30 / 07 / 2024

Amsterdam Waldorf Astoria Hotels

Amsterdam Waldorf Astoria Hotels

Waldorf Astoria Hotels, Waldorf Astoria Amsterdam’ın açılışını duyurdu. UNESCO Dünya Miras Listesi’ndeki, Amsterdam’ın Herengracht bölgesinde, kanal kıyısında yer alan lüks tesis, 17. ve 18. yüzyıllarda inşa edilen altı tarihi binadan oluşuyor.

Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı! Nedeni şaşırttı!

Holllanda'nın başkenti Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm şehri oteller için “yasak bölge” ilan etti.

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı'dan 71.6 milyon TL'lik yeni şirket! Astoria Gayrimenkul kuruldu!

Astoria ve Astoria Alışveriş Merkezi ile gayrimenkul sektörüne giriş yapan Astaş Holding, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi kuruldu!

Astoria Gayrimenkul İşletmecilik Anonim Şirketi Şişli'de 71 milyon 651 215,63 TL sermaye bedeli ile Vedat Aşçı, Tuncay Aşçı ve Hasan Kaya Aşçı ortaklığında kuruldu.

Hollanda'dan Rusya'ya yeni yaptırımlar: Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi!

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasından sonra Hollanda'daki kurum ve kuruluşlar, Rusya ve Belarus'a karşı bazı yaptırımlar uygulamaya koydu. Konu ile ilgili olarak yaşanan gelişmelere göre, Amsterdam'daki Rus kiracı evden çıkarılmak istendi...

Amsterdam'da yüksek kira beklentisi nedeniyle evini boş tutan ev sahiplerine ceza!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da boşalan evlerini yüksek kira beklentisiyle boş bırakan hak sahiplerine belediye tarafından para cezası verilecek.

Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Son birkaç yıldır yurt dışı yatırımları için fizibilite çalışması gerçekleştirdiklerini dile getiren Huzzak Yapı Amsterdam’da lüks konut üretecek!

Cansu Tosun ve Erkan Köstendil Amsterdam’dan 3,5 milyon TL’ye ev aldı!

2018 yılında evlenen Cansu Tosun ve Erkan Kolçak Köstendil çifti bebek bekliyor. Bebeklerini Hollanda’da büyütmek isteyen çift Amsterdam’dan 3.5 milyon TL’ye ev aldılar.

Amsterdam’da bekçi kulübeleri otel oldu!

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’daki kulübelerde eskiden köprülerin açılır kanatlarını kontrol eden bekçiler konaklıyordu. Amsterdam Belediyesi turist çekmek amacıyla kulübeleri otele dönüştürdü.

Amsterdam'daki bin 616 köprü 2 milyar euroya yenilenecek!

Hollanda’nın başkenti Amsterdam’da çökme riski bulunan bin 616 köprü yenilenecek. Amsterdam Belediyesi 39 köprüyü daha yakından incelemeye alacak.

Buray Amsterdam'dan ev alacak!

Ünlü şarkıcı Buray, gittiği Avrupa turnesinde Amsterdam'dan ev almaya karar verdi. Emlakçılarla görüşen Buray, araştırmalara başladı.

Gezinomi Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Astoria Şubesi açıldı!

Gezinomi Seyahat Turizm Ticaret Anonim Şirketi Astoria Şubesi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Çin devleti 310 milyar dolarlık Anbang’a el koydu!

Çin devleti 310 milyar dolarlık Anbang’a el koydu, New York’taki Waldorf Astoria otelin de sahibi oldu.

Amsterdam Waldorf Astoria Hotels Haberi

Amsterdam Waldorf Astoria Hotels

Hilton Worldwide markaları arasında yer alan Waldorf Astoria Hotels & Resorts, Waldorf Astoria Amsterdam’ın açılışını duyurdu. UNESCO Dünya Miras Listesi’ndeki, Amsterdam’ın Herengracht bölgesinde, kanal kıyısında yer alan lüks tesis, 17. ve 18. yüzyıllarda inşa edilen altı tarihi binadan oluşuyor. Geçmişte şehrin en zengin ve etkili asilzadelerinin yaşadığı binalar özenle restore edilerek, tarihle iç içe ve zarif, 93 odalı bir otele dönüştürüldü.

Altın Çağ’da inşa edilen, şehrin en büyük kanalı Herengracht’a bakan Waldorf Astoria Amsterdam’ın lüksten öden vermeyen misafirleri, kenti tekneyle, bisikletle ya da yürüyerek gezebiliyor.

Waldorf Astoria Hotels & Resorts Dünya Başkanı John Vanderslice, açılış vesilesiyle yaptığı konuşmada “Waldorf Astoria Amsterdam, dünyanın en gözde turistik merkezlerinde ilham veren ortamlar yaratma ve misafirlerimize unutulmaz deneyimler yaşatma arzumuzun bir göstergesi. Her yönüyle benzersiz...