03 / 05 / 2024

Ankara Kızılay kaldırım yenileme çalışmaları

Ankara Kızılay kaldırım yenileme çalışmaları

Başkent'te kaldırım yapım ve yenileme seferberliği başlatan Büyükşehir Belediyesi, Kızılay’da da merkezi caddelerde kaldırımlara bazalt taşlar döşüyor.

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu! 

Kızılay tarafından yapılan duyuruda personel alımı yapılacağı kaydedildi. Buna göre, açıklama kapsamında başvuru nitelikleri, başvuru şartları ve imler başvuruda bulunabilir?

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay tam 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım Kızılay iş başvurusu detayları

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık kargir apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Ankara'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Kızılay personel alımı yapıyor! İşte şartlar ve başvuru tarihi

Kızılay KPSS’siz yeni memur alımı yapacağını açıkladı. Kızılay personel eksikliğini gidermek için bünyesine yeni çalışanlar katmayı sürdürüyor. Kızılay personel alımı ne zaman başlayacak? İşte merak edilen tüm detaylar...

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Kızılay’dan KPSS şartsız 3 alanda personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilanlara bakıldığında KPSS şartının olmadığı görüldü.

Kızılay en az lise mezunu personel alıyor! Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın

Kızılay personel alımı yapacağını duyurdu.18 farklı iş ilanı yayımlayan Kızılay en az lise mezunu personel alıyor. Kadrolar tek tek açıklandı! Başvuruları sakın kaçırmayın. 

Kızılay KPSS şartsız personel alıyor! 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay'ın işçi alımları binlerce vatandaş tarafından sık sık araştırılıyor. Peki 2023 Kızılay personel alımı ne zaman? Hangi kadrolara alım yapılacak? 

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? Kızılay para yardımı kimlere verilecek?

Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu gündemde yer alıyor. Peki Kızılay 3 bin TL yardım başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar!

Kızılay memur alımı başladı! KPSS’siz hemen Kızılay memuru olun! İşte Kızılay memur alım şartları!

Kızılay bünyesindeki eksikliği gidermek için memur alımına başladı. İşte Kızılay memur alım şartları!

Kızılay KPSS’siz personel alımına başladı! Yüksek maaşla hemen işe başlayın! İşte Kızılay personel alım şartları!

Kızılay personel alımı yapacağını bildirdi. Yayımlanan ilanda farklı mesleklerde yüzlerce personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte detaylar!

Kızılay personel acil aranıyor! Dolgun maaşla üstelik KPSS’siz hemen işe başlayın!

Kızılay personel alımı yapılacağını duyurdu. Kızılay personeli, çeşitli kadrolarda istihdam edilmek üzere iş alımı yapacak! İşte ayrıntılar!

Ankara Kızılay kaldırım yenileme çalışmaları Haberi

Ankara Kızılay kaldırım yenileme çalışmaları


Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Kızılay’da Yahya Galip, Necatibey ve Merasim caddelerinin kaldırımlarını, bazalt kaplamalı beton bloklarla yeniledi.

Ankara’da kaldırım yenileme çalışmalarının hızla sürdürüldüğünü kaydeden yetkililer, Güvenpark’ın yanında olan Milli Müdafaa Caddesi'nde çalışmaların tamamlanmak üzere olduğunu, Vekaletler Caddesi’nde de yeni başlandığını bildirdiler.


Fen İşleri Daire Başkanlığı yetkilileri, Başkent genelinde yapılan kaldırım yenileme çalışmalarında bazalt kaplamalı beton bloklar kullanıldığını, görme engelliler için de iz yolu, bedensel engelliler için de rampalar yapıldığını belirttiler.

Yetkililer, bazalt taşıyla yapılan kaldırımların çok daha sağlam ve dayanıklı olduğunu kaydederek, bu taşın, mevsim koşullarına, sıcak ve soğuğa karşı daha dayanıklı, ağırlığa karşı daha mukavemetli olduğunu söylediler.



Ankara Büyükşehir...