15 / 05 / 2024

ankara altındağ yangın

ankara altındağ yangın

Yangın, gece saat 04.30 sularında Ankara Altındağ'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacettepe Mahallesi, Hamamönü Sokağı'nda bulunan tarihi bir konakta, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

PTT, Ankara Altındağ'da 2 bin 638 metrekarelik arsa satıyor!

PTT Genel Müdürlüğü, Ankara Altındağ'da yer alan 2 bin 638 metrekarelik arsayı satıyor. Peki Altındağ'da satışı yapılacak arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

Altında yangın yeri! Piyasalar alev alev! Herkesin gözü oradan gelecek haberde!

ABD'de iki bankaya peş peşe kayyum atanmasından sonra altın fiyatları resmen yangın yerine döndü. Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırarken, dolar değer kaybetti. Herkesin gözü ise oradan gelecek habere çevrildi...

Gram altında yangın yeri! 2 dev kurum gram altın için saat verdi! Gram altında flaş gelişme...

Gram altın fiyatları dolar/TL'deki yükselişin ardından hızla yükselmeye başladı. Ons altın FED  başkanı Jerome Powell tarafından yapılacak olan bu akşam yapılacak olan açıklamalara odaklandı. 2 dev kurum gram altın için saat verdi. İşte gram altında flaş gelişme...

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmiyor!

Ankara Altındağ ilçesinde yapılan kentsel dönüşüm kapsamında 2,5 sende 4 bin 34 terk edilmiş yapı yıkıldı. Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, kentsel dönüşümün önündeki engelleri kaldırmakta kararlı olduğunu belirtti. 

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları ne durumda?

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı. İlçe genelinde 5 mahallede çalışmalar aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'nde dönüşüm başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Altındağ Aktaş Mahallesi'ndeki dönüşüm projesinin ihalesini gerçekleştirdi...

Ankara Altındağ Cinderesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

TOKİ, Ankara Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut (+5 KD), 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Altındağ'da 451 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi 21 Ocak 2020 tarihinde yapılacak.

Ankara Altındağ'da kentsel dönüşüm başladı!

Ankara Altındağ Belediye Başkanı Asım Balcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve TOKİ Başkanı Ömer Bulut ile bir araya gelip ilçede bulunan kentsel dönüşüm projeleriyle ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Ankara Altındağ'da dönüşüm molozları temizleniyor!

Ankara Altındağ Belediyesi, Önder ve Anafartalar mahallelerinden sonra Gültepe Mahallesi'nde kentsel dönüşüm molozlarını temizlemek harekete geçti. 

Fora İnşaat Ankara Altındağ projesi geliyor! Yeni proje!

Fora İnşaat İş Ortaklığı Ankara Altındağ projesini 85 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçirecek.

Ankara Altındağ'daki 112 yatırım açıldı!

Ankara Altındağ'da hayata geçirilen 112 yatırım Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Havalimanındaki bir yangın riski, iyi mühendislik ve doğru çözüm tercih edilerek  binlerce yolcuyu paniğe sevk etmeden kontrol altına alınabiliyor. Peki, Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

ankara altındağ yangın Haberi

ankara altındağ yangın

Başkent'te tarihi bir konakta çıkan yangın paniğe neden oldu. Kısa sürede alevlere teslim olan konak, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.


Yangın, gece saat 04.30 sularında Altındağ ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hacettepe Mahallesi, Hamamönü Sokağı'nda bulunan tarihi bir konakta, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Kısa sürede bütün konağı saran alevler, yan tarafta bulunan lokantanın çatısına da sıçradı. Yangını, o sırada devriye gezen polis ekipleri fark etti.


Polis ekiplerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, kısa sürede yangına müdahale etti. Merpenle çatıya çıkan itfaiye erleri, alevleri kontrol altına aldıktan sonra konağın kapısını kırarak içeri girdi. Yangın, çevredeki diğer tarihi binalara sıçramadan söndürüldü. Yangında yaralanan bulunmazken, birbirine komşu 2 konakta maddi hasar meydana geldi.


Polis ekipleri, şüpheli gördükleri bir şahsı gözaltına...