02 / 05 / 2024

amerika oyuncak ev

amerika oyuncak ev

ABD’nin Colorado eyaletinde yaşayan sanatçı Elaine Diehl’in bir dizi cam ustası, kuyumcu ve marangozun yardımıyla tam 13 yılda tamamladığı oyuncak bebek evinin değeri, tam 8.5 milyon dolar.

Kiralardaki yüzde 25 zam sınırlaması ev sahiplerine rota değiştirtti! Kadıköy'de 1+1 fiyatına Amerika'da 2 katlı ev!

Son dönemlerde emlak sektöründe yaşanan gelişmeler ev sahiplerine de rota değiştirtti. Yüzde 25 zam sınırlamasına takılmak istemeyen ev sahipleri yatırımlarını yurt dışında yapmaya başladı. 

ABD'den ev almak isteyenler dikkat! Türkler en çok nereyi tercih ediyor?

Mortgage Uzmanı Tunçtan Ayan ve Emlak Danışmanı Sophia Furtun, Amerika Birleşik Devletleri’nde konut almak isteyenler için önemli tüyolar verdi. Peki ABD'den ev nasıl ev alınır? Türkler en çok nereyi tercih ediyor? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Pamuktan ev olur mu? Olmaz demeyin! 1939 yılında Amerika bunu da planlamış!

1939 yılında, Amerika'da her sene ihtiyaçtan fazla pamuk yetiştirilmesi mühendisleri harekete geçirmiş.

Konut fiyatları resmen uçtu! Amerika'da ev almak İstanbul’da ev almaktan daha kolay!

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) konut enflasyonunu aylık yüzde 4,19 şeklinde açıkladı. Söz konusu bu artıştan sonra gözler de yeniden konut fiyatlarına çevrildi. Son bir sene içinde fahiş derece artan konut fiyatları, adeta yurt dışındaki ev fiyatlarını geçti.

Amerika'dan nasıl ev alınır?

Amerika'da şu sıralar konut kredisi faizleri en düşük oranda. Belirli koşulları yerine getiren Türkler Amerika'da konut sahibi olabiliyor.  

Konut satışında Amerika ve Avrupa’daki modeller örnek alınmalı!

Türkiye'de sayılarının 300 bine ulaştığı belirtilen konut mağdurları senelerdir çözüm arıyor. Uzmanlar Türkiye'de ev alım satımında Amerika ve Avrupa’daki satış modellerinin örnek alınması gerektiğine dikkat çekiyor. 

Türklere Amerika'da konut sahibi olma fırsatı!

Amerika'nın emlak broker'larından International Realtors Group ile Cengiz Bayırlı'nın kurucusu olduğu Property Invest USA şirketi birleşti. Birleşmeyle birlikte portföyü çoğaltan ortaklar, Türk yatırımcılara cazip fiyatlı ve üç yıl kira garantili ev satın alma imkanı sunuyor.

Gayrimenkul yatırımcıları rotasını ABD'ye çevirdi!

Dünyada kârlı bir yatırımla yerini almak isteyenler gözünü ABD’ye çevirdi, şu sıralar en gözde yatırımlardan biri Amerika’da ev sahibi olmak. International Realtors Group (IRG) son beş yılda birçok Türk yatırımcıya değişik projelerden 85 bin ile 6 milyon dolar arasında değişik gayrimenkuller sattı.

Obama ve ailesi ev satın aldı!

Amerika'nın 44. Başkanı Barack Obama ve ailesi Massachusetts’in Martha’s Vineyard bölgesinden 11.75 milyon dolara yeni bir ev aldı...

Demet Akalın kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı!

Lüks harcamaları ile tepkileri toplayan popçu Demet Akalın'ın kızına aldığı oyuncak, sosyal medyaya damga vurdu. Popçu, önceki gün 5 yaşındaki kızına 4 bin 200 liraya oyuncak ev aldı.

Aleyna Tilki Amerika'da 14 bin dolara ev kiraladı!

Aleyna Tilki, yeni albümü için gittiği Amerika’da 14 bin dolara ev kiraladı. Hollywood Hills’e taşınan genç şarkıcının komşuları arasında Ben Affleck, Sharon Stone ve Kevin Costner gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor...

Aleyna Tilki Amerika'da ev arıyor!

Eğitimine Amerika'da devam etmeye karar veren Aleyna Tilki bir aile dostlarının yanında kalıyor. Tilki kendisine kiralık ev bakmaya başladı.

Amerika'dan ev alırken dolandırılmayın!

Lead Consulting Group CEO’su Emel Onur, Amerika'dan ev almak isteyen yatırımcıları uyardı. İşte Amerika'dan ev alırken dikkat edilmesi gerekenler...

amerika oyuncak ev Haberi

amerika oyuncak ev

Sanat eseri gibi evin 29 odasında, binlerce dolar değerinde el yapımı minyatür mobilya, halılar, tablolar ve ahizeler bulunuyor.


New York’un doğusundaki Nassau County Museum of Art’da sergilenecek evin geliri, otizm ile ilgili çalışmalar yürüten “Autism Speaks” gibi bir dizi yardım derneğine...