18 / 05 / 2024

Ankara Karşıyakada yeni pazar yerleri yapılacak

Ankara Karşıyakada yeni pazar yerleri yapılacak

Tüm kapalı pazar yerlerini sosyal alanlarına çeviren Yenimahalle, Karşıyaka için düğmeye bastı Karşıyaka'da mevcut pazar yerinin bulunduğu alanda Yenimahalle Belediyesi tarafından hayata geçirilecek proje öncesi alanda pazar tezgâhları son kez kuruldu.

TOKİ'den başkentlilere Mayıs 2024 müjdesi! Ankara'ya 545 yeni konut geliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara İli Gölbaşı İlçesindeki 545 konutluk yeni projesinin ihalesini 22 Mayıs 2024 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirecek.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 545 yeni konut geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, başkent Ankara'da yeni proje inşa edecek. Gölbaşı'nda yükselecek olan projede toplam 545 konut yer alacak. 

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'da 4 yeni kampanya! Dar gelirliye 1.318 yeni konut için düğmeye basıldı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul ve Ankara'da 4 yeni proje inşa edecek. 1.318 konutun yer aldığı projelerin ihaleleri Şubat ve Mart ayları içerisinde yapılacak.

Ulaştırma Bakanı açıkladı! İstanbul-Ankara arasına yeni otoyol projesi...

İstanbul ve Ankara arasına yeni otoyol geleceği duyuruldu. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu'nun yaptığı açıklama kapsamında otoyolun nerelerden geçeceği de bellirlendi. İşte haberin detayları...

Öniz Center'la Ankara'ya 520 yeni konut geliyor! 

ASM Group, başkent Ankara'daki yeni projesi için start verdi. Sincan'da hayata geçirilecek olan projede 520 yeni konut yer alacak.

Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışta! 

Ademoğlu İnşaat tarafından Ankara’nın yükselen değeri Pursaklar’da inşa edilecek. Ankara Avangart Pursaklar yeni yılda satışa çıkacak İşte detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya bir yeni proje daha geliyor! 50 konut ve 6 dükkanı kaçırmayın!

Hayata geçireceği 250 bin yeni konutun kura çekilişlerine hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 50 konut ve 6 dükkanlık yeni proje inşa edecek.

TOKİ'den Ankara'ya 689 konutluk 5 yeni proje geliyor! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden ve 81 ilde toplam 250 bin yeni konut inşa edecek olan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 5 yeni projede toplam 589 konut hayata geçirecek.

TOKİ Ankara projesinde son dakika! O ilçeye tam 573 konutluk yeni proje geliyor!

Dar gelirli aileleri konut sahibi yapmaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Bakanlığı, başkent Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek. İşte TOKİ Ankara 2022 projesinde son dakika detayları...

TOKİ'den Ankara'ya 1.508 konutluk 5 yeni proje! Bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 5 yeni projede toplam 1.508 konut hayata geçirecek.

TOKİ'den Ankara'ya 10 yeni projede tam 3.400 ucuz konut geliyor! Ankaralılar bu tarihleri sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'da 10 yeni projede toplam 3.400 konut hayata geçirecek.

Ankara'nın yeni gözdesi: AP İst Port - Residence & Shopping Center Üçlüsü!

Ankara’nın Yeni Gözdesi AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans'ta toplam 750 Rezidans ve 100 adet işyeri satışı tam gaz devam ediyor. Peki AP İst Port Avm, Meydan, Rezidans nerede konumlanıyor? işte detaylar...

TOKİ Ankara projesi için beklenen tarih belli oldu! Ankaralılara 503 yeni ve ucuz konut müjdesi!

Dar ve orta gelirli aileleri düşük taksitler ve düşük peşinatlarla ev sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı yeni projeler için start verdi. TOKİ yeni projeleri kapsamında başkent Ankara'da da yeni konutlar inşa edecek.

Ankara Karşıyakada yeni pazar yerleri yapılacak Haberi

Ankara Karşıyakada yeni pazar yerleri yapılacak

Haftanın belirli günleri dışında atıl ve boş alanlar olarak kalan pazar yerlerini, özel bir komplekse dönüştüren Yenimahalle Belediyesi, ikinci yatırımı olan Karşıyaka Kapalı Pazar Yeri ve Sosyal Tesisi için ilk kazmayı vurmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki hafta içinde inşaatına başlanacak proje, mevcut pazar yerinin bulunduğu alanda yükselecek. İnşaat çalışmaları öncesi alanda son kez tezgahlarını kuran pazarcılar ve pazar alışverişi yapan Karşıyaka sakinleri, projenin bir an önce tamamlanmasını heyecanla bekliyor. 


"AYRICALIK SUNACAK" 

Projeyle hem vatandaşın hem de esnafın yüzünün güleceğini söyleyen pazarcılar, "Yazın sıcaktan, kışın soğuk ve yağışlı havadan koruyacak. Pazar alışverişi zevke dönüşecek. Bizim için de Karşıyaka'da tezgah açmak ayrıcalık olacak" dedi. Mahalle sakinleri ise AVM ortamı sunacak tesisin hem pazar kültürünü yaşatacağını hem de sosyal faaliyet imkanı sunacağını söyledi. 



Sabah...