05 / 05 / 2024

Ana ulaşım yollarında baca- ızgara revizyonu

Ana ulaşım yollarında baca- ızgara revizyonu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ana ulaşım yollarında baca- ızgara revizyonu, yükseltme ve deplase yağmursuyu kanal işi yapılacaktır...

Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin 2026'da bitmesi hedefleniyor! 'Sarıyer’e ulaşım süresi 35 dakikadan 5 dakikaya inecek'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu, Sarıyer-Kilyos Tüneli'nin tamamlanmasıyla birlikte şehir içi imar yolları baypas edileceğini ve Sarıyer'e ulaşım süresinin 5 dakikaya kadar ineceğini söyledi. Tünelin 2026 yılında hizmete açılacağını belirtti.

Olası İstanbul depremi için tahliye planı hazır! Asıl sorun ''Acil Ulaşım Yolları'

Olası İstanbul depremi için, Kuzey Marmara Otoyolu aort damarı olarak görülüyor. İstanbul'un tahliye planı hayati öneme sahipken, 'Acil Ulaşım Yolları' endişe yaratıyor.

Türkiye ulaşım yatırımlarında gaza bastı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ulaşım yatırımlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Adil Karaismailoğlu, 2023 yılında demiryolu ağının 16 bin 775 kilometreye ulaşacağını belirtti.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı neleri içeriyor?

Ankara ulaşım Ana Planı 2038 yapım süreci ne zaman başladı? Ankara ulaşım Ana Planı 2038 ile Ankara çevre yolunun  içi ve dışı diye kentin ikiye bölündüğü ve iki Ankara yaratılmaya çalışıldığı anlaşılıyor.

2038 Ankara Ulaşım Ana Planı hazırlanıyor!

2013’te başlanan “2038 Ankara Ulaşım Ana Planı” üzerine çalışmalar tamamlanıyor. Mansur Yavaş 15 Mayıs’ta attığı tweette ''4 Haziran’daki metro proje ihalesi için kolları sıvadık'' ifadelerini kullandı.

Bursa yatırımlarında aslan payı ulaşımın!

Kükürtlü’de kurulan Bereket Sofrası’nda buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2019’un seçim sonrası toparlanma yılı olduğunu söyleyerek, ulaşım başta olmak üzere kronik birçok sorunun bu sene içerisinde çözüme kavuşturulacağını dile getirdi.

Antalya'da 19 ilçeyi kapsayacak Yeni Ulaşım Ana Planı çalışmaları başladı!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’yı planlı, kurallı, kimlikli bir şehir yapma hedefiyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda mevcut Ulaşım Ana Planı’nın 19 ilçenin tamamını kapsayacak biçimde yeniden yapılmasıyla ilgili çalışmalar başladı.

İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir, havalimanı ulaşım yolları 2019!

Dünyanın en büyük alanına sahip olan İstanbul Havalimanı, 6 Nisan’da sabah 10.00’dan itibaren yolcularını ağırlayacak. Peki İstanbul Havalimanı'na nasıl gidilir 2019, İstanbul havalimanı ulaşım yolları 2019...

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM'de!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tığlı, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Bursa'da ulaşım ana planında son rötuşlar!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından şehrin ulaşım sıkıntısını ortadan kaldırmak amacıyla planlanan ve hazırlık çalışmaları tamamlanan Bursa Ulaşım Ana Planı (BUAP), kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili birim amirleriyle paylaşıldı.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışmaları mecliste!

Ankara Ulaşım Ana Planı 2038 çalışması meclis gündemine taşındı. CHP Giresun Milletvekili Necati Tığlı, konuya ilişkin 9 soru hazırladı..

Yeni Havalimanı'nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak!

29 Ekim'de açılacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'na ulaşım ile ilgili İBB Başkanı Mevlüt Uysal, "Yeni Havalimanı’nda toplu ulaşım iki ay boyunca yüzde 50 indirimli olacak." dedi...

Ana ulaşım yollarında baca- ızgara revizyonu Haberi

Ana ulaşım yollarında baca- ızgara revizyonu


Anadolu Yakası 6. Ve 8. bölge ana ulaşım yollarında baca-ızgara revizyonu, yükseltme ve deplase, yağmursuyu kanal yapım işi açık ihale ile 24 Temmuz 2013 tarihinde gerçekleşecek. İhalenin yapılacağı yer  İstanbul Büyükşehir Belediyesi ek hizmet binası İhale İşleri Müdürlüğü M. Nezihi Özmen Mah. Kasım Sok. No:62 Kat:4 Merter / İSTANBUL. İşin süresi yer tesliminden itibaren 365 takvim günüdür.


İlanın detayı için