18 / 05 / 2024

anka group mist yapı fikirtepe son durum

anka group mist yapı fikirtepe son durum

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneğinden Mist İnşaat - Anka Yapı adasında gösterilen oran hakkında düzeltme ve Mist İnşaat'ın 2207 , 2208, 2209 ve 2220 nolu yapı adalarının oluşturduğu proje adasında kat karşılığı sözleşme yaparak 2/3 çoğunluk or

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korkmaz, Canip Korkmaz ve Mehmet Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Anka Yapı, Fikirtepe'deki 'orta ada'dan çekilecek mi?

Anka Yapı ilk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

Anka Yapı ile Mist İnşaat Fikirtepe'de anlaşmayı sağladı!

Anka Yapı İlk imzalara başlamış olmasına rağmen Mist İnşaat ile sözleşme imzalayarak yola devam etmek isteyen çoğunluk sesine lakayt kalmadı.

Evim Kadıköy'de 48 ay 0 faiz imkanı! 350 bin TL!

Kentsel dönüşüm projesi olarak Anka Group imzasıyla hayata geçirilen Evim Kadıköy projesinde 48 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 350 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mist İnşaat Fikirtepe'de 3'te 2 çoğunluğu için bakanlıktan belgeyi aldı!

Fikirtepe ve Çevresi Kentsel Dönüşüm Derneğinden Mist İnşaat - Anka Yapı adasında gösterilen oran hakkında düzeltme ve Mist İnşaat'ın 2207 , 2208, 2209 ve 2220 nolu yapı adalarının oluşturduğu proje adasında kat karşılığı sözleşme yaparak 2/3 çoğunluk or

Şemsettin Aydın: Fikirtepe’de proje olgunlaşana kadar Adana’da 8 büyük inşaat bitirdik!

Sorumluluk devri bürokrasisi sebebiyle serencamı 4 yılı aşkın süredir yılan hikâyesine dönen Fikirtepe’de müteahhitler çalışmalara başladı. Teknik Yapı, Anka Group ve Emay İnşaat’ın ardından Adanalı Baysaş İnşaat da projesini tanıttı.

Evim Kadıköy projesinde 374 bin TL'ye 1+1!

Anka Group tarafından hayata geçirilen Evim Kadıköy projesi, Fikirtepe kentsel dönüşümü kapsamında inşaa ediliyor. Projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Evim Kadıköy'de 1+1 daireler 386 bin lira!

17 bin 400 metrekarelik yeşil alana sahip olan v projesi Anka Group tarafından hayata geçiriliyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 386 bin liradan başlıyor.

Evim Kadıköy'de 385 bin liraya 1+1!

Anka Group tarafından hayata geçirilen Evim Kadıköy projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 385 bin liradan başlıyor. 17 bin 400 metrekarelik yeşil alana sahip olan projede 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor.

Evim Kadıköy'de 386 bin liraya 1+1!

Anka Group tarafından hayata geçirilen Evim Kadıköy projesinde 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 386 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projenin 20 ay sonra teslim edilmesi hedefleniyor.

Evim Kadıköy'de 867 bin liraya 3+1!

Anka Group tarafında hayata geçirilen Evim Kadıköy projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 867 bin liradan başlangıç gösteriyor. Projenin ödeme planı kapsamında 4 farklı seçenek sunuluyor.

Şaadet Temel: 5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz!

Fikirtepe'de inşaat faaliyetlerini sürdüren Anka Group Yönetim Kurulu Başkanı Şaadet Temel, Fikirtepe'de genel anlamıyla sona yaklaşıldığını söyledi. Temel "5 yılda yepyeni bir Fikirtepe göreceğiz" dedi.

Evim Kadıköy'de 867 bin liraya 3+1!

Mimarisinde AE Mimarlık'ın imzası bulunan Evim Kadıköy projesi Anka Group tarafından hayata geçiriliyor. 22 ay sonra teslim edilmesi hedeflenen Evim Kadıköy projesinde 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 867 bin liradan başlangıç gösteriyor.

anka group mist yapı fikirtepe son durum Haberi

anka group mist yapı fikirtepe son durum


Mist İnşaat'tan yapılan açıklamaya göre, mevcutta kat karşılığı sözleşme imzalanan adanın toplam metrekaresi 13.400 m2 ve toplam parsel sayısı 78 dir. Mist İnşaatın daha önceden Anka Yapı ile anlaşan parsellerle yeni bir anlaşma yapmadan önce anlaştığı tek imzalı parsel sayısı toplam 38 adet. Anka Yapı'ya İmza atıp daha sonrasında Mist İnşaata ikinci bir imza atarak Anka Yapı ile fesih yoluna giden parsel sayısı toplam 20 adet. toplamda tek imzalı ve çift imzalı olup Anka ile sözleşme feshi yapan ama üzerinde Anka Yapı'nın şerhi devam eden parseller ile beraber Mist inşaata imza atan parsel sayısı toplam 58 parsel olup 9350 m2  lik bir alana tekabül etmektedir. Ada içerisinde mevcutta henüz hiç bir firma ile anlaşma yapmamış 3 parsel bulunmakta olup...