yaptık yine durmadı! Fiyatları çıkmaya devam ediyor

Et kesim fiyatlarındaki yükseliş, Avrupa ve Güney Amerika’dan toplam 20 bin baş kasaplık hayvan ithalatı yapılmasına rağmen engel olunamıyor. Bir müddettir aynı seviyesinde duran karkas kesim 163.9 liraya çıktı!

Altın fiyatlarında Powell rüzgarı! Dev Alman bankası resmen açıkladı! Öyle bir rakam geldi ki! Yer yerinden oynayacak

Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Poerll'ın açıklamalarından sonra altın fiyatları ons altından gelen pozitif hava ile yükselişe geçti. Altın fiyatlarında Powell rüzgarı! Dev Alman bankası resmen açıkladı. Öyle bir rakam geldi ki... Yer yerinden oynayacak!

Altın FED’i bekliyor! Altın fiyatları ne kadar olacak?

Milyonlarca yatırımcı, Amerika Merkez Bankası’nın açıklayacağı faiz kararı öncesinde altın fiyatlarını yakından takip ediyor. Faiz kararının açıklanması ile  birlikte altın fiyatlarının yönü belli olacak. Gram altının fiyatı 1164 TL’den işlem görüyor. Peki altın fiyatları ne kadar olacak?

Altın fiyatlarında Fed rüzgarı! Kritik seviye aşıldı! 1 gram bile altını olan çabuk koşun! 2 Kasım 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları, Amerika Merkez Bankası (Fed) faiz kararı öncesi yükselişe geçti. Gram altın bugün  kritik seviye olan 1000 TL sınırını aşarak yukarı yönlü hareket ediyor. Peki çeyrek altın ne kadar? Yarım altın kaç TL? İşte 2 Kasım 2022 altın fiyatları.

amerika konur fiyatları Haberi

amerika konur fiyatları

Süha Çolakoğlu, Türklerin ABD'den ev alırken danıştığı en önemli isim. Orlando'da yaşıyor. Ünlü ABD emlak zinciri Keller Williams'ın danışmanlarından. Aynı zamanda da kendi finansman şirketi USCO Capital Group CEO'su. Çolakoğlu geçen ay Türkiye'ye geldi, AKŞAM'm sorularını yanıtladı. 


10 YILDA AMORTİ EDİYOR 


Amerika'dan ev almak isteyen Türklerin, özellikle Miami. New York, Los Angeles, Santa Barbara ve Washington gibi şehirlere yoğunlaştığını söyleyen Çolakoğlu, "Türklerin ABD'de emlak alımlarında son dönemlerde ciddi artış var. Bunun en önemli sebebi, fiyatların çok uygun olması. Bugün Türkiye'de 300 bin dolara 2+1 ev alamazsınız. Ama Miami'de 300 bin dolara okyanus manzaralı daire alabiliyorsunuz. Kira getiriniz de çok yüksek" dedi. ABD emlak piyasasında Türkler için büyük bir fırsat olduğuna vurgu yapan Çolakoğlu, ABD'de bir eve yatırılan paranın 10-11 yılda geri...