15 / 05 / 2024

ankara 70 Gün Alt Geçidi

ankara 70 Gün Alt Geçidi

17 Haziran 2011 tarihinde Ankara'da yağan yağmur sonrasında 70 Gün Alt Geçidi sular altında kalmıştı. Bugün Ankara'da yağan yağmur sonrasında da 70 Gün Alt Geçidi sular altında kaldı.

Mansur Yavaş: "Ankara'da gün gelecek toplu ulaşım bedava olacak"

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 5 senelik görev döneminde kente kazandırılan yatırım projelerini anlattı. Yavaş, "Gün gelecek Avrupa’da olduğu gibi Ankara’da da toplu ulaşım ücretsiz hale gelecek. Belediyecilik budur" diye konuştu.

TOKİ Ankara başvuruları 3 gün sonra başlıyor! Başkentte 9 bin 703 taksitle 3+1 konut alma fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi için başvurular 3 gün sonra başlıyor. Projeden 9 bin 703 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara başvuruları 10 gün sonra başlıyor! 2 bin 581 lira taksitle 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projesi için başvurular 10 gün sonra başlıyor. Projedeki konutlar için ödenecek taksit bedelleri 2 bin 581 TL'den başlıyor.

Ucuz konut arayanlara müjde: TOKİ Ankara'da 1.842 TL taksitle konut satıyor! Elinizi çabuk tutun son iki gün!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'da aylık sadece 1.842 TL taksitle konut satacağını ilan etti. TOKİ Ankara projesi için başvurular 2 gün sonra sona erecek.

Ankara-İstanbul Arası Seyahat Edeceklere 6 Gün Kontrollü Trafik Uygulaması: Ne Zaman Sona Erecek?

Ankara ve İstanbul arası seyahat edeceklere 6 gün kontrollü trafik uygulaması yapılacak. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, Anakara-İstanbul Anadolu Otoyolu için açıklama yaptı. Gümüşova-Gölyaka güzergahında 6 gün boyunca trafik kontrollü olarak verilecek.

Babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim! Gülaylar altından en anlamlı babalar günü hediyesi! Fırsatı kaçırmayın

Gülaylar altında babalar gününe özel yüzde 70'e varan indirim kampanyası başladı. Altın tesbihten, kol düğmesine kadar en anlamlı babalar günü hediyeleri Gülaylar altında satışta. İşte Gülaylar altın 11 Haziran 2023 fiyat listesi.

TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek! 7-13 Ocak Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak!

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ediyor. TOKİ beşinci etap il il kuraları gün gün çekilecek. Bu kapsamda Ankara, Adana, Kahramanmaraş çekilişi peş peşe yapılacak. İşte detaylar...

Ankara’da ekmekten sonra simide de zam geliyor! 15 gün sonra simit 7 TL olmazsa esnaf kalmayacak!

Ankara’da ekmeğe yapılan zam sonrası gözler simide çevrildi. Yaklaşık 15 gün sonra simit 7 TL olmazsa esnaf kalmayacağı konuşuluyor. İşte Ankara’da simit senaryosu…

Ankara'da 462 günübirlik ev denetlendi!

İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı açıklamada Başkent Ankara'da toplam 462 günübirlik evin denetlendiğini ve 5 günübirlik eve ceza uygulandığını belirtti.

Ankara'da günübirlik kiralık evler huzur kaçırıyor!

Ankara'da emlakçılar tarafından günübirlik olarak kiraya verilen daireler bölgede gerginlik yaratıyor. Kiraya verilen evlerin fuhuş için kullanılması çevre halkının huzurunu kaçırıyor. 

Ankara'da usulsüz kiralanan 16 günübirlik evin işletmecisine 206 bin 487 TL ceza!

Ankara'da polis ekipleri tarafından günübirlik kiralanan evlere yönelik yapılan denetimde,16 işletme sahibine 206 bin 487 lira idari ceza verildi.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren 2. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 2. Etap projesi yarın satışa çıkıyor.

Antalyalı 70 kadın gözleme satarak cami yaptırıyor!

Antalya'da aralarında engellilerin de bulunduğu 70 kadın, dört senedir gözleme yaparak mahalle camisinin yapım masraflarını karşılıyor 

ankara 70 Gün Alt Geçidi Haberi

ankara 70 Gün Alt Geçidi



Ankara’da hafta boyu devam eden sıcakların ardından dün akşam aniden etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz yönde etkiledi. 17 Haziran 2011 tarihinde Ankara'da yağan yağmur sonrasında 70 Gün Alt Geçidi sular altında kalmıştı. Bugün Ankara'da yağan yağmur sonrasında da 70 Gün Alt Geçidi sular altında kaldı.


Yarım saat boyunca yağan yağmur sonrası Ankara sulara gömüldü.  Balgat Çetin Emeç Bulvarı üzerinde bulunan “70 Gün Alt Geçidi” aşırı yağışın ardından altında biriken su ile adeta dereye dönüştü. 


Suların altında kalan bir araç bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla çıkarıldı. Ekipler köprünün altında biriken suları tahliye etmek için çalışmalarını...