05 / 05 / 2024

Ankara Güneypark son durum

Ankara Güneypark son durum

İmrahor Vadisi yamaçlarına yapılan ve Sinpaş Altın Oran olarak da bilinen Güneypark’ta, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açtığı dava sonucunda Ankara 10. İdare Mahkemesi, imar planları hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Dolar 2 gün son tam olarak bu kadar olacak! Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Bankası faiz kararından sonra düşüşe geçen dolar kuru yılı düşüşle kapatmaya hazırlanıyor. Doların yönü herkes tarafından merak edilirken, 2 gün son tam olarak ne kadar olacağı ortaya çıktı. Elinde doları olanlar için rakam verildi! Herkes hazır olsun!

Merkez Ankara güncel fiyat listesi Ekim 2022!

Merkez Ankara Projesi Ankara Yenimahalle’nin ortasında yükseliyor. Peki Merkez Ankara daire fiyatları belli oldu mu? İşte Merkez Ankara güncel fiyat listesi Ekim 2022!

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

Ankara Gölbaşı Belediyesi 5 arsa satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Taşpınar, Kızılcaşar ve Örencik mahallelerinde yer alan 5 arsayı 1 milyon 731 bin 200 TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Altın fiyatları çıldırdı! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? Güncel son dakika altın fiyatları 25 Mayıs 2022...

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Altın almak isteyenler ve yatırımcılar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın kaç TL? soruların cevaplarını araştırıyor. İşte 25 Mayıs 2022 güncel son dakika altın fiyatları...

3600 ek göstergede son dönem! Gözler o toplantıda!

Polisler, hemşireler ve din görevlilerine verilecek 3600 ek göstergede son döneme girildi. 10 Mayıs'ta yapılacak olan toplantıdan sonra düzenleme Meclis'e iletilecek. Ek göstergenin artmasıyla maaş, ikramiyeler ve emekli aylıklarında yükselme olacak.

Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son dakika! Bakan Bilgin resmen açıkladı!

Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son durum milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Emeklilikte yaşa takılanlar ve 3600 ek göstergede son durum ne? Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, açıkladı...

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Cubes Ankara güncel fiyat listesi 2021!

Cubes Ankara güncel fiyat listesi 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Cubes Ankara güncel fiyat listesi 2021 ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Ankara Güvenpark'taki metro inşaatı TBMM'de!

Ankara Güvenpark'ta devam eden metro inşaatına ve inşaatta oluşan göçük TBMM gündemine taşındı. CHP Ankara Milletvekili Levent Gök, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Ankara Gölbaşı'nda 12.3 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı İcra Dairesi, Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsayı 12 milyon 303 bin 900 TL bedelle satışa çıkardı.

Ankara Güneypark son durum Haberi

Ankara Güneypark son durum

İmrahor Vadisi yamaçlarına yapılan ve Sinpaş Altın Oran olarak da bilinen Güneypark’ta, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açtığı dava sonucunda Ankara 10. İdare Mahkemesi, imar planları hakkında yürütmeyi durdurma kararı verdi.


Büyükşehir Belediye Meclisi’nin 29.11.2014 tarih ve 2146 sayılı kararı ile onaylanan Çankaya İlçesi Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli uygulama imar plan değişikliğine verilen yürütmeyi durdurma kararının ardından Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Mahkeme Danıştay 6. Daire’nin kararını gerekçe göstererek yürütmeyi durdurdu” dedi.


DANIŞTAY’IN KARARI GEREKÇE GÖSTERİLDİ

Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı verdiği metinde ise şu ifadeler yer aldı: “Dava konusu planlara dayanak teşkil eden 1/25.000 ve 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliklerine karşı Danıştay 6. Dairesi Başkanlığı’nın E:2014/3595 sayılı dosyasında açılan davada keşif bilirkişi incelemesine...