27 / 07 / 2024

ankara arsa avcısı operasyonu

ankara arsa avcısı operasyonu

'Arsa avcısı' operasyonunda soruşturma tüm hızıyla devam ediyor. Operasyona yönelik yeni detaylar belli oldu. 110 kişinin gözaltına alındığı suç örgütü lideri Atakan Avcı'nın asıl mesleğinin tapu memuru olduğu ortaya çıktı.

TOKİ İlk Evim Ankara arsa yerleri belli oldu mu? TOKİ İlk Evim arsa nasıl, nereden sorgulanır? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen projeler hız kesmeden devam ederken, pek çok kişi de TOKİ İlk Evim Ankara arsa yerleri belli oldu mu? sorusunun yanıtını merak ediyor. Peki TOKİ İlk Evim arsa nasıl, nereden sorgulanır? 

Ankara'da kentsel dönüşüm fiyaskosu! 5 yılda 4 bin konuttan sadece 166'sı teslim edildi!

Başkent Ankara Mamak'ta sözde temeli atılan toplamda 4 bin konuttan yapım çalışmaları tamamlanan sadece 166 adet konutun tapu dağıtımı ve anahtar teslimi yapılabildi.

Benzine 1.54 TL indirim geldi! Sürücüler dikkat: Opet benzin fiyatı ve Shell akaryakıt fiyatları!

Gece yarısından itibaren geçerli olacak şekilde benzine indirim yapıldı. Peki benzine ne kadar indirim geldi? İndirimli benzin litre fiyatı kaç TL oldu? İşte İstanbul, İzmir, Ankara 25 Mayıs 2024 akaryakıt fiyatları...

Ziraat GYO Kazakistan'dan arsa aldı: Plaza inşa ediliyor! 

Ziraat GYO Kazakistan'dan 4 bin 769 metrekare yüzölçümlü arsa aldı. Söz konusu arsada iş merkezi/plaza projesi geliştiriliyor. İşte detaylar...

Ankara'da minibüs ücretlerine zam mı geliyor?

Ankara'da dolmuş şoförleri ücretlere bir senedir zam yapılmadığını ifade ederek yüzde 47'lik bir zam beklentilerinin olduğunu kaydetti.

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Sinpaş GYO, Küçükçekmece Halkalı'daki arsa satışı sözleşmesini fesh etti!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Küçükçekmece İlçesi, Halkalı Mahallesi, 801 ada, 30 parsel için yapılan "Finansal Kiralama Maksadıyla Satın Alınan Gayrimenkul Sözleşmesi"nin karşılıklı mutabık kalınarak feshedilmesine karar verdi. İşte ayrıntılar...

Deniz GYO Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Muğla Ortaca'dan 23 milyon TL'ye arsa aldı. Söz konusu arsanın yüz ölçümü 2 bin 761,23 metrekare.

Milli Emlak Kayseri'de KDV'den muaf 5 arsa satıyor!

Özvatan Kaymakamlığı Milli Emlak Şefliği Kayseri'de 5 arsa satacak. Söz konusu arsalar KDV'den muaf.

İl Özel İdare başkentte yurt ve arsa satacak!

Çorum İl Özel İdaresi başkent Ankara'da yurt ve arsa satacak. Söz konusu ihale 15 Kasım tarihinde yapılacak.

Konya Büyükşehir tam 24 taksitle imarlı ve KDV'den muaf arsa satacak! 

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı sanayi tesis alanı imarlı arsa satacak. Söz konusu arsa için 24 taksit imkanı sağlanıyor.

Ankara'da toplu ulaşıma zam! Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? 

Ankara’da toplu ulaşıma zam geldi. Peki Ankara'da otobüs, EGO ve metrolara ne kadar zam geldi? İşte tek tek açıklanan o rakamlar...

Konya Karatay'da 24 taksitle imarlı iki arsa satılacak! KDV'den muaf arsa fırsatını kaçırmayın!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, 24 ay taksitle iki arsa satacak. Söz konusu arsalar sanayi tesis alanı ve mesken sahası imarlı.

ankara arsa avcısı operasyonu Haberi

ankara arsa avcısı operasyonu

Kamu arazilerinin satışını yapma vaadiyle çok sayıda kişiyi dolandıran 110 kişinin gözaltına alındığı suç örgütü lideri Atakan Avcı'nın asıl mesleğinin tapu memuru olduğu öğrenildi. Sabah'tan Ömer Çetin'in haberine göre;Kamu arazisi satın almak için Atakan Avcı'ya 7 milyon lirasını kaptıran  Gökhan Y.'nin dolandırıcılıktan iyi kazanç elde edildiğini görmesi üzerine söz konusu suç örgütüne katıldı. 

Örgüt üyelerinden kamu kurumunda temizlik görevlisi olarak çalışan Hasan A.'nın bir yıl içerisinde iş insanına dönüştüğü ortaya çıktı. Bu sürede kardeşine dükkan satın alan Hasan A. villada yaşamaya başladı. 

Ankara Emniyeti Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz günlerde kamu arazilerini satma vaadiyle dolandırıcılık yapan operasyona yönelik 14 şehirde operasyon düzenledi. 'Arsa Avcısı' adıyla yapılan operasyonda düzenlenen baskında suç örgütünün lideri tapu memuru Atakan Avcı ve yöneticiler Hasan...