27 / 04 / 2024

amerikanın bakanları

amerikanın bakanları

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün arkadaşlarıma talimatı veriyorum, Amerika'nın Adalet ve İçişleri Bakanlarının Türkiye'deki mal varlıklarını donduracağız, varsa." dedi.

Gelişmekte olan ülkeler dolara alternatif arıyor! BRICS Amerikan Doları'nın egemenliğine meydan okuyor!

Gelişmekte olan ülkelerden oluşan BRICS grubu (Brezilya, Rusya, Hindistan, Çin ve Güney Afrika), Amerikan dolarının küresel ekonomik sistemdeki üstünlüğüne karşı harekete geçerek alternatif arayışlarını hızlandırıyor.

Dolar kuru bugün ne kadar? 1 Amerikan doları kaç TL? 14 Haziran 2022 anlık dolar/TL alış satış fiyatı

Dolar kuru bugün ne kadar? sorusu serbest piyasada en çok merak edilen konu arasında yer alıyor. Döviz kurları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Peki dolar kuru bugün ne kadar? 1 Amerikan doları kaç TL? İşte 14 Haziran 2022 dolar/TL alış satış fiyatı.

Ünlü ekonomist İbrahim Kahveci doların yükselmesinin asıl sebebini açıkladı! Çok özel şifreler içeriyordu

Karar Gazetesi yazarı ve Ekonomist İbrahim Kahveci, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Bakanlar Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamaları değerlendirdi.

Emekliye bayram ikramiyesi açıklandı mı? Milyonların beklediği emekli bayram ikramiyesi ile ilgili Erdoğan ne dedi?

Türkiye'nin gözü kulağı emeklilere bayram öncesi ödeneceği açıklanan emekli maaşları bayram ikramiyesindeydi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakanlar Toplantısı sonrasında açıklaması beklenen emekli bayram ikramiyeleriyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı.

Kiracı esnafın gözü, Bakanlar Kurulu’ndan çıkacak kararda!

İki milyon esnaf, Bakanlar Kurulu tarafından açıklanacak kararı bekliyor. Esnaf, kira desteği, kredi borçlarının faizinin kaldırılarak 1 yıl ertelenmesi ve çalışanlara asgari ücret gibi taleplerde bulunmuştu.

Adnan Şen'in 75 milyon dolarlık malikanesi için Amerikan basınından eleştiri!

Ünlü iş adamı Adnan Şen, Los Angeles’ta bulunan malikanesini geçtiğimiz yıl 75 milyon dolara satışa çıkarmıştı. Hiç kimsenin alıcı olmadığı lüks villa içni Amerikan basını ‘En fazla 50 eder’ diyerek eleştirdi..

Türk ve Amerikan iş dünyası inşaat sektörünü değerlendirecek!

Türk ve Amerikan iş dünyası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle bu yıl sanal ortamda düzenlenecek 38'inci Amerikan-Türk Konferansı'nda, iki ülkenin ekonomik, ticari ve stratejik ilişkilerini değerlendirecek, inşaat sektörü de konuşulacak.

Noterlere 'yardımcılık sistemi' geliyor!

Adalet Bakanlığı tarafından hazırlanan ve Bakan Abdulhamit Gül’ün Bakanlar Kurulu’na sunumlar düzenlendiği İkinci Yargı Paketi’ne göre noterlere 'yardımcılık' sistemi geliyor...

Amerikalı bakanların mal varlıkları dondurulacak!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bugün arkadaşlarıma talimatı veriyorum, Amerika'nın Adalet ve İçişleri Bakanlarının Türkiye'deki mal varlıklarını donduracağız, varsa." dedi.

Denizli'ye otoyol müjdesi!

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, "Denizli Vizyon Başkent Buluşması" programında gerçekleştirdiği konuşmada, Denizli'den geçecek olan İzmir-Antalya otoyolunun gerekli olurlarının Bakanlar Kurulu'nda imzalandığını söyledi.

Konut hesabıyla alınan evlerde tapu harcı sıfıra inebilir!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, konut hesabı uygulamasında devlet katkısı tutarını 15 bin liradan 20 bin liraya çıkardıklarını ve bu program kapsamında alınacak konutlarda alınacak tapu harcını, Bakanlar Kurulu kararıyla sıfıra kadar indirme imkanının getirildiğini açıkladı

Gediz Ovası sit alanı oldu mu?

Gediz Ovasının sit alanı olmasının Bakanlar Kurulu tarafından onaylanıp onaylanmadığına ve Gediz Ovasında Organize Sanayi Bölgesi tarafından yürütülen istimlak işlemleri mecliste konu oldu..

Başbakan Davutoğlu’ndan İstanbul silueti için garanti!

Başbakan Davutoğlu, “Çevre ve Şehircilik Bakanımız olmak üzere bütün bakanlarımıza en açık ve net talimatımız, bundan sonra İstanbul’a hançer gibi saplanan hiçbir eser yapılmayacak” dedi.

amerikanın bakanları Haberi

amerikanın bakanları

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi öncesinde dışarıdaki partililere hitap etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Erdoğan, "Bugün arkadaşlarıma talimatı veriyorum, Amerika'nın Adalet ve İçişleri Bakanlarının Türkiye'deki mal varlıklarını donduracağız, varsa." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Benim kalkıp İçişleri Bakanımı, Adalet Bakanımı, Brunson ile ilgili olarak, 'onu yakından takip etti, ona şöyle yaptılar, böyle yaptılar' demek suretiyle Amerika'daki mal varlıklarına el koyuyoruz mantığı, mantık değildir." ifadelerini...