14 / 05 / 2024

Ankara gece baskını

Ankara gece baskını

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla Ankara’da çevreyi kirleten taş ocaklarına gece denetimleri gerçekleştirildi. Gece denetimleri ile daha temiz bir çevre için mesai kavramı da ortadan kaldırılmış oldu.

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının yaklaşık değeri 55.5 milyon TL!

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. Bu kapsamda Etimesgut arsalarının KDV dahil toplam değeri 55 milyon 539 bin 782 TL oldu.

Ankara Valiliği'nden sağanak uyarısı! Sel ve su baskınına karşı çok dikkatli olun!

Ankara Valiliği'nden yapılan sağanak uyarısıyla, başkent Ankara'da sel ve su baskınlarına karşı dikkatli olunması gerektiği vurgulandı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün verilerine göre, kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar bekleniyor.

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Sinpaş GYO, Ankara İli Polatlı İlçesi Devretepe mevkinde yer alan arsanın gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Sinpaş GYO Ankara Polatlı arsasının değeri ne kadar?

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri ne kadar? 

Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri belli oldu. İşte Vakıf GYO Ankara Etimesgut arsalarının değeri...   

Çin’deki kripto para saadet zincirine baskın düzenlendi!

Çin polisi, 1 milyar yuanlık parayı kapsayan 110 bin kişilik kripto para saadet zincirine baskın gerçekleştirdi. 

Ankara Çimento Fabrikası'nın yerine konut mu yapılacak?

Atatürk Orman Çiftliği'ndeki Ankara Çimento Fabrikası'nın yer aldığı arazide imar tartışması gündeme geldi. Peki arazide neler oluyor? İşte ayrıntılar...

Galatasaray'ın Kemerburgaz'daki arazisine baskın!

Galatasaray Mart ayında hukuk mücadelesini kazandığı Kemerburgaz'daki arazi madencilik firması tarafından tahliye edilmişti. Sarı-kırmızıların yeni arazisine baskın düzenlendi.

Ünlü emlakçı Jenna Ryan, Kongre baskınına özel jetiyle gitmiş!

ABD’de olmak üzere tüm dünyada büyük yankı uyandıran Kongre baskınıyla ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıkıyor. Ünlü emlakçı Jenna Ryan'ın baskına katıldıktan sonra sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı paylaşımlar büyük  tepki topladı.

CP Ankara Oteli bugün faaliyetlerine başladı!

Yeni Gimat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın sahibi olduğu Sinerji AVM ve Otel Yönetimi A.Ş. tarafından işletilen CP Ankara Oteli bugün itibari ile faaliyetlerine başladı. 

Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümünde kira yardımının 2019'da ne kadar olacağını açıkladı. Peki Ankara kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?

Yapı Kredi Koray GYO Ankara-Ankara Projesi davasını kazandı!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı açıklamada Yapı Ankara-Ankara Projesi davasını kazandığını açıkladı.

Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatında son durum!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna Ankara Eryaman Stadı'nın inşaatını inceledi...

Ankara gece baskını Haberi

Ankara gece baskını

Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından ansızın gerçekleştirilen gece denetimleri ile daha temiz bir çevre için mesai kavramı da ortadan kaldırılmış oldu.


Ankara Mamak İlçesi Kutludüğün Mevkii’nde yer alan ve sık sık toz şikayetlerine neden olan taş ocağı faaliyetlerine Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Banu Aslan Can ve İl Müdürlüğü denetim personelleri tarafından ani denetimler yapıldı.


Bu kapsamda 10 Ekim 2014 tarihinde Kutludüğün Mevkii’nde 18:30- 22:30 saatleri arasında gerçekleştirilen denetimlerde bölgede bulunan tüm taşocağı faaliyetleri kontrol edildi.  Denetimler esnasında uygunsuzluk bulunan 4 firmaya tutanak tanzim edilerek idari yaptırım işlemi başlatıldı. Taş ocaklarına gece yapılan denetimlerde toplam 42 bin 232 TL. para cezası uygulandı.


Konuyu değerlendiren Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “kimsenin çevreyi kirletmeye hakkı yok. Çalışmalarımız aralıksız devam edecek”...