06 / 05 / 2024

ankara altyapı yatırımları

ankara altyapı yatırımları

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek yaptığı açıklamada ASKİ'nin 3 yılda 1,1 milyar TL'lik altyapı ve üstyapı yatırımı yaptığını belirtti.

Mamak Belediyesi'nden altyapı atağı!

Mamak Belediyesi altyapı çalışmalarına hız kesmeden ilçe genelinde devam ediyor . Altyapı çalışmalarında her yıl kendi rekorunu kıran Fen İşleri Müdürlüğü, 2015 yılı başından itibaren 70 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Uraloğlu: Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, ulaşım alanında yapılan yatırımlara ilişin  ''Devasa yatırımlarımızı dünya gıpta ile izliyor'' açıklamasını yaptı.

Ulaştırma ve haberleşmede yeni dönem: Demir yolları, otoyol projeleri, havalimanı yatırımları peş peşe geliyor! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da, yeni görevini devralarak bakanlık yatırımlarına ilişkin ilk planlarını duyurdu. İşte yeni dönemde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar...

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğünden İBB'ye Sefaköy metrosu yanıtı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü "Sefaköy-Beylikdüzü-Tüyap Metrosu bir yıla yakındır sadece imza bekliyor" iddialarıyla ilgili açıklama yaptı.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Pppcoe Altyapı Yatırımlar Anonim Şirketi Üsküdar’da   50 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp Vural Aydın tarafından kuruldu.

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

ankara altyapı yatırımları Haberi

ankara altyapı yatırımları


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ASKİ Genel Müdürlüğü’nün 2014 yılı yerel seçimlerinin ardından son 3 yılda Ankara geneline 1,1 milyar TL'lik altyapı ve üstyapı yatırımı gerçekleştirdiğini bildirdi.


Başkan Gökçek, “Merkeze ne yapılıyorsa, kırsalda mahallelerimize de onu yapıyoruz. 2014 yerel seçimleriyle hizmet alanına dahil olan ilçeler başta olmak üzere, Ankara’nın tamamında, tam da söz verdiğimiz gibi yatırımlarımıza tüm hızıyla devam ediyoruz” dedi.


İlçelerin ve mahalle statüsüne dönüşen köylerin öncelikle acil altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarının karşılandığını belirten Başkan Gökçek, ASKİ'nin çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi:


“Çevre ilçelerin, 2014 yılında hizmet alanına dahil olmasıyla birlikte, hızlı şekilde projelerimize başladık. Yerel seçimden bugüne kadar son 3 yılda, Ankara geneline toplam 1868 kilometre altyapı şebekesi döşedik. Bu çalışmalara 295 milyon 795 bin TL harcama yaptık. Ankara...