04 / 10 / 2024

anadolum inşaat konkordato

anadolum inşaat konkordato

Anadolum İnşaat adlı şirket, Kocaeli’de konkordato başvurusu yaptı. Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Anadolum İnşaat Anonim Şirketi hakkında 3 ay süre ile geçici mühlet kararı verdi.

Bir inşaat şirketinden daha kötü haber geldi 56 yıllık inşaat devi konkordato ilan etti!

İnşaat şirketlerinden kötü haber gelmeye devam ediyor. 56 yıllık inşaat devi Emak Fan konkordato ilan etti.

Yenigün İnşaat konkordato rüzgarına kapılmıştı açıklama geldi! Toparlayacağız ve tekrar işimize döneceğiz!

Konkordato rüzgarına yapılan Yenigün İnşaat'tan son dakika açıklaması geldi. Türkiye Müteahhitler Birliği’nin eski Başkanı Mithat Yenigün, “Süreye ihtiyacımız vardı. Toparlayacağız ve tekrar işimize döneceğiz” dedi.

Yılın ilk 8 ayında en fazla konkordato geçici mühlet kararı inşaat sektöründe!

Konkordatolar adli tatil de dinlemedi. 2024 yılının ilk 8 ayında en fazla konkordato geçici mühlet kararı 64 ile inşaat sektöründe görüldü.

En riskli sektör inşaat. Malzeme ve işçilik fiyatları adeta kumara döndü!

Hızla artan maliyetler ve satışların düşmesi inşaat sektöründeki krizi büyütüyor. Yılın ilk 7 ayında yapılan konkordato başvurularında inşaat sektörü başı çekti. Sosyal medyada 18 bin takipçili İnşaat Doktoru, son 2-3 yıldır malzeme ve işçilik fiyatlarının adeta kumara döndüğüne dikkat çekti.

Demir fiyatları yerine domates fiyatı baz alınarak yapılan hesaplar inşaat sektörünü bitiriyor!

Konkordato rüzgarının estiği inşaat sektörü adeta can çekişiyor. Demir fiyatları yerine domates fiyatı baz alınarak yapılan hesapların inşaat sektörünü bitirdiği belirtiliyor. 

Konkordatoda alarm zilleri çalıyor! İnşaat sektörü 398 başvuru ile ilk sırada!

Son 1 senede konkordato başvuruları yüzde 55 oranında artarken, inşaat sektörü 398 başvuruyla ilk sırada yer aldı.

İnşaat sektöründe konkordato rüzgarı! 

Ekonomide sıkılaşma adımları devam ederkeni, durgunluk belirtileri de giderek artıyor. Ekonominin lokomotifi sayılan inşaat sektöründe dev markalar konkordato isterken sektör devletten ödeme alınamadığını söylüyor.

Dev inşaat firması iflasın eşiğinde!

Dev inşaat şirketi iflasın eşiğine geldi ve konkordato başvurusunda bulunduğu kaydedildi. 2006 yılından bu yana faaliyet gösteren Ayos Holding, inşaat, yönetim, temizlik, güvenlik, otomotiv, lojistik ve bilişim gibi farklı alanlarda hizmet veriyordu.

Onlarca fabrika inşa eden ünlü inşaat şirketi iflasın eşiğinde!

Onlarca fabrikada imzası olan ünlü inşaat şirketi Bozkaya İzolasyon İnşaat iflasın eşiğinde. Ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçiren Ankara'da faaliyet gösteren Bozkaya İzolasyon İnşaat konkordato talebinde bulundu. 

600 yataklı dev hastane inşa etmişti! 49 yıllık inşaat şirketi konkordato talep etti!

Pek çok hastanenin inşa edilmesinde ana yüklenici olarak rol alan Gökyol İnşaat, konkordato talep etti. Söz konusu şirketin daha önce bazı yerlerdeki projelerini yarıda bıraktı belirtildi.

Konkordato başvuruları 2024'ün ilk 6 ayında geçen yılın tamamındaki sayıyı aştı! İlk sırada inşaat sektörü var!

Konkordato başvurularında yaşanan artış henüz 2024 yılının ilk altı ayında geçen senenin tamamındaki sayıyı geçti. Finansman zorluğu yaşayan sektörlerin başında inşaat ve tekstil sektörleri geliyor.

Yüksek faiz oranları konkordatoları patlattı! İnşaat, tekstil ve akaryakıt istasyonları ilk sıralarda!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen yüksek faiz oranları nedeniyle konkordato talep eden şirket sayısını da artırdı. Paylaşılan detaylara göre konkordato talep eden sektörlerin başında inşaat, tekstil ve akaryakıt istasyonları geliyor.

Konut projeleri yarım kaldı, binlerce mağdur var denilen inşaat şirketinden şok açıklama: Batmadık, ayaktayız!

Geçtiğimiz günlerde konkordato ilan ettiği duyurulan ve konut projeleri yarım kaldığı iddia edilen inşaat devinden flaş bir açıklama geldi. İşte detaylar...

anadolum inşaat konkordato Haberi

anadolum inşaat konkordato

Anadolum İnşaat adlı şirket, Kocaeli’de konkordato başvurusu yaptı.  41Havadis'te yer alan habere göre, Merkezi İstanbul’da bulunan, Kocaeli’de de bazı konut projeleri yapan Anadolum İnşaat adlı şirket, konkordato istedi. Gebze Asliye Ticaret Mahkemesi, Anadolum İnşaat Anonim Şirketi hakkında 3 ay süre ile geçici mühlet kararı...