02 / 05 / 2024

Ankara Demetevler çok katlı otopark

Ankara Demetevler çok katlı otopark

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ev sahibi ve kiracılar dikkat! İstanbul ve Ankara’da çok konuşulacak düşüş!

Konut sahibi ve kiracılar arasında yaşanan zam anlaşmazlığı artık arabulucularla anlaşmayla sonuçlanıyor. Peki, adliyelerdeki dava dosyaları ne durumda? Arabuluculuk sistemi nasıl işliyor? İşte detaylar...

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

Cumhuriyetin ilk üniversitesi çok sayıda öğretim görevlisi alıyor! Son başvuru tarihi 14 Temmuz 2023!

Cumhuriyetin ilk üniversitesi olan Ankara Üniversitesi çok sayıda öğretim görevlisi alıyor. İşte başvuru şartları ve kadro dağılımı…

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Bu fırsat bir daha ayağa gelmez! Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı!

Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı. 54 adet konut Mamak Belediyesi tarafından satışa çıktı.

Büyük şehirlerden kira göçü başladı! İstanbul ve Ankara’dan kaçanlar en çok hangi şehirlere gidiyor?

Hem dünya hem de Türkiye’de önce pandemi ardından da patlama yapan yüksek enflasyon nedeniyle astronomik şekilde yükselen kiralar nedeniyle özellikle büyük şehirlerden zorunlu göç başladı. Fahiş kiraları ödeyemeyen insanlar İstanbul ve Ankara'dan en çok hangi şehirlere göçüyor?

Dünyanın en pahalı 10 şehri açıklandı! Listedeki Ankara detayı şok ediyor

Veri, yazılım ve danışmanlık hizmetleri sunan ECA International tarafından dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı. Listenin başını Hong Kong'un çektiği sıralamada, Ankara çalışanlar için en ucuz şehir olarak tanıtıldı.

En çok DASK yaptıranlar Ankara'dan!

Ankara'nın sigortacılık haritası açıklandı. Açıklanan verilere göre başkentliler en çok deprem sigortası yaptırdı.

Ankara Çayyolu'ndaki parkın Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddiası! 

Ankara Çayyolu'ndaki parkın 29 yıllığına Okçuluk İhtisas Derneği'ne verildiği iddia edildi. Dernek, parkta okçuluk alanı, 25 adet dükkan ve ofis inşa etmek için çalışmalara başladı. 

Ankara Demetevler'e çok katlı otopark projesi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi, yeni dönem projeleri arasında bulunan 'Demetevler Mahallesi Çok Katlı Otopark Projesi' ile bölgenin trafik sorununu çözecek.

Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı kaderine terk edildi!

Ankara'da çok katlı otopark sorunu yaşanıyor. Vatandaşların “Acilen hizmete geri açılması gerek” dediği Sıhhiye Çok Katlı Otoparkı kaderine terk edildi.

Ankara Demetevler çok katlı otopark Haberi

Ankara Demetevler çok katlı otopark

Ankara Yenimahalle'nin en işlek noktaları olan Demetevler, düzenlenecek proje ile hem sakinlerinin hem de arabasıyla Demetevler’e alışveriş yapman vatandaşların 'Arabamı nereye park edeceğim' sıkıntısı sona erecek. CNN Türk'te yer alan habere göre; arsa alanı 4 bin 894 metrekare,  kapalı inşaat alanı ise, 12 bin 50 metrekare olacak olan otopark, zemin dahil 5 kattan meydana gelenecek. 400 aracın park edebileceği otoparkta, ayrıca 10 adet dükkân ve idari ofisler de bulunacak.

'UZUN ARAÇ KUYRUKLARI TARİH OLACAK'

Demetevler Mahallesi'nde trafik sorununu kısa zamanda çözeceklerini söyleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Demetevler işlek mahallelerimizden birisi. Araç yoğunluğu Demetevler’de trafik ve otopark sorununu katlanılamaz hale getirdi. Caddede otopark sorunu nedeniyle,  sürücüler araçlarını boş buldukları alanlara park etmek zorunda kalıyor. Bu nedenle rastgele park edilen araçların  yoğunluğundan...