27 / 04 / 2024

ankara haymana ilçesi

ankara haymana ilçesi

Ankara Milletvekili Levent Gök Ankara'nın Haymana ilçesine bağlı çeşitli mahallelerin yol ve ulaşım sorunları, elektrik hizmeti ile kanalizasyon hizmeti ile ilgili sorunlarını meclise taşıdı..

Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesi hangisi?

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın son verileri kapsamında Türkiye'nin en gelişmiş 5 ilçesinin belli olduğu açıklandı. Buna göre, listede sadece 2 şehir yer alıyor. Peki, Türkiye'nin en gelişmiş ilçesi hangisi?

TOKİ Ankara Haymana kura çekilişi 27 Aralık'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesinde yer alan 3 oda 1 salon konutların kura çekilişi 27 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

TÜİK açıkladı! Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt...

İstanbul'un Esenyurt ilçesi, 977 bin 489 nüfusuyla listede Türkiye'nin en kalabalık ilçesi olarak birinci sıraya yerleşti. Esenyurt nüfus olarak 57 ili geride bıraktı. İşte haberin ayrıntıları...

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta imar sorunu patladı! Kentsel dönüşümü engelliyor!

Türkiye'nin en kalabalık ilçesi Esenyurt'ta 11 senede 3 bin 937 yapının yerinde dönüşümü yapılırken, bazı mahallelerde imar sorununa bağlı parselasyon işlemlerinin tamamlanamaması bölgedeki yapıların dönüşümünü engelliyor.

Ankara Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri 15 yıllık konut sorunlarının çözülmesini istiyor!

Ankara Yenimahalle ilçesi Çiğdemtepe Mahallesi sakinleri, başlatılması için karar alınan ancak hayata geçirilemeyen Yamaçevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yıkılan konutlarının yerine yeni konutların yapılmasını ve senelerdir çözülemeyen altyapı sıkıntılarının da çözülmesini istiyor.

Milli Emlak başkentte 45 bin liraya imarlı arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Polatlı ilçesi Müslüm Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 9 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Ankara Polatlı'da 51 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara Polatlı ilçesi Sabanca Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 11 Ağustos 2022 tarihinde yapılacak.

Siz de Ankara'nın o ilçesinde 46 bin liraya imarlı arsa alabilirsiniz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara  ili, Polatlı ilçesi Müslüm Köyü'nde bulunan arsa için satış ihalesi gerçekleştirecek. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos tarihinde saat 13:30'da gerçekleştirilecek.

Ankara'da 43 bin TL'ye imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Polatlı ilçesi Müslüm Köyü'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 8 Ağustos tarihinde saat 13:10'da gerçekleştirilecek. 

İmarlı arsa arayanlar dikkat! Milli Emlak'tan son dakika fırsatı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkarıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Milli Emlak'tan başkentte arsa fırsatı! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 14:10'da gerçekleştirilecek.

Etimesgut'ta sosyal tesis alanı imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da yapılacak.

Milli Emlak'tan Ankara'nın o ilçesinde arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara, Etimesgut ilçesi Fevziye Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 3 Ağustos tarihinde saat 15:10'da gerçekleştirilecek.

ankara haymana ilçesi Haberi

ankara haymana ilçesi


Ankara Milletvekili Levent Gök Ankara'nın Haymana ilçesine bağlı çeşitli mahallelerin yol ve ulaşım sorunları, elektrik hizmeti ile kanalizasyon hizmeti ile ilgili sorunlarını meclise taşıdı.


Gök 5 soru önergesi olmak üzere toplamda 90 soru hazırladı. Hazırladığı soruları Başbakan Davutoğlu'na ileten Gök, Haymana'nın hemen hemen bütün mahallelerinin sorunlarına değindi.


Levent Gök'ün soruları


1. ÖNERGE

1-   Haymana İlçesi SÖGÜTTEPE Mahallesinin cami minaresi ve cami bakımının yapılması ne zaman gerçekleştirilecektir? Köy Konağı yapılması programa alınmış mıdır?


2-   Haymana İlçesi YEŞİLYURT Mahallesi Caminin bakım ve onarımı ile çevresinin düzenlenmesi ve köy içinde harabeye dönüşmüş yapıların yıkılması işleri için ne zaman bir talimat vereceksiniz?


3-   Haymana İlçesi İNCİRLİ Mahallesinde Büyük bir ihtiyaç olduğu belirtilen Köy Konağı yapımı ne zaman gerçekleştirilecektir?


4-   Haymana İlçesi DEVECİ Mahallesinin toplantı salonu...