17 / 05 / 2024

ankara çay stokçuluğu

ankara çay stokçuluğu

Sincan Belediyesi, fiyat artışı sebebiyle reyonlarındaki çay paketlerini depoya kaldırarak "stokçuluk" yapan marketlere idari işlem uyguladı.

İnşaat işçisi krizi tam gaz: Günlük 3 bin liraya çalışacak işçi bulunamıyor!

İnşaat sektörünün yılın 12 ayı hareketli olduğu Antalya'da inşaat işçisi krizi de tam gaz devam ediyor. Antalya Müteahhitler Derneği Başkanı İsmail İltemir konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 5 bin işçiye ihtiyaç duyduklarını, günlüğü 3 bin TL yevmiyle işçi bulamadıklarını söyledi.

Ünlü ekonomistten çarpıcı analiz: Vatandaş ihtiyacı 1 iken 2-3 adet alıyorsa, enflasyonun düşeceğine inanmıyordur!

Gıdadan akaryakıta, hizmetten giyime tüm tüketim ürünlerinde zamlar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de stokçuluğa yöneldi. Peki bu ne demek oluyor? Vatandaş enflasyonun düşeceğine inanmıyor mu? 

Emlak, otomotiv, gıda... Fahiş fiyat ve stokçuluğa tam 602 milyon TL ceza!

Ticaret Bakanlığı, emlak, otomotiv ve gıda sektörleri ile fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri kapsamında 18 bin 780 denetim yaparak, 602 milyon 225 bin 881 TL idari para cezası uyguladı.

BMW, 2 Serisi’ne ekimden sonra kasımda da zam yapmadı!

BMW, 2 Serisi’ne ekim ayında olduğu gibi kasım ayında da zam yapmadığını açıkladı. 2 Serisi’nin güncel fiyat listesini resmi internet sitesinden paylaşan BMW, bu seriye önümüzdeki günlerde bir zam veya indirim gelip gelmeyeceğine ilişkin bir açıklama yapmadı.

DS 7'ye bu ay da zam uğramadı! İşte DS7'nin güncel fiyatları!

Fransız devi DS Automobiles DS 7'nin merakla beklenen yeni fiyatlarını web sitesi üzerinden açıklandı. DS 7'nin geçtiğimiz ay olduğu gibi bu ay ki fiyatarı da yeni bir araç sahibi olmak isteyenlerin yüzünü güldürdü.

Mini 3 Kapı’ya 3 aydır zam uğramadı! İşte son dakika Mini 3 Kapı fiyatları!

Mini tarafından açıklanan Ekim ayı fiyat listesine göre, Mini 3 Kapı’ya geçtiğimiz iki ay da olduğu gibi bu ay zam gelmedi. Peki Mini 3 Kapı'nın fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika Mini 3 Kapı fiyatları...

Bakan Bolat: Stokçuluğa 102,5 milyon lira, fahiş fiyat düzenlemesine 86 milyon lira ceza uyguladık

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, fahiş fiyat düzenlemesiyle ilgili de 86 milyon lira, stokçulukla alakalı 102,5 milyon lira, para cezası uyguladıklarını açıkladı.

Opel Mokka-e'ye bu ay da zam uğramadı! İşte 0,99 faizli Mokka-e Eylül 2023 fiyatları!

Opel Mokka-e'ye bu ay da zam uğramadı. Peki elektrikli Mokka'nın güncel fiyatları ne kadar? İşte 0,99 faizli Mokka-e Eylül 2023 fiyatları...

Skoda Octavia’ya tamı tamına 50 bin TL eylül zammı geldi! Octavia’nın eylül ayı fiyatları resmen uçtu!

Skoda, Türkiye’de en sevilen ve tercih edilen modellerinden Octavia’ya eylül ayı kapsamında tam 50 bin TL zam yaptı. Octavia’nın yeni fiyatı Skoda’nın resmi internet sitesinde yayımlanırken, yeni fiyatı görenler neye uğradığını şaşırdı.

Kadir Kırhan Uluçay nereli? Hangi üniversitede okudu? Hangi ülkelerde çalıştı?

Kadir Kırhan Uluçay kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Kadir Kırhan Uluçay ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Skoda Fabia’nın temmuz ayı fiyatı açıklandı! Tam 125 bin TL zam geldi!

Skoda, temmuz ayı kapsamında fiyatlarını güncellediğini duyurdu. Nisan, mayıs ve haziran ayında olduğu gibi bu ay da fiyat listesini güncelleyen Skoda, yeni fiyat listesini resmi internet sitesinden yayımladı.

Volkswagen Golf R Haziran ayı fiyatı dudak uçuklattı! Fiyatı görenler şok oldu

Golf R, güçlü bir motor, gelişmiş şasi ve süspansiyon sistemi ile sportif bir sürüş deneyimi sunar. Bu özelliğiyle Golf R, sürücülere hızlanma, yol tutuş ve dinamik bir sürüş deneyimi sağlar. Peki 17 Haziran 2023 fiyat listesi nedir.

Otomobil stokçularına peş peşe ceza yağdı! Fırsatçılara 35 milyon liralık ceza!

Ticaret Bakanlığı tarafından otomotiv piyasasında aşırı fiyat artışlarının ve stokçuluğun önüne geçilmesi için denetim yapıldı. Bu kapsamda fırsatçılara 35 milyon liralık ceza verildi.

ankara çay stokçuluğu Haberi

ankara çay stokçuluğu

Sincan Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre zabıta ekipleri, marketlerin reyonlardaki çayları kaldırarak vatandaşların mağdur edildiği ihbarı üzerine bazı marketlerde denetim yaptı.

Depolarda ve raflarda inceleme yapan ekipler, stokçuluk yapan marketler hakkında idari yaptırım kararı tutanağı düzenledi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Sincan Zabıta Müdürü Lütfi Taştemir, bazı marketlerde çayların satışa sunulmadığına yönelik yoğun şikayet üzerine denetim yaptıklarını kaydetti.

Market raflarında yeteri kadar çay bulunduğunu, vatandaşların yoğun alışverişi sonrası rafların boşaldığını belirten Taştemir, "Bazı marketlerin depolarında ise çay olmasına rağmen satışa sunmadıklarını tespit ettik. Bununla ilgili yasal işlem yaptık. Vatandaşın refah ve huzur içinde alışveriş yapabilmesi için ekiplerimiz denetimlerine devam edecek" açıklamasında bulundu.

Reyonlarındaki çay paketlerini depoya kaldırarak stokçuluk yaptılar! Cezayı yediler...

Sincan Belediyesi, fiyat artışı sebebiyle reyonlarındaki çay paketlerini depoya kaldırarak "stokçuluk" yapan marketlere...