21 / 05 / 2024

Ankara-Eskişehir-İstanbul YHT son durum

Ankara-Eskişehir-İstanbul YHT son durum

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ankara-Eskişehir-İstanbul YHT hattını açtıklarını, seyahat süresinin 3,5 saate düştüğünü anımsattı...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Aryap İnşaat, Eskişehir’in ilk sismik izolatörlü olan konut projesine imza atıyor

Eskişehir ve Bursa’da inşaat sektörüne kazandırdığı sağlam, güvenilir ve yeşil bina standartlarına uygun olan projeler ile öne çıkan Aryap İnşaat, son teknolojinin entegre edildiği konutlar yapıyor.

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesinde son dakika! 126 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Eskişehir Temmuz 2023 projesi için beklenen tarih geldi. Eskişehirlilerin merakla beklediği 126 konutluk yeni proje yarın ihaleye çıkıyor...

Hızlı tren bileti fiyatları son bir senede yüzde 300 zamlandı! YHT Ankara, İstanbul, Konya, Karaman biletleri...

Yüksek Hızlı Tren (YHT) biletlerine son bir yılda yüzde 300 zam! İstanbul - Ankara, Eskişehir, Konya, Karaman, Kocaeli, Sakarya Bilecik hattında seyahat edenler, bilet fiyatlarının artmasıyla pahalı bir deneyimle karşı karşıya kalacak.

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor! İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika!

TOKİ İstanbul Nisan 2023 kuraları peş peşe çekiliyor... İşte Esenler, Arnavutköy, Başakşehir kuralarında son dakika...

Binalara gaz stop sistemi geliyor! İstanbul, Bursa ve Eskişehir için düğmeye basıldı! 3 ilde deprem önlemi!

İstanbul, Bursa ve Eskişehir'deki 1.5 milyon bina için düğmeye basıldı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı harekete geçti. Konutlarda bulunan doğalgaz sistemi yenilenecek. 

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alıyor! Son başvuru 10 Şubat 2023!

Eskişehir Teknik Üniversitesi sözleşmeli personeller alacağını duyurdu. İlana son başvuru tarihi 10 Şubat 2023 olarak belirlendi.

TOKİ Eskişehir projesinde son dakika! Tek bir ilçede 71 yeni konut inşa edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Eskişehir projesi kapsamında sadece tek bir ilçede tam 71 yeni konut inşa edecek.

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi 3 işçi alıyor! Başvuru koşulları nelerdir?

Türkiye İş Kurumu'nadan (İŞKUR) yayımlanan ilana göre, Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'ne, sanat galerisi ve müze işçisi 3 personel alacağı bildirildi. İlana göre son başvuru tarihi ise 25 Nisan 2022.

TOKİ Eskişehir'de ticaret merkezi inşa edecek!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Eskişehir'de 2 dükkanlı ticaret merkezi inşa edecek.

Konut satışında Eskişehir’in yıldızı hangi ilçeler oldu?

Son zamanlarda hayata geçirilen yatırımlarla dikkat çeken Eskişehir'de en çok konut hangi ilçelerde satıldı?

TOKİ, Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek! İhalesi bugün!

Yatırımlarına son sürat devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Eskişehir'de 3 yeni okul inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara-Eskişehir-İstanbul YHT son durum Haberi

Ankara-Eskişehir-İstanbul YHT son durum

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Ankara-Eskişehir-İstanbul YHT hattını açtıklarını, seyahat süresinin 3,5 saate düştüğünü anımsattı.


Ankara'yı İstanbul'a doğrudan bağlayacak YHT hattına ilişkin de çalışmalar yürütüldüğünü ifade eden Elvan, bu hatta Sincan'dan Köseköy'e kadar olan 280 kilometrelik bölüm için fizibilite çalışmalarının yapıldığını kaydetti.


Bu hattın yapımını yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştirmek istediklerini dile getiren Elvan, şöyle konuştu:


"Ankara-İstanbul YHT hattına ilgi duyan firmalara bu fizibilite çalışmamızı ve detay bilgileri veriyoruz. 5-6 firma ilgi duyduğunu belirtti. Bu hatta YHT'ler saatte 350 kilometre hız yapacak ve vatandaşlarımız 1 saat 15 dakika, maksimum 1,5 saatte Ankara'dan İstanbul'a ulaşacaklar. Firmalarımız ilgi gösterirse ihalesine 2015 yılında çıkmak istiyoruz."


"PROMOSYON UYGULAMASI FİYATLARI DÜŞÜRDÜ"


Havayolu maliyetlerinin yaklaşık yüzde 30'unun yakıttan kaynaklandığını, petrol fiyatlarının düşmesinin havayolu bilet fiyatlarının da düşmesini sağladığını belirten Elvan,...