08 / 05 / 2024

Anamur-Gazipaşa ulşaım projeleri

Anamur-Gazipaşa ulşaım projeleri

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Antalya milletvekili adayı, denizin altından tünelleri geçirdiklerini, dünyanın en büyük köprülerini yaptıklarını söyledi.

Gazipaşa Belediyesi Antalya'da iki arsa satacak! Antalya'da arsa arayanlar dikkat!

Antalya İli Gazipaşa Belediye Başkanlığı, Antalya Gazipaşa Aydıncık Mahallesi'nde yer alan iki adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsaların satış ihalesi 29 Mart tarihinde yapılacak.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? İşte detaylar!

İstanbul Havalimanı satılıyor mu? İstanbul Havalimanı satışa mı çıkıyor? soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Antalya Gazipaşa'da emlak vergisini ödemeyen 5 bin kişi icralık oldu!

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde emlak vergisinin ödemesini gerçekleştiremeyen 5 bin kişinin aracına el konuldu. 

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Nourıa Müteahhitlik Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Başakşehir’de  24 milyon TL sermaye bedeli  ile Burhan Saıed Husseın tarafından kuruldu.

Adil Karaismailoğlu: Demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık!

TCDD Gar Yerleşkesi Behiç Erkin Salonu'nda yapılan  "Omuz Omuza 165 Yıl Demiryolu İşçi Buluşması" etkinliğinde konuşan Adil Karaismailoğlu, "Toplam demiryolu ağımızı 12 bin 803 kilometreye çıkardık" dedi.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Mahmoud Taha tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.

2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız'' dedi.

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Samsun kentsel dönüşüm projeleri, şehrin gelişimine önemli katkı sağlayacak!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, altyapı projelerine 456 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Anamur-Gazipaşa ulşaım projeleri Haberi

Anamur-Gazipaşa ulşaım projeleri

Eski Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı, AK Parti Antalya milletvekili adayı, denizin altından tünelleri geçirdiklerini, dünyanın en büyük köprülerini yaptıklarını söyledi.  Elvan, Gazipaşa ilçesindeki Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlara hitap etti. AK Parti iktidarında Türkiye'yi hizmetle buluşturduklarını ve buluşturmaya devam edeceklerini ifade eden Elvan, Gazipaşa ilçesinin ihtiyaçlarını iyi bildiklerini söyledi.


Tapulu arazilerin elektrik sorununu çözeceklerini, telefon, internet çekmeyen bölgelere baz istasyonu kuracaklarını dile getiren Elvan, ilçeye araç muayene istasyonu da yapacaklarını belirtti. Alanya'dan Anamur'a kadar yola güvenlik kamerası yerleştireceklerini söyleyen Elvan, "Biz tüneller açıyoruz. Denizin altından tünelleri geçiriyoruz. Dünyanın en büyük köprülerini yapıyoruz. Bunlar bizim için sorun değil" dedi.


Elvan, Gazipaşa ilçesine havalimanı kazandırdıklarını hatırlattı. 


Anamur-Gazipaşa yolunda 4 tünel çalışmasının olduğunu ve bu yıl içinde tünelleri hizmete açacaklarını belirten Elvan, yat limanı inşaatının da...