03 / 05 / 2024

Ankara Kızılaydaki danıştay binası yıkılacak mı

Ankara Kızılaydaki danıştay binası yıkılacak mı

Ankara Kızılay’da bulunan Cumhuriyet dönemi mimarisini taşıyan Danıştay binası, Ankara 11. İdare Mahkemesi’nin açılan tescil davasında yürütmeyi durdurma kararı vermesine karşın yıkıldı.

Kızılay'dan Mart 2024 fırsatı geldi! Hem KPSS hem de mülakatsız personel alıyor! İşte adım adım başvuru detayları

İş arayanların en çok çalışmak istediği kurumlar arasında yer alan Kızılay tam 9 farklı kadroda personel alımı yapacağını açıkladı. Peki Kızılay'ın iş ilanı için nasıl başvuru yapılır? İşte adım adım Kızılay iş başvurusu detayları

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık kargir apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü Ankara'da yer alan kargir apartmanı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kızıldeniz Danışmanlık Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Alper Alhamvı tarafından kuruldu.

Türk Kızılay'dan Ankara'da satılık apartman!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, başkent Ankara'da yer alan apartmanı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 30 Kasım'da yapılacak.

Kızılay’dan KPSS şartsız personel alımı! 8 ilde 21 farklı kadro için alım yapılacak! Acele eden işi kapacak!

​​​​​​​Kızılay birçok ilde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 8 farklı şehir için 21 farklı kadroda alım yapılacağını açıklayan kurum, başvuru yapacak adaylardan KPSS puan şartı aramıyor.

Burs almak isteyenlere müjde! Kızılay’dan ön lisans ve lisans burs atağı geldi! Kızılay burs ücreti ne kadar?

Kızılay, ülke çapında milyonlarca öğrencinin eğitim hayatına destek olmak için her yıl gerçekleştirdiği Kızılay Burs Programı ile öne çıkıyor. İnsani yardım, afet, toplum sağlığı gibi önemli faaliyet alanlarının yanında eğitimde de büyük bir rol üstlenen Kızılay, öğrencilere umut ışığı oluyor.

Türk Kızılay'dan Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı ihalesi!

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, Şanlıurfa Haliliye'de kat karşılığı bina inşaatı yaptıracak. İşte ihale detayları...

Türk Kızılay'dan son dakika açıklaması! Kızılay AVM için tahliye kararı verildi!

Başkent Ankara'da Kızılay Meydanı'nda yer alan Kızılay AVM'nin tahliyesine karar verildi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Ankara'nın göbeğindeki Kızılay AVM iflas etti! Dükkanlar tek tek boşaltılıyor!

Yap-İşlet-Devret modeliyle, 25 seneliğine işletilmesi için Karsaklar Gayrimenkul’e verilen Ankara Kızılay Alışveriş Merkezi iflas etti. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yönetimi devralan mülk sahibi Türk Kızılayı, ihtarname çekerek dükkanların boşaltılmasını istedi.

Kızılcahamam Belediyesi başkentte arsa satacak! 

Ankara İli Kızılcahamam Belediye Başkanlığı, Ankara Kızılcahamam'da yer alan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu satış ihalesi 23 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Kızılay’dan KPSS şartsız 3 alanda personel alımı! Elinizi çabuk tutun!

Kızılay, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Yayımlanan ilanlara bakıldığında KPSS şartının olmadığı görüldü.

Kızılaydan yardım parası! 5 bin TL almak için detaylar! 

Türkiye vatandaşlarına 5 bin TL Kızılay’dan yardım desteği geldi! Bu destek ihtiyaç sahibi ilgilendiriyor. Türkiye’de yardıma ihtiyacı olan aileler Kızılay’ın bu desteğinden yararlanabilecek. Yardım kampanyasından yararlanmak için belirli başvuru koşullarının sağlanması ve zamanında başvurulması ger

Türk Kızılay, kurban vekaleti bedellerini duyurdu: Yurt içi 5 bin 950 TL, yurt dışı 2 bin 650 TL!

Türk Kızılay'dan yapılan son dakika açıklamasında kurban vekaleti bedelleri tek tek açıklandı. İşte o rakamlar...

Ankara Kızılaydaki danıştay binası yıkılacak mı Haberi

Ankara Kızılaydaki danıştay binası yıkılacak mı

Mimarlar Odası Ankara Şubesi Sıhhıye’de bulunan eski Danıştay binasının korunması için tescil davası açmıştı. Binanın yıkımı için yürütmeyi durdurma kararı veren mahkeme kararına rağmen binanın yıkımı, mimarları isyan ettirdi. Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, “Mahkeme kararı çiğnenerek, yapılan yıkım için gerekli suç duyurularında bulunacağız. Cumhuriyet dönemi mimarilerini yok ediyorlar. Danıştay binası da Cumhuriyet dönemi mimarisine aittir. Yürütmeyi durdurma kararı olan, eski Danıştay binasını dün yıktılar. Yıkılan sadece binalar değil, hukuktur”...