30 / 04 / 2024

Ankara Bulvarı açıldı mı

Ankara Bulvarı açıldı mı

TMMOB’a bağlı 5 odanın dava sonucu kapatılan Ankara Bulvarı ve bağlantı yolları, kapatma kararının yürütmesinin durdurulması üzerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in talimatıyla tekrar trafiğe açıldı.

Ankara Bulvarı tekrar ulaşıma açıldı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Bulvarı'nın trafiğe kapatılması kararının yürütmesinin durdurulduğunu, yolun trafiğe açıldığını bildirdi.

Ankara AKM Millet Bahçesi açıldı!

Ankara'da inşa edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Millet Bahçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. 

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi açıldı!

Ankara Geleneksel Sporlar Tesisi, Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Bilkent'te hizmete açıldı.

Niğde-Ankara Otoyolu hizmete açıldı! 

Niğde-Ankara Otoyolu'nun ikinci kesim açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı katılımıyla hizmete açıldı. 

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

Ankara Mesa Plaza'daki Mesa Tanıtım Ofisi açıldı!

Ankara Mesa Plaza'da yer alan Mesa Tanıtım Ofisi hizmete açıldı. Mesa Tanıtım Ofisi hafta içi ve Cumartesi 10:00 - 18:00 arasında hizmet verecek...

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı Ankara'da açıldı! 

Asya ve Avrupa'nın en büyük tema parkı olan Wonderland Eurasia Ankara'da açıldı. Asya ve Avrupa'nın sentezi olarak tasarlanan dev tema parkta pek çok farklı konsept yer alıyor. 

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi açıldı!

Karacabay Turizm Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ankara Caddesi Şubesi bugün Fatih'te 10 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ankara Emniyet Müdürlüğü Binası açıldı!

15 Temmuz 2016 yılındaki darbe girişiminde uçak ve helikopterden atılan bombalarla hasar gören Ankara Emniyet Müdürlüğünün yerine yapılan yeni hizmet binası açıldı.

ESBI Engıneering&Facility Management Limited Şirketi Ankara Şubesi açıldı!

ESBI Engıneering&Facility Management Limited Şirketi Ankara Şubesi bugün Beşiktaş'ta 3 bin TL sermaye bedeli açıldı.

Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi açıldı!

Ankara'nın üçüncü en büyük ibadethanesi olan Kuzey Ankara Merkez Camisi ve Külliyesi bugün cuma namazından sonraki törenle açıldı. Açılış törenine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katıldı. 

Ankara Şehir Hastanesi açıldı!

Avrupa'nın en büyük, dünyanın ise tüm birimleri tek seferde hayata geçirilen 3. büyük hastanesi olan Ankara Şehir Hastanesi hizmete açıldı.

Ankara’da Balıkesir Kültür Evi açıldı!

Ankara’da, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Balıkesir Kültür Evi açıldı.

Ankara Bulvarı açıldı mı Haberi

Ankara Bulvarı açıldı mı


TMMOB’a bağlı Mimarlar, Peyzaj Mimarları, Şehir Plancıları, Ziraat Mühendisleri ve Çevre Mühendisleri odalarının başvurusu üzerine mahkeme kararıyla kapatılan Ankara Bulvarı ve bağlantı yolları, 13 saatlik aranın ardından, yine mahkeme kararıyla trafiğe açıldı. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası’nın başvurusu üzerine alınan mahkeme kararının kendilerine ulaşmasının ardından, yolların açılması talimatını, TRT Haber'in canlı yayınına katıldığı sırada verdi.

Başkent trafiğinde kaosa neden olan yaklaşık 13 saatlik kapanmanın ardından, yol üzerindeki bariyerler, Başkan Gökçek’in talimatının ardından, Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri tarafından tek tek kaldırıldı.


-MAHKEME KARARI...


Ankara Şehiriçi Özel Halk Otobüsleri Esnaf Odası’nın yaptığı başvuruyu yerinde bulan Ankara 2. İdare Mahkemesi, Belediye Meclisi’nin geçen hafta aldığı "mahkeme kararının uygulanması" yönünde verdiği kararın yürütmesini durdurdu. 

Ankara 2. İdare Mahkemesi'nin kararında, 2577...