03 / 05 / 2024

ankara arsa yatırımları 2017

ankara arsa yatırımları 2017

Ankara merkezli gayrimenkul yatırım firması Ufuk Mülk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk Ankara’da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyleyerek, “Toprak, bir yılda yüzde 100’den fazla kar sağlıyor” dedi.

Yatırımcılar dikkat! Borsa mı, arsa mı?

Arsa yatırımlarının yıldızı parlarken pek çok kişi de borsaya mı yoksa arsaya mı yatırım yapması gerektiğini merak ediyor. Peki borsa mı, arsa mı? 

Vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? Bu fiyatlardan alınmaz diyen de oldu, iyi kazandırdı diyen de!

Konut, dolar, altın, faiz, hisse yatırımlarının yanı sıra arsa yatırımı da sık sık gündeme geliyor. Peki vatandaşlar arsa yatırımı yapıyor mu? İşte sosyal medya platformu X'te "Arsa yatırımı yapıyor musunuz?" sorusuna verilen o yanıtlar...

2023'ün yıldızı arsa yatırımı oldu!

Son dönemlerde arsa yatırımına vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Yeşil Vadi Yönetim Kurulu Üyesi Aslı Orhan Demiral arsa yatırımlarının 2023 yılının yıldızı olduğunu söyledi.

Arsa alacaklara son dakika uyarısı: Doğru yatırım için bunları gözden kaçırmayın! 

Arsa yatırımları ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Peki arsa alırken nelere dikkat edilmeli? İşte ayrıntılar...

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kainat Arsa Proje Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 365 bin 600 TL sermaye bedeli ile Kainat Group Enerji Santralleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından kuruldu.

Akyapı yatırımlarına tam gaz devam ediyor!

Son bir yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları, Metkap ve Big Country projeleriyle 3 milyar TL'lik yatırıma başlayan Akyapı, inşaatlarına son sürat devam ederken yeni projeleri için de arsa yatırımları yapıyor. Başta sanayi ve ticari projeleri için hazırlıkta olan Akyapı, Dudullu, Hadımköy, Başakşehir v

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

Arsa yatırımı yapacaklar dikkat! Fiyatlar ikiye katlandı!

Koronavirüs salgınında doğayla iç içe yaşamak isteyen vatandaşlar arsa yatırımlarına yöneldi. Bu durum arsa fiyatlarının ikiye katlanmasına neden oldu. Peki arsa yatırımı yaparken nelere dikkat edilmeli? İşte detaylar...

ankara arsa yatırımları 2017 Haberi

ankara arsa yatırımları 2017

Gayrimenkul Yatırım Uzmanı Cem Ufuk, Ankara’da toprağa yatırım yapmanın, altına yatırımdan daha fazla gelir sağladığını söyleyerek, “Toprak, bir yılda yüzde 100’den fazla kar sağlıyor” dedi.


Ankara merkezli gayrimenkul yatırım firması Ufuk Mülk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cem Ufuk, Türk halkının tasarruf alışkanlığının zayıf, yatırım alışkanlığının ise ağırlıklı olarak “güvenli liman” gördükleri gayrimenkule yönelik olduğunu ifade etti.  İnsanların tasarrufa genellikle 40’lı yaşlarda başladığına dikkat çeken Ufuk, “40’lı yaşlar birikim yapmak için geç sayılabilecek yaşlar. Elbette ülke koşulları, ekonomik sıkıntılar, ailelerin standart yaşamlarını idame ettirecek kadar gelire sahip olmaları tasarrufun önündeki engeller.  Buna rağmen küçük de olsa tasarruf yapmak mümkün. Kişilerin iş hayatına atılır atılmaz yapacakları küçük tasarruflar, bir süre sonra kazançlı bir yatırımın kapısını aralayabiliyor. Bilhassa gayrimenkul alanında her bütçeye uygun...