21 / 05 / 2024

Amerikalılar hanehalkı borcu

Amerikalılar hanehalkı borcu

Açıklanan resmi rakamlara göre, Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri oluşturdu.

Emlakta yeni gözde Londra oldu! ABD'li yatırımcılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı!

ABD'li yatırımcılar Londra'da son senenin en hızlı ticari emlak alımını yapıyor. Açıklanan rakama göre, Amerikalılar İngiltere'de emlak için 3,1 milyar pound harcadı. İşte detaylar...

Vatandaşların kredi borcu 1.4 trilyon artışla 3.2 trilyon liraya ulaştı!

Bankada parası olanların varlıklarına son bir sene 5.1 trilyon TL eklenirken, vatandaşların kredi borcu da 1.4 trilyon artış göstererek, 3.2 trilyon liraya ulaştı.

Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek pay yine konut kredilerinin!

Fed'in New York şubesi tarafından hazırlanan geçen yılın dördüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Borcu ve Kredi Raporu'na göre Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri oluştururken, söz konusu borç kalemi 12,25 trilyon dolar şeklinde hesaplandı

Amerikalıların serveti 3. çeyrekte azaldı!

ABD Merkez Bankası (Fed), temmuz-eylül dönemine ait merakla beklenen "ABD'nin Finansal Hesapları" raporunu yayımladı. Söz konusu rapora göre ülkede hane halkının net serveti bu yılın üçüncü çeyreğinde yaklaşık 151 trilyon dolar şeklinde kaydedildi.

ABD'lilerin hali Türklerden perişan! ABD hayali kuranlara duyurulur!

Ekonomik kriz Amerikalıların canını okuyor. Ev giderleri için yapılan harcamalar geliri aşarken, halkın yarısı şu anda kredi kartı borçlarıyla cebelleşiyor. Konut kredilerinde ise durum içler acısı... Ev kredisi faizi yüzde 7,79’a ulaşmış durumda...

Amerikalıların serveti 2023'ün 2. çeyreğinde rekor seviyeye ulaştı!

ABD'de hane halkının net serveti, 2023 yılının 2. çeyreğinde yükselen borsa ve emlak fiyatlarının da etkisiyle 154,3 trilyon dolarla tüm zamanların en yüksek seviyelerine yükseldi.

GSS Prim Borcu Olanlar Dikkat! Borçlarınızın 3'te 1'i Silinecek mi? Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

GSS prim borcu olanları ilgilendiren sevindirici bir duyuru yapıldı. Duyuruya göre belirli tarihe kadar başvuru yapanların borçlarının 3'te 1'i silinecek. Genel Sağlık Sigortası (GSS) borcu olanlar için borçlarının silinmesi için son başvuru tarihi... İşte GSS borç silinme detayları…

Kredi borcu olanlar dikkat! Sicil affı ile borçlarınız silinebilir!

Kredi borcu olanlara sevindirici bir haber geldi. Sicil affının sayesinde bazı kredi borçlarının silinmesi bekleniyor. Kredi borcu ödeme konusunda kara listede olan kişilerin borçları silinecek. Borçluları sevindirecek olan bu uygulama kimler için geçerli olacak? İşte sicil affı detayları…

MTV borcu ve trafik cezası olanlar dikkat! Borçlarınız silinecek! Bu tarihi kaçırmayın!

Milyonlarca MTV borcu ve trafik cezası olanları ilgilendiren bir haber geldi. Belirli tarihlerde borç yapılandırması sayesinde borçlar silinecek. Borcu olan sürücülerin bu tarihleri kaçırmamaları gerekiyor… Eğer 9 günlük süreç takip edilmezde bundan yararlanılamayacağı uyarısı yapıldı.

Amerikalıların serveti 2023'ün ilk çeyreğinde 148,8 trilyon dolara ulaştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hane halkının net serveti, bu senenin ilk çeyreğinde yüzde 2 arttı ve 148,8 trilyon dolara yükseldi.

ABD'de hanehalkı borcu 2023'ün ilk çeyreğinde 17 trilyon doları aştı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de hanehalkı borcu, bu senenin ilk çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 0,9 arttı ve 17,05 trilyon dolara yükseldi.

Vergi borcu yapılandıracaklar son tarihi aman kaçırmayın! Hangi borçlar yapılandırılabilir? 

Mart'ta Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe alınan vergi borcu yapılandırma 31 Mayıs'ta sona erecek. Peki hangi borçlar yapılandırılabilir?

Borcu olanlara müjdeli haber geldi…  87 bin TL’ye kadar ödemeyle borçları kapatma fırsatı!

Borcu olan vatandaşları rahatlatacak haber geldi. Borçlarını kapatmak isteyenler için getirilen uygulamaya göre,  belli miktarda ödeme yapılarak ödeme kolaylığı getirilecek.

Amerikalılar hanehalkı borcu Haberi

Amerikalılar hanehalkı borcu

Fed'in New York şubesinin hazırladığı ve merakla beklenen geçen yılın dördüncü çeyreğine ilişkin Hanehalkı Borcu ve Kredi Raporu yayımlandı.

Merakla beklenen rapora göre, Amerikalıların borcu, 2021 yılının son çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre yüzde 2,2 artış gösterdi ve 15,6 trilyon dolara çıktı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, söz konusu hanehalkı borcu, geçen senenin 4. çeyreğinde bir önceki çeyreğe göre 333 milyar dolar artarken, yine resmi olarak açıklanan rakamlara göre, yıllık bazda 1 trilyon dolarlık yükseldi.

Merakla beklenen verileregöre, hanehalkı borcunda 2021 yılında yaşanan yıllık artış, 2007 yılından itibaren kaydedilmiş olan en büyük yükseliş oldu.

-Konut kredisi borçları en büyük borç kalemi

Açıklanan resmi verilere göre, Amerikalıların hanehalkı borcunda en yüksek payı konut kredileri oluştururken, söz konusu borç kalemi geçen senenin son çeyreğinde...