17 / 05 / 2024

Ankara-Eskişehir-İstanbul YHT ne zaman başlayacak

Ankara-Eskişehir-İstanbul YHT ne zaman başlayacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ankara-Eskişehir-İstanbul YHT hattını açtıklarını, seyahat süresinin 3,5 saate düştüğünü anımsattı...

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

Eskişehir’de simide bir yılda yüzde 80 zam geldi!

Eskişehir’de simide zam geldi. Ocak ayında 5 TL'den satılan simit 2023 yılı bitmeden yüzde 80 zamlanmış oldu. Peki, Eskişehir’de simit ne kadar oldu? İşte detaylar...

Eskişehir TOKİ kura tarihi açıklandı! 2 bin 297 konut sahibini buluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjdelenen sosyal konut projesi kapsamında Eskişehir Odunpazarı’nda hayata geçirilen 2 bin 297 konut için kura tarihi belli oldu. Peki TOKİ Eskişehir projesinin kuraları ne zaman çekilecek?

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

Eskişehir'de emlak sektörünü neler bekliyor?

Eskişehir'de emlak sektörüne dair açıklama yapan müteahhitler kentte ev fiyatlarının düşmesinin mümkün olmadığını dile getiriyor.

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

Ankara ve Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Eskişehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eskişehir Seyitgazi’deki hastanenin inşaatı ne zaman başlayacak?

Sağlık Bakanlığı tarafından, 31 Mart yerel seçimleri öncesinde Eskişehir Seyitgazi'de yapılacağı duyurulan hastanenin inşaatı için henüz bir adım atılmadı. İlçe sakinleri hastane için çalışmaların başlayacağı günü bekliyor.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir'de 427 adet kamu konutunu satıyor!

Ankara Etimesgut ilçesinde bulunan 306 kamu konutu ve Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde bulunan 121 kamu konutu ihaleyle satışa çıkacak…

Eskişehir'de tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılıyor!

Eskişehir'de kent içi ulaşımda önemli bir yeri bulunan tramvay hatlarında yapılan çalışmalar devam ediyor. Bu kapsamda tramvay hattı Kumlubel Mahallesi’ne kadar uzatılacak.

Ankara-Eskişehir-İstanbul YHT ne zaman başlayacak Haberi

Ankara-Eskişehir-İstanbul YHT ne zaman başlayacak

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ankara-Eskişehir-İstanbul YHT hattını açtıklarını, seyahat süresinin 3,5 saate düştüğünü anımsattı.


Ankara'yı İstanbul'a doğrudan bağlayacak YHT hattına ilişkin de çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Elvan, bu hatta Sincan'dan Köseköy'e kadar olan 280 kilometrelik bölüm için fizibilite çalışmalarının yapıldığını kaydetti.


Bu hattın yapımını yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştirmek istediklerini dile getiren Elvan, şöyle konuştu:


"Ankara-İstanbul YHT hattına ilgi duyan firmalara bu fizibilite çalışmamızı ve detay bilgileri veriyoruz. 5-6 firma ilgi duyduğunu belirtti. Bu hatta YHT'ler saatte 350 kilometre hız yapacak ve vatandaşlarımız 1 saat 15 dakika, maksimum 1,5 saatte Ankara'dan İstanbul'a ulaşacaklar. Firmalarımız ilgi gösterirse ihalesine 2015 yılında çıkmak istiyoruz."


"PROMOSYON UYGULAMASI FİYATLARI DÜŞÜRDÜ"


Havayolu maliyetlerinin yaklaşık yüzde 30'unun yakıttan kaynaklandığını, petrol fiyatlarının düşmesinin havayolu bilet fiyatlarının da düşmesini sağladığını belirten Elvan,...