28 / 04 / 2024

ankara kepez emsal değeri

ankara kepez emsal değeri

Kepez ilçesinin Baraj, Beşkonaklılar ve Göksu mahallelerinde yaşanan emsal adaletsizliği tarihe karışıyor. İmar revizyonuyla mahallelerinin doğusunda inşaat emsal değeri 0.40’dan 0.60’a çıkarılıyor.

Konut satışında şampiyon Esenyurt ve Kepez!

Türkiye'de 2019 yılının 8 ayında en çok konut satılan ilçe, 18 bin 976 adetle İstanbul Esenyurt oldu. Esenyurt'u, 11 bin 510 adetle Antalya Kepez ve 10 bin 651 adetle Ankara Keçiören takip edti...

Altınova’ya emsal artışı müjdesi!

Kepez Belediye Meclisi, yeni yılın ilk toplantısında Altınova'ya emsal artışı müjdesi verdi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

Antalya Altınova'ya emsal artışı müjdesi!

Antalya Kepez Belediye Meclisi'nin Ocak ayı toplantısı düzenlendi. Mecliste görüşülen uygulama imar planı revizyonu ile ticaret ve konut alanlarında 0.60 olan emsal 0.80'ne çıkarıldı.

İşte Ankara projeleriyle ilgili tüm merak edilenler!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Kanal Ankara’dan, emsal artışlarına, ulaşım projelerinden,  Ankapark'a kadar pek çok projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Antalya Kepez'in tapu sorunu çözülüyor!

Kepez’de binden fazla gecekonduyu tapuyla buluşturacak adım Ankara’da atıldı. Üç ayrı bakan ile görüşen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, çözümün 15 gün içinde şekilleneceğini müjdeledi

Kepez'deki emsal artışı yüksek katlı kentleşmeye yol açar!

Antalya Hürses Gazetesi'nin yazarlarından Abdullah Yalçın bugünkü yazısında Kepez'deki emsal artışını kaleme aldı. İşte Abdullah Yalçın'ın o yazısı..

Ankara Etlik Garaj alanı imar planlarına iptal kararı!

Ankara 3. İdare Mahkemesi, Keçiören’de bulunan eski Etlik Garaj alanında 4’e kadar varan emsal artışına imkan veren imar planlarını “telafisi güç ve imkansız zararlara yol açabilecek nitelikte bulunmaktadır” gerekçesiyle iptal etti.

Kepez'de imar sorunu çözülüyor!

Kepez ilçesinin Baraj, Beşkonaklılar ve Göksu mahallelerinde yaşanan emsal adaletsizliği tarihe karışıyor. İmar revizyonuyla mahallelerinin doğusunda inşaat emsal değeri 0.40’dan 0.60’a çıkarılıyor.

Seramiksan, Ankara'da Kepez Yapı Market Showroomu'nu açtı!

Seramiksan, Türkiye çapında 200’ü aşkın mağazasıyla kaliteli hizmet vermeye devam ediyor. Bayi ağını genişletmeye devam eden Seramiksan, Ankara showroomlarına Kepez Yapı Market’i ekledi.

Kepez Toyota Bakırcılar Plaza imar planı değiştirildi!

Kepez İlçesi Altınova Sinan Mahallesi Serik Caddesi'nde hizmet veren Toyota Bakırcılar Plaza'nın imar planlarında akaryakıt istasyonu olan 25031 ada/57 nolu parseli ticari alana çevrilerek hem emsal artışı sağlandı hem de plaza yasalaştı.

Altındağ Karacaören'de emsal artışı imar planı 10 Mayıs’ta askıdan indiriliyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Altındağ Karacaören Mahallesinde emsal değerinin artırılmasına ait 1/1000 imar planı değişikliği, 10 Mayıs’ta askıdan indiriliyor. İşte o plan…

Ankara Altındağ kentsel dönüşüm imar planı 21 Mayıs'ta askıdan indiriliyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi Öncelikli Proje Alanı Altındağ Etabı, askıya çıkarıldı. Ankara Altındağ'da yeni emsal kaç olacak? Konutlar, ticari alanlar, kamu binaları nasıl inşa edilecek? İşte detaylar...

Hakan Tütüncü: Kepez'de imar problemi çözülecek!

Başkan Hakan Tütüncü, ilçenin doğusunda ada bazı probleminin çözümü için Ak Partili Büyükşehir Belediyesi ile nazım imar planlarında emsal artışına yönelik değişiklik yapacaklarını söyledi. Kepez'de imar problemi çözülecek...

ankara kepez emsal değeri Haberi

ankara kepez emsal değeri

Kepez ilçesinin Baraj, Beşkonaklılar ve Göksu mahallelerinde yaşanan emsal adaletsizliği tarihe karışıyor. İmar revizyonuyla mahallelerinin doğusunda inşaat emsal değeri 0.40’dan 0.60’a çıkarılıyor. Aynı bölgedeki Baraj, Beşkonaklılar ve Göksu mahallelerinde yıllardır iki farklı emsal değeri sorunu yaşanıyordu. Mahallelerinin batısında 0.60 olan emsal, doğu kısmında ise 0.40’dı. Tapu problemi çözülen bölgenin batısında imara uygun modern konutlar inşa edilirken, düşük emsal değerinden dolayı doğu yakasında gecekonduların yerine modern konutlar yapılamıyordu.


BÜYÜKŞEHİR’İN DESTEĞİYLE EMSAL HAKSIZLIĞI GİDERİLİYOR

Emsal adaletsizliğini yaşayan 50 bine yakın kişi, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’den bu sorunun çözümünü talep etmişti. Geçtiğimiz dönem Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini alamadığından dolayı imar çalışmasını neticelendiremeyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, şimdi Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in desteği ile 3 mahallenin bir kısmında 30 yıla yakın yaşanan emsal...