03 / 05 / 2024

AND Frekans fiyat 2018

AND Frekans fiyat 2018

Metroya yürüme mesafesinde konumlandırılan AND Frekans Kartal projesinde 1. etap teslimleri Eylül 2020'de, tüm bloklar ise Mart 2021'de teslim edilecek..

Türkiye konut fiyat artışında yine zirvede!

İngiltere merkezli emlak danışmanlık firması Knight Frank, 2023'ün ilk çeyreğine dair Global Konut Fiyat Endeksi'ni yayınladı. Açıklanan rakamlara göre, 2023'ün ilk 3 ayında Türkiye, en yüksek artışın yaşandığı ülke oldu. 

Klima almak isteyenlere müjde! Arçelik 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’nın fiyatı açıklandı!

Arçelik, kavurucu sıcakların yaşandığı şu günlerde evine, iş yerine veya bulunduğu herhangi bir ortama klima alarak serinlemek isteyenler için 12465 HP Ultra Hijyen Plus Inverter Klima’yı satışa çıkardı. Arçelik, klimanın fiyatını ve teknik özelliklerini paylaştı.

Kumtel vantilatör Trendyol’da peşin fiyatına 3 taksit fırsatıyla satışa çıktı!

Yazın en sıcak günlerinin yaşandığı şu günlerde vantilatör satışlarında da artış yaşandı. Bu nedenle, Trendyol da Kumtel KTF-300 vantilatörü peşin fiyatına 3 taksit imkânıyla satışa sundu.

Demir fiyatlarında 'U' dönüşü! 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'nin altına geriledi!  6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi

Demir fiyatları Temmuz ayında rekor kırdı. 1 ton demirin fiyatı 20 bin TL'yi geçerek tarihin en yüksek rakamına ulaştı. Fakat son gelen indirimler sonrası demir fiyatlarına ''U'' dönüşü yaşandı. Demir fiyatları ne kadar ? Güncel demir fiyatları kaç lira? 6 Temmuz 2023 demir fiyat listesi.

Jaguar F-PACE'e 429 bin TL zam geldi! Gören duyan inanamadı, destansı fiyat artışı ağızları açık bıraktı!

Jaguar'ın prestijli SUV modeli F-PACE'in Haziran 2023 fiyat listesi açıklandı. Otomobil severler arasında popülerliği olan F-PACE'in fiyatlarında dikkat çeken bir artış yaşandı. Peki, Jaguar F-PACE'in yeni fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Haziran 2023 fiyat listesi...

Demir hurda fiyatlarına zam geldi! Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli fiyatları son 6 ayın en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından demir fiyatlarında artış yaşandı. Bu durum demir hurda fiyatlaırına da zam olarak yansıdı. Güncel hurda fiyatları ne kadar oldu? 6 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Mitsubishi Space Star 'da beklenmedik zam: Otomobil sektöründe fiyat dalgalanmaları devam ediyor!

Otomobil sektöründe, araç sahibi olmayı düşünenleri yakından ilgilendiren fiyat dalgalanmaları sık sık gündemde yer alıyor. Son olarak Mitsubishi'nin popüler modeli Space Star için beklenmedik bir gelişme yaşandı. Aracın fiyatı 36 bin 800 TL zamlandı.

TOGG almayı düşünenlere müjde! Seçim TOGG fiyatını etkiledi!

2023 genel seçimlerden sonra TOGG fiyatında büyük bir sürpriz yaşandı. İşte detaylar!

Üreticiyle market arasındaki fiyat farkı ağızları açık bıraktı! Limon üreticide 2,50 TL, markette 16,84 TL’ye satılıyor!

Nisanda üretici ile market arasındaki en fazla fiyat farkının yaşandığı sebze yüzde 573,6 ile limon oldu. Edinilen bilgiye göre, limondaki fiyat artışını yüzde 261,2 oranıyla elma, yüzde 209,8 oranıyla kuru üzüm, yüzde 181 oranıyla kuru incir izledi.

Çiftçiler dikkat! O ürünün fiyatında çok sert düşüş yaşandı! 7-8 TL birden düştü! “Bunun adı üreticiye ihanettir!”

Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından fındık satışının başlamasıyla birlikte, serbest piyasada fındık fiyatında sert bir düşüş yaşandı.

Meyve ve sebzede şok eden fiyat ! Makas 3,5 kat daha açıldı

Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, sebze ve neyvede tarladan sofraya gelene kadar 3,5 kat fiyat artışının yaşandığını söyledi.

Böylesi görülmedi! Bu altcoinin fiyatı bir gün içinde tam yüzde 60 arttı!

Kripto para piyasasında bugün oldukça hareketli bir gün yaşandı. Bir altcoinin fiyatı gün içerisinde yaklaşık yüzde 60 artarak tüm dünyada şaşkınlık uyandırdı. Peki bu altcoin hangisi ve fiyatı saatler içinde neden bu kadar arttı?

Otomobil sahibi olmak için bekleyenlere müjde! O modelin fiyatı düştü! İşte detaylar!

Otomobil fiyatlarının düşmesini bekleyenlere müjde. Skoda modelinin fiyatında düşüş yaşandı. İşte otomobil alacakların merak ettiği detaylar!

AND Frekans fiyat 2018 Haberi

AND Frekans fiyat 2018

AND Pastel projesinin bitişiğindeki Anadolu Grubu'nun arazisi üzerinde yükselecek olan AND Frekans projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal’da yer alıyor. 

1+1 ile 3+1 arasında daire tipleri bulunan AND Frekans projesinde  bloklar 4 katlı, 18 katlı ve 22 katlı olarak dizayn edildi.  Projede 1. etap teslimleri Eylül 2020'de, tüm bloklar ise Mart 2021'de teslim edilecek. 

Metroya yürüme mesafesinde konumlandırılan AND Frekans Kartal projesinde dairelerin brüt alanları 52,70  metrekareden başlıyor. Projenin sosyal imkanları arasında; kuaför, banka şubeleri, market, terzi yer alıyor.  

AND Frekans fiyat ve ödeme planı!

52,70 brüt metrekare 1+1'ler  297 bin TL'den başlıyor. 
93,09 brüt metrekare 2+1'ler  499 bin TL'den başlıyor.
143,00 brüt metrekare 3+1'ler 799 bin 900 TL'den başlıyor. 

297 bin TL'lik 1+1 daireler için örnek ödeme planı:
Nakit ve kredili peşin alımların yapıldığı...