08 / 05 / 2024

ankara çankaya doğal sit alanı imar planı

ankara çankaya doğal sit alanı imar planı

Ankara Çankaya İlçesi, 2. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde düzenlenen yol güzergâhlarına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Panora GYO, Ankara Çankaya'daki ÖİB arsası için imzayı attı!

Panora GYO, Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çankaya'daki arsası için imzayı attı ve peşinat ödemesini yaptı. İşte o alım ile ilgili detaylar...

Ankara Çankaya Belediyesi çok sayıda personel alacak! İlkokul mezunu olmanız yeterli!

Ankara Çankaya Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere tam 92 personel alımı yapacağını açıkladı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların ilkokul mezunu olmasının yeterli olduğu öğrenildi.

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Ankara'nın o bölgesi doğal sit alanı ilan edildi! Trabzon ve Bartın'da acele kamulaştırma kararı

Ankara'nın Güdül ilçesindeki Sorgun Yaylası Doğal Sit Alanı "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi. Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bazı taşınmazlar Trabzon Büyükşehir Belediyesince acele kamulaştırılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığından doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı ilanı!

Ankara Mamak'ta yer alan Kıbrıs Vadisi Doğal Sit Alanı, "doğal sit-nitelikli doğal koruma alanı" ve "doğal sit-sürdürülebilir koruma ve kontrollü kullanım alanı" şeklinde  tescil edildi.

Doğal sit alanı Kıbrıs Kanyonu turizme kazandırılacak!

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Kıbrıs Kanyonu'nun doğal yaşam turizmine kazandırılması planlanıyor.

Osman Cem Çankaya: Konut üretimi doğal ihtiyaç!

YP İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Osman Cem Çankaya, konut üretimini ve sektördeki gelişmeleri anlattı. Çankaya, konut üretiminin “doğal ihtiyaç” olduğunu ifade etti.

Çankaya doğal sit alanı yol güzergahı için imar planı askıda!

Ankara Çankaya İlçesi, 2. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde düzenlenen yol güzergâhlarına ilişkin koruma amaçlı nazım ve uygulama imar planları askıya çıkarıldı...

Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi doğal sit alanı ilan edildi!

Ankara Üniversitesi Tandoğan Yerleşkesi, iki yıl süren bir çabanın ardından, "3. Derece Doğal SİT Alanı" olarak tescil edildi. Fen Fakültesi'ne ev sahipliği yapan Tandoğan Yerleşkesi'nde yüzlerce çeşit bitki yetişiyor

Marina Ankara Çankaya satış fiyatları!

Marina Ankara Çankaya satış fiyatları dairelerin büyüklüklerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. Ödeme planı kapsamında fırsatlar sunan projede toplam 2 bin adet konut yer alıyor.

Marina Ankara Çankaya satış ofisi!

Marina Ankara Çankaya satış ofisi telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi. Peşin alımlarda yüzde 15 indirim fırsatı sunan proje 120 bin 533 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor.

Marina Ankara Çankaya teslim tarihi!

Marina Ankara Çankaya teslim tarihi 2018 yılı Nisan ayı olarak planlandı. Lansmana özel olarak yüzde 7 indirim uygulanan projede 1+1'den 7,5+1'e kadar farklı konut tipleri yer alıyor.

Ankara'nın doğal sit alanları yerinde incelendi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürlüğü, “Doğal Sit Alanlarının Ekolojik Temelli Bilimsel Araştırması Projesi” çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

ankara çankaya doğal sit alanı imar planı Haberi

ankara çankaya doğal sit alanı imar planı


Ankara Çankaya İlçesi, 2. Derece Doğal Sit Alanı içerisinde düzenlenen yol güzergâhlarına ilişkin 1/25000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği, 1/5000 ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği teklifi, bakanlık tarafından onaylandı.


Dün askıya çıkarılan imar planı değişikliği otuz gün boyunca askıda kalacak. İmar planı 22 Temmuz 2017 tarihinde askıdan indirilecek.



Askı tutanağı için...