18 / 05 / 2024

Anıl Can

Anıl Can

Planb Turizm Organizasyon Danışmanlık Limited Şirketi, Anıl Can tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık 2014 tarihinde Sarıyer, Emirgan Mahallesi, Çağla Sokak'ta kuruldu.

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi kuruldu!

Gekas Turizm Ve Sağlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Aksu, Anıl Şahin ve Gözde Çavuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Vergi Uzmanı Bingöl’den korkutan zam açıklaması! ‘İliklerimize kadar hissedeceğiz!’

Sıkı maliye tedbirlerinin yerel seçimlerden sonra devreye alınacağını söyleyen Vergi Uzmanı Dr. Ozan Bingöl, “Canımız fena yanacak. Zamları iliklerimize kadar hissedeceğiz” ifadelerini kullandı.

Piyasalarda normalleşme başladı! Dövizde ‘üçlü kur’ dönemi sona erdi!

Seçim öncesi piyasalardaki belirsizlik ve kurlarda oluşan baskı nedeniyle oluşan üçlü kur dönemi sona erdi. Kapalıçarşı’daki dolar kuru, banka kotasyonlarının altına geriledi.

Ekonomi kötüye giderken lüks ürün tüketiminin altın çağını yaşamasının nedeni ne?

Bütün dünya enflasyonun yıkıcı etkileri ile mücadele etmeye çalışırken daha da pahalılaşan lüks ürünlerin tüketimi altın çağını yaşıyor. Peki lüks ürün tüketiminin artmasındaki nedenler ne? Uzmanlar açıkladı...

Antalya Hal fiyatları belli oldu! Patates, domates, biber, soğan patlıcan ne kadar? İşte 9 Kasım 2022 fiyat listesi 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 9 Kasım 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Antalya Hali'nde salatalık, şeftali, pancar, patlıcan, biber, muz, armut, karpuz, soğan, kavun ve diğer meyve sebze çeşitleri kaç TL? İşte 9 Kasım 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Kozyatağı Hal'inde domates, soğan, patlıcan, patates ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Kozyatağı Hali'nin 28 Ekim 2022 fiyat listesi açıklandı. Peki, Halde biber, patlıcan, çilek, soğan, patates, elma ve diğer sebze ve meyve fiyatları kaç lira, ne kadar? İşte 28 Ekim 2022 Kozyatağı Hali fiyat listesi...

Antalya Hali'nin meyve sebze fiyatları belli oldu! İşte 17 Eylül 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 17 Eylül 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Antalya Hali'nde patates, soğan, patlıcan, muz, şeftali, biber, domates ve diğer sebze meyve çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 17 Eylül 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Antalya Hali'nin meyve sebze fiyatları açıklandı! İşte 16 Eylül 2022 fiyat listesi...

Antalya Büyükşehir Belediyesi Hali'nin 16 Eylül 2022 güncel fiyat listesi belli oldu. Peki, Antalya Hali'nde patates, soğan, patlıcan, muz, biber, şeftali, domates ve diğer sebze meyve çeşitleri ne kadar, kaç TL? İşte 16 Eylül 2022 Antalya Hal fiyat listesi...

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Dekorasyon Prefabrik Ve Çelik Yapılar İmalat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurten Turan tarafından kuruldu.

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Şirketi kuruldu!

Anıl Kentsel Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Anıl Yenidoğan tarafından kuruldu.

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Agro Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Anıl    Okul tarafından kuruldu.

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anıl Gürbey İnşaat Taahhüt Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Cemal Gürbey tarafından kuruldu.

İstanbul için plan, proje ve ihalesi devam eden 60 sağlık tesisi var!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongresi'nde İstanbul'a yapılan yatırımları değerlendirdi. Erdoğan, "Sağlıkta 17 bin 534 yatak kapasiteli 66 hastaneden oluşan 163 adet sağlık tesisi inşa ettik" dedi.

Anıl Can Haberi

Anıl Can

Planb Turizm Organizasyon Danışmanlık Limited Şirketi, Anıl Can tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Planb Turizm Organizasyon Danışmanlık Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. g. Her türlü hava, deniz, kara vasıtaları...