02 / 05 / 2024

anadolu yakasındaki Hazır ofisleri

anadolu yakasındaki Hazır ofisleri

Son yıllarda İstanbul’daki plaza yatırımlarının artması ile hızlı bir gelişme grafiği yakalayan hazır ofis sektörü, bugün gözünü Anadolu yakasına çeviriyor.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan metro müjdesi: Çekmeköy ve Sancaktepe metroları martta hazır!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Anadolu yakasındaki 3 ilçeden geçecek, 8 istasyonlu, 10,9 kilometrelik Çekmeköy–Sancaktepe-Sultanbeyli metro hattının mart ayında hazır olduğunu açıkladı.

Fuzul Toprak'tan Pendik projesi yarın görücüye çıkıyor! Lansmana özel 36 ay vade fırsatı!

Fuzul Yapı,  İstanbul Anadolu Yakasındaki yeni projesi Fuzul Toprak'tan Pendik’i 20-21 Ocak tarihleri arasında düzenleyeceği lansmanla görücüye çıkarıyor. 

Kuzguncuk ve Beylerbeyi'nin Anadolu Yakası'nda eşi yok! Konut yatırımcıları her zaman kazanır!

Gayrimenkul Danışmanı Çağlar Oktar ve Füsun Alyakut; İstanbul'da Avrupa yakası için Bebek-Emirgan-Yeniköy nasıl değerliyse, Anadolu yakası için de Beylerbeyi-Kuzguncuk'un aynı öneme sahip olduğunu belirterek yatırımcıların her zaman kazançlı çıkacaklarını belirtti.

İstanbul Anadolu Yakası'ndaki üç ilçeye tramvay geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Üsküdar-Kadıköy-Maltepe ilçeleri tramvay uygulamasının başlayacağını açıkladı. İmamoğlu, Anadolu Yakası’nda 3 ilçenin meydanlarını buluşturacak tramvayın fizibilite ve projesinde sona geldiklerini ifade etti.

Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık: Fahiş fiyatla beton satışına biz de karşıyız! Peki zamları kim yapıyor?

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık, Türkiye'de hazır beton üretiminin 110 milyon metreküp civarında olduğunu belirterek,  beton fiyatlarındaki fahiş artışlara karşı olduklarını değindi.

İslam Memiş OVP beklentilerini sıraladı ve uyardı: 'Hazır olmak gerek'

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, Orta Vadeli Program (OVP) hakkındaki beklentilerini paylaşarak, "Yeni bir dönem başlıyor, hazır olmamız gerekiyor" dedi.

İslam Memiş gümüş için rekor rakamı resmen açıkladı! Gümüş yatırımcıları hazır olun

Gümüş fiyatlarındaki yükseliş devam ederken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş için rekor rakamı açıkladı. Gümüş yatırımcıları hazır olun!

Gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceği belli oldu! Yatırımcılar o gün geliyor, hazır olun

Gümüş yatırımcıları, gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. Ani iniş çıkışlar sergileyen gümüş için yatırımcılar gümüş fiyatlarının ne zaman yükseleceğini merak ediyor. Analistler gümüş fiyatlarının ne zaman yükselişe geçeceğini açıkladı. Yatırımcılar hazır olun!

Altın için sinyal verildi! Ayı piyasası geliyor! İşte asıl kıyamet! Hazır olun

Altında son dakika gelişmeleri yurt içi ve yurt dışı piyasalara damgasını vurdu. Ons altın 1624 dolara kadar geriledi. Altındaki düşüş için siyal verildi, ayı piyasası geliyor. Herkes asıl kıyamete hazır olsun! Son dakika altın gelişmesi...

Altın fiyatları için son dakika 'hazır olun' uyarısı! Büyük sıçrama için tarih verildi! 

Altın yatırımcılarının gözü kulağı altın fiyatlarındaki gelişmelerde. Haftanın son işlem gününde ABD enflasyon rakamlarının açıklanması ile altında yön belli oldu. Uzman isimlerden altın fiyatları için tarih geldi ve yatırımcılara hazır olmalarını söyledi...

Kenarda köşede altını, gümüşü, dolar ve euro kuru olanlar hazır olun! Uzman isim perşembe gününü işaret etti!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın ve emtia fiyatlarındaki sert yükseliş için yorumlarda bulundu. ''Altın ve gümüş fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Dolar ve euro kuru ne olacak?'' sorularına Perşembe gününü işaret eden Memiş yatırımcılara hazır olun diyerek uyardı...

Hazır beton sektörü 2021 yılını büyüyerek kapattı!

Türkiye Hazır Beton Birliği 2021 yılı kapsamındaki Hazır Beton Sektör Raporu’nunun detaylarını yayımladı.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

anadolu yakasındaki Hazır ofisleri Haberi

anadolu yakasındaki Hazır ofisleri

Yeni planlama ve altyapı kararları bölgedeki gelişmeyi tetiklerken, kentteki hazır ofislerin metrekare bazında yarısına yakını Anadolu yakasında yer almaya başladı bile. Plaza Cubes kurucularından Süleyman Çoruh, İstanbul Finans Merkezi’nin açıklanmasının ardından özellikle Ataşehir’de fiyatların Levent bölgesini yakalamaya başladığının altını çizdi. Çoruh’un verdiği bilgiye göre, artan yatırımlar ve talep nedeniyle Anadolu, orta vadede fiyat ve metrekare anlamında Avrupa yakasını geçebilir. Plaza Cubes da bu bölgede 5 yıl içinde 10.000 metrekareye ulaşmayı hedefliyor.


Son yıllarda, İstanbul’daki yeni planlama kararları ve altyapı yatırımları sayesinde iş dünyasının da gözü Anadolu yakasına çevrildi. Yeni gelişmeler, hazır ofis alanlarının kentteki dağılımında da farklılaşmayı getirdi. Bugün kentteki toplam 65 bin metrekarelik hazır ofis alanının kentin iki yakasına yarı yarıya dağıldığı görülüyor.


Hazır ofis alanlarının yarısı artık Anadolu yakasında

Konuyla...