10 / 05 / 2024

Andrey Melnikov

Andrey Melnikov

Kırım Ekonomik Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile bir araya gelen Ağaoğlu heyetine; “Konut, ofis, AVM inşaat işleri ile enerji alanında işbirliğine hazırız” mesajı verildi.

Kömür fiyatlarına yüzde 60 indirim yaptı! "Yine de kar ediyoruz!"

Rusya Başbakan Birinci Yardımcısı Andrey Belousov, Rus kömür üreticilerinin yüzde 50 ila 60 arasında indirimle ihracat yapmak zorunda kaldıklarını, fakat yine de kar elde ettiklerini açıkladı. Avrupa Birliği, ağustos ayında Rus kömür ithalatına yaptırım uygulamaya başlamıştı.

Rusya'ya yaptırım sonrası vatandaş zor durumda!

Rusya'nın Ukrayna'ya işgali sonrasında Rusya'ya uygulanan yaptırımlar vatandaşları zor durumda bıraktı.  Andrey isimli vatandaş, "Rusya'dan şu anda ayrılabilseydim, ayrılırdım. Ama işimi bırakamam," açıklamasında bulundu. İşte yaptırımlar sonrası Rusya'nın son durumu...

Ukrayna'da yeni binalarda daire fiyatları değişti!

Ukrayna'da son 10 yıl içerisinde yeni yapılan binalarda daire fiyatları gittikçe artıyor. LUN portalı kurucu ortağı Andrey Mima son 10 senelik daire fiyatlarının verilerini paylaştı. 

ESTA Construction, Mercedes-Benz fabrikasının temelini attı!

ESTA Construction tarafından inşa edilecek Mercedes-Benz fabrikasının temelleri 20 Haziran tarihinde atıldı. 250 milyon avronun üzerinde bir yatırımla hayata geçirilen fabrikanın temel atma törenine, Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov ve Moskova Bölge Valisi Andrey Vorobyov da katıldı.

Andrey Goncharenko'nun evi halka açıldı!

Rusya'nın sayılı milyarderlerinden Andrey Goncharenko'nun İngiltere Londra'dan satın aldığı ev halka açıldı. 20 kişilik solcu bir örgüt, sokakta kalanlara 72 milyon lira değerindeki eve gelmeleri yönünde çağrı yaptı.

GYODER: Türkiye’nin birlik ve beraberliğini bozamayacaklar!

GYODER, son dönemde yaşanan terör olayları ve Rusya Federasyonu Büyükelçisi Andrey Karlov’a yönelik suikast ile ilgili bir açıklama yaptı.

Ktc İstanbul Metal Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ktc İstanbul Metal Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Andrey Shcherbına tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile Üsküdar'da kuruldu.

Rusya, Türk müteahhitleri bekliyor!

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov, Türkiye Müteahhitler Birliği ev sahipliğinde Ankara Sheraton Otel'de düzenlenen "Gündem 2016" başlıklı sohbet toplantısında konuşma yaptı. Karlov, “Türk müteahhitlerini Rusya’da dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Türkler Rusya yatırımlarında agresif adımlar atmalı!

Türk işadamlarına seslenen Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Andrey Gennadiyeviç Karlov, Rusya’daki yeni bölgelerin keşfedilmesini ve yatırımlar için daha agresif adımlar atılmasını istedi.

Rusya ile gayrimenkul alımlarında kısıtlama yok!

Rusya Federasyonu Ankara Büyükelçisi Andrey Gennariyeviç Karlov, Habertürk Gazetesi'ne verdiği röportajda, iki ülke arasında gayrimenkul edinmelerine ilişkin soruları yanıtladı.

Tunus'un sıra dışı sokakları turizmi hareketlendirdi!

Tunus'un Cerbe Adası'nda "sokak sanatçıları"nın bir kasabada duvarlara işlediği resimler, bölgeyi turizmde cazibe merkezi haline getirdi.Andrey adlı turist ise bölgenin fotoğraflarını internette gördüğünü ve merak edip ziyarete geldiğini kaydetti.

3D baskı ile kale inşa edildi!

İnşaatlarda genellikle iki malzeme seçeneği kullanılırdı: Tahta veya beton. Bugün ise inşaat malzemeleri ve tekniklerinde önemli ilerlemeler kaydedildi. Andrey Rudenko isimli mimar ise inşaat sektörünü tamamen değiştirecek bir girişimle ortaya çıkıyor.

Andrey Karlov: Soçi'de rol alan Türk müteahhitler diğer projelerde de etkili olmalı!

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov yaptığı açıklamada, Türkiye ile yapılan enerji ticaretinden memnun olduklarını ancak Soçi'de önemli rol alan Türk müteahhitlerinin diğer bölgelerde de etkin hale gelmesi gerektiğini dile getirdi

Andrey Melnikov Haberi

Andrey Melnikov

Ağaoğlu Rusya’nın daveti üzerine Kırım’da yatırım fırsatlarını inceliyor. Yapılan görüşmeler üzerine Ekonomi ve Kalkınma Bakanı Andrey Melnikov Bakanlığın resmi sitesinde; “Rusya ile Türkiye arasındaki işbirliğinin geliştirilmesi kapsamında Kırım’daki inşaat projelerinin Türk şirketler tarafından hayata geçirilmesinde her türlü yardıma hazırız" açıklamasında bulundu. 


Daveti yapan Rusya Federasyonu Kırım daimi temsilcisi ve Kırım Başbakan Yardımcısı Dr. Georgy L. Muradov ile görüşen Ağaoğlu Şirketler Grubu İş Geliştirme Grup Başkanı Burak Kutluğ; “Başbakan Yardımcısı ve Ekonomik Kalkınma Bakanı düzeyinde yapılan görüşmelerde gelişen Türkiye ve Rusya ilişkilerine paralel olarak bölgedeki ticari gelişme ve faaliyetler ile Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun Türkiye’deki tecrübe ve birikimlerini Rusya ve Kırım özelinde özellikle inşaat, enerji ve sanayi gibi alanlarda nasıl yansıtılabileceği gibi konuları değerlendirerek çeşitli projeler üzerinde görüştük. ” dedi.

Konu üzerine açıklamada...