02 / 05 / 2024

Ankamall AVM indirim

Ankamall AVM indirim

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün yapılan toplantısında portföyünde bulunan Ankara Ankamall Alışveriş Merkrzi'ndeki kiracılarına ilave olarak yüzde 17 indirim yapacak.

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri 13 milyar TL'yi aştı!

Yeni Gimat GYO, Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. Peki Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar oldu? İşte detaylar...

Metafor AVM'de rezidans ve dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da View Yapı imzasıyla hayata geçirilen Metafor AVM projesinde satışlar devam ediyor.  AVM, Ofis ve rezidansın yer aldığı projede AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı sağlanıyor. 

Metafor AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim!

Metafor projesinde satışlar devam ediyor. Ofis, AVM ve rezidansın yer aldığı projede AVM'de peşin ödemelerde yüzde 40 indirim fırsatı sağlanıyor. İşte detaylar...

PTT AVM'den fiyatlarda damping! Tuvalet kağıdına müthiş indirim 

Vatandaş bazı ürünlerin fiyatlarına çok dikkat ediyor. Bunlardan bir tanesi de tuvalt kağıdı. Hemen hemen her marketin indirim listesinde bulunan ve temel ihtiyaçlardan olan tuvalt kağıdına bir indirim de PTT AVM'den geldi. 32'li tuvalet kağıdına yapılan indirimli fiyatı haberimizde.

Tarım Kredi ve PTT AVM’de ayçiçek yağı fiyatlarında inanılmaz indirim! Haberi alan 3’er 5’er alıyor!

Yükselen enflasyon ile birlikte zincir marketler de fiyatları fahiş biçimde yükseltmeye devam ederken Tarım Kredi ve PTT AVM, ayçiçek yağında inanılmaz bir indirim yaparak piyasaya hızlı bir giriş yaptı. İşte detaylar...

AVM gezginlerine müjde! Baydöner’de yüzde 25 indirim kampanyası başladı! İşte şartlar

Döner ve İskender’in vazgeçilmez lezzet durağı Baydöner Ziraat Bankası ile işbirliğine imza attı. Bankkart’a özel Baydöner’de tüm İskender çeşitlerinde yüzde 25 indirim sunulacak.

17 dakikada şarj olan 108MP kameralı Xiaomi Mi 11T Pro 'ya görülmemiş indirim! İşte 29 Temmuz 2022 fiyat listesi

PTT AVM, Xiaomi Mi 11T Pro’ya görülmemiş bir indirim yaptı. Peki PTT AVM’de Xiaomi Mi 11 T Pro’nun fiyatları ne kadar? İşte detaylar…

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değeri ne kadar?

Yeni Gimat GYO Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli gayrimenkullerine ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Yeni Gimat GYO, AVM işletmeciliği için 100 milyon TL sermayeli şirket kuracak!

Yeni Gimat GYO tarafından avm işletmeciliği yapmak amacıyla kurulacak olan "Profam Gayrimenkul Yönetimi A.Ş. " unvanlı şirkete 100 bin TL sermaye payı ile tek kurucu ortak olarak katılmasına karar verildi. Profam Gayrimenkul ile kuruluşu takiben Ankamall AVM'nin yönetimi için sözleşme yapılacak. 

TSKB GYO, AVM'lerinde sabit kira indirimi uygulayacak!

TSKB GYO'nun AVM'lerin Nisan-Haziran 2021 döneminde sabit kira indirimi uygulanması ve uygulanacak olan indirim oranlarının belirlenmesi hususlarında Şirket Genel Müdürlüğü yetkili kılındı. 

AVM'lerden yüzde 60 kira indirimi talebi!

Birleşmiş Markalar Derneği Başkanı Sinan Öncel, AVM kiralarında en az yüzde 60 indirim yapılması gerektiğini söyledi.

Doğuş GYO'dan Gebze Center AVM'deki kiracılarına yüzde 40 indirim!

Doğuş GYO tarafından Gebze Center AVM'deki tüm kiracılarına destek olmak amacıyla Mart ayı ile sınırlı olmak üzere sözleşmelerinde geçerli olan kira bedelleri üzerinden yüzde 40 oranında kira indirimi uygulanmasına karar verildi. 

Yeni Gimat GYO'nun kira ekspertiz değeri 15 milyon TL oldu!

Yeni Gimat GYO'nun portföyünde bulunan Ankamall AVM ve CP Ankara Oteli'nin değerleme raporuna göre 2020 yılı için aylık kira ekspertiz değerleri sırasıyla KDV Hariç 15 milyon 14 bin 286 TL ve 500 bin TL olarak tespit edildi.

Ankamall AVM indirim Haberi

Ankamall AVM indirim

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı porföyünde bulunan Ankara Ankamall Alışveriş Merkrzi'ndeki kiracılarına ilave olarak yüzde 17 indirim yapacak. 


Açıklama:

Geçtiğimiz aylarda yaşanan terör olaylarını değerlendirmek üzere toplanan Şirketimiz Yönetim Kurulunun 05.04.2016 tarihli toplantısında;Şirketimiz portföyünde bulunan Ankamall Alış Veriş Merkezindeki kiracılarımızdan sözleşme yükümlülüklerini yerine getiren kiracılarımıza kesilecek kira faturalarında müktesep hak teşkil etmemek, Şirketimiz lehine olan düzenleme haklarına halel gelmemek, kira bedellerinden tenzilat yapıldığı anlamına gelmemek üzere ve Şirketimizin tek taraflı serbest iradesi ile 14.04.2015 tarih ve 9 Nolu Yönetim Kurulu Kararı ile uygulanan sabit kur uygulamasına ek olarak Nisan 2016 faturalarına uygulanmak üzere ilave %17 indirim yapılmasına karar...