20 / 07 / 2024

amerikalı Karl Kissner

amerikalı Karl Kissner

ABD’de dedesinin evine taşınan adam çatı katında 5 milyon dolar değerinde beyzbolcu kartları buldu

Uzmanından tarım arazisi alacaklara uyarı! Karlı bir yatırım için bunlara dikkat edin

Arsa ve arazi almak isteyen yatırımcıların bir kısmı son dönemde tarım arazilerini de yakından takip ediyor.  Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, karlı bir tarım arazisi almak dikkat edilmesi gerekenleri anlattı.

Faize para koymak mı, ev almak mı daha karlı? İşte şaşırtan o hesap! 

Yeni ev alacaklar ve yatırım yapacaklar, konuta şu an yatırım yapmanın mantıklı olup olmadığını araştırıyor. Peki faize para koymak mı, ev almak mı daha karlı?

Prof. Dr. Naci Görür'den endişe yaratan araştırma! Bingöl-Karlıova hattı çok önemli!

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür’ün “Uykularımı kaçırıyor” dedi ve dikkat çekerek anlattı. Prof. Dr. Naci Görür 7,4 büyüklüğünde deprem tehlikesine karşı uyardığı Bingöl-Karlıova hattında önemli bir çalışma ile ilgili imzalar atıldığı kaydedildi. 

Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek pay yine konut kredilerinin!

Fed'in New York şubesi tarafından hazırlanan geçen yılın dördüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Borcu ve Kredi Raporu'na göre Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri oluştururken, söz konusu borç kalemi 12,25 trilyon dolar şeklinde hesaplandı

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: 8 büyüklüğünde depreme işaret etti ve Gökdere, Ilıca, Karlıova'yı uyardı!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, X sosyal medya hesabından bir son dakika açıklaması yaptı ve Bingöl-Karlıova'ya işaret etti. İşte o açıklama...

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Karlı Şehir İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve İş Makinaları Araç Kiralama Turizm Ticaret Ltd.Şti. Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanifi Koç tarafından kuruldu.

Amerikalı ailelerin serveti koronavirüs salgını sırasında yüzde 37 arttı!

ABD Merkez Bankası (Fed), Amerikalı ailelerin servetinin tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sırasında arttığını belirtti.

Karl-Heinz Holland kimdir? Nerede doğdu? BİM’de hangi üst düzey görevi yürütüyor?

Karl-Heinz Holland hangi alanlarda çalıştı? Hangi şirketin CEO’su olarak görev aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Karl-Heinz Holland hakkında merak edilenler...

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karlıca Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 79 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Mustafa Narman tarafından kuruldu.

İslam Memiş altından daha karlı bir yatırım önerdi! Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın dışında yatırımcılara daha karlı çıkacakları bir yatırım aracını önerdi. Yatırımcılar duyar duymaz onu almaya koştu!

Kartal Karlıktepe Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Kartal ilçesi, Karlıktepe Mahallesi, 11382 ada, 102 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Altını da doları da unutun! Amerikalı uzman servetine nasıl servet eklediğini açıkladı!

Yatırım yapacaklar altını da doları da unutun. Amerikalı yatırım uzmanı servetini nasıl katladığını anlattı. İşte detaylar!

amerikalı Karl Kissner Haberi

amerikalı Karl Kissner

ABD’li Karl Kissner, taşındığı evin çatı katında milyonlarca dolar değerinde beyzbol kartları buldu. Çatı katındaki bir oyuncak kutusunun altında poşetlere sarılmış vaziyette bulunan kartların 1910’lardan kaldığı açıklandı. Günümüzde üretilen sporcu kartlarından daha küçük boyutlarda olan kartların nadir oldukları kaydedildi. Kissner, kartların 1940 yılında hayatını kaybeden Carl Hench’e ait olduğunu söyledi. Uzmanlar, çok iyi durumda olan kartların en az 5 milyon dolar değerinde olduğunu açıkladı. Kartlarda Ty Cobb, Cy Young ve Honus Wagner gibi isimlerin fotoğraf ve bilgilerinin yer aldığı...