07 / 05 / 2024

Anadolu Birlik İnşaat adres 

Anadolu Birlik İnşaat adres 

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Destereci tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründe ara eleman sıkıntısı: Maaş çok çalışan yok!

İnşaat sektöründe eleman sıkıntısı hız kesmeden devam ederken, Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Serdar Nebioğlu konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ara eleman sıkıntısından yakınırken, pek çok sektörde teknik eleman da bulunamadığını söyledi.

Kuzey Anadolu Fayı'nın 23 yıllık deformasyonunun tespit edilmesi hedefleniyor!

Hitit Üniversitesi tarafından Çorum'un Osmancık ilçesinde yürütülen ve pek çok kişi tarafından da merakla beklenen projeyle Kuzey Anadolu Fayı'nın Çorum, Tokat, Amasya ve Kastamonu'yu içine alan kısımdaki 23 senelik deformasyonunun belirlenmesi hedefleniyor.

AYİDER Başkanı'ndan faiz indirimi açıklaması: Kentsel dönüşümü destekleyecek karar oldu!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Hakan Şişik, faiz indirimiyle binaların depremle birlikte iklim krizine karşı da dayanıklı olacağını açıkladı.

Kentsel dönüşümde mülk ve arsa sahipleri de önemli! Hızlı dönüşüm için kim, ne yapabilir?

İTO Gayrimenkul Komiye Başkanı Hakan Akdoğan ve Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ahmet Erkurtoğl, İstanbul'un kentsel dönüşümü ile ilgili açıklanan projeyi değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerinin o açıklamaları...

AYİDER açıkladı, inşaat sektöründe 2 bin Türk Lirası'na günlük çalışacak kalifiye eleman yok

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER), inşaat sektörünün çok önemli bir sıkıntı haline gelen kalifiye eleman açığını azaltmak için amacı ile  meslek liseleri ile işbirliği yapacağını açıkladı. Sektöre nefes aldırmak adına yapılacak bu uygulamanın detayları haberimizde...

Dr. Ramazan Demirtaş: 'Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı tezi hiç inandırıcı değil'

Dr. Ramazan Demirtaş, Doğu Anadolu Fayı'nın tamamen kırıldığı iddialarının doğru olmadığını belirtti ve bu kırılmanın hala devam edebileceğini ifade etti. Aşağıda ayrıntılar bulunmaktadır...

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Birlik İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Koç tarafından kuruldu.

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dargan Anadolu Metal İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Medet Özkurt tarafından kuruldu.

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi kuruldu!

Fırat Birlik İnşaat Demir Hafriyat  Limited Şirketi Kağıthane’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Buket Dorman tarafından kuruldu.

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Efe Birlik İnşaat Emlak Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Esenyurt’ta yapıldı.

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Pak Birlik İnşaat Mimarlık Mühendislik Taahhüt Anonim Şirketi Bahçelievler’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bahattin Polat tarafından kuruldu.

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsası için sözleşme imzaladı!

Sinpaş GYO'nun Ümraniye'deki 22.965,43 metrekare alanlı arsa için Anadolu Sinerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile "Düzenlenme Şeklinde Arsa Payı Karşılığı İnşaat ve Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" imzalandı. 

Anadolu Birlik İnşaat adres  Haberi

Anadolu Birlik İnşaat adres 

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan Destereci tarafından kuruldu.

Anadolu Birlik İnşaat Nalburiye Metal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...