09 / 05 / 2024

Ankara Koloğlu Batı Park Evleri daire teslimleri

Ankara Koloğlu Batı Park Evleri daire teslimleri

Kentsel dönüşüm projesi olan Ankara Koloğlu Batı Park Evleri, Koloğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje daire tipleri 3+1 şeklinde tasarlandı. Ankara Koloğlu Batı Park Evleri daire fiyatları haberimizde bulunuyor.

İstanbul ve Ankara'ya büyük proje! Bakan Uraloğlu açıkladı: Süper Hızlı Tren geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara ile İstanbul arasında yapılacak olan "Süper Hızlı Tren" projesinin detaylarını paylaştı. İşte detaylar...

İstanbul - Ankara Hızlı Tren detayları bir bir geliyor! Bakan Karaismailoğlu açıkladı: Kadıköy'den Kızılay'a 80 dakika! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul - Ankara Hızlı Tren projesi ile ilgili konuştu. Peki İstanbul - Ankara Hızlı Tren ne zaman açılacak? 

Ankara-Sivas YHT hattı ne zaman açılacak? Bakan Adil Karaismailoğlu tarih verdi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen Ankara-Sivas YHT hattımızı hizmete açılacağı tarihi duyurdu. İşte o tarih...

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları iptal edildi!

Ankara Saraçoğlu projesinin imar uygulamaları Ankara 17. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi. Güryapı A.Ş.'den konuyla ilgili açıklama yapıldı. İşte o açıklama ve tüm detaylar...

Ankara Saraçoğlu'ndaki kentsel dönüşüm projesi davalık oldu!

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ankara'nın Saraçoğlu Mahallesi’nin mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden onay alınmadan kentsel dönüşüm çalışmalarını gerçekleştirmesini yargıya taşıdı. 

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koloğlu Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi güngören'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Kol tarafından kuruldu.

Zirveden Batı satışta! Yeni proje!

Zirve Beton imzasıyla Ankara'nın batısında yükselen Zirveden Batı projesi satışa çıktı. 1 milyon 10 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıkan projede lansmana özel yüzde 25 indirim fırsatı uygulanıyor.

Uğur Okulları'ndan Ankara'ya yeni kampüs!

Ankara’da Balgat, Batıkent ve Yaşamkent’te bulunan kampüslerinde eğitime devam eden Uğur Okulları, başkent Ankara Doğukent Kampüsü'nde de öğrencilerle buluşacak. 

Emlak Konut GYO Ankara Çankaya Saraçoğlu yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Ankara Çankaya Saraçoğlu Konut ve Ticaret İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Ankara Saraçoğlu projesinde telif tartışması!

Ankara Saraçoğlu'nda restorasyon devam ediyor. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, projenin kapsayıcı bir yaklaşımla hazırlandığını, istişare yapılıp, taleplerin alındığını kaydetti. Peki Saraçoğlu'nun mimarı Paul Bonatz'ın varislerinden izin alındı mı?

Tezcan Karakuş Candan'dan Ankara Saraçoğlu projesi çıkışı!

Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Ankara Saraçoğlu Mahallesi'ndeki restorasyon projesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kenan İmirzalıoğlu: Batı ülkelerinin durumuna düşmememizin sebebi, sağlık yatırımları!

Sevilen oyuncu Kenan İmirzalıoğlu,  kovid-19’a karşı verilen mücadele için yaptığı açıklamada, sağlık alanında yapılan yatırımlara övgü yağdırdı. 

Ankara Saraçoğlu projesinde belediyeler ne yapacak?

Ankara Saraçoğlu Mahallesi'nde yapımına başlanan dönüşüm projesi birçok çevreden tepkilerle karşılaştı. Peki Saraçoğlu projesi ile ne amaçlanıyor?

Ankara Koloğlu Batı Park Evleri daire teslimleri Haberi

Ankara Koloğlu Batı Park Evleri daire teslimleri

Ankara İl'i Törekent İlçe'sinde yükselen Ankara Koloğlu Batı Park Evleri 2 bin metrekare alanlık kısım yeşil alan ve yürüme yollarına ayrılıyor. 5 blok halinde inşa edilen Koloğlu Batı Park Evleri projesinde daireler zemin artı 16 kattan oluşuyor. 


Koloğlu Batı Park Evleri'nde yer alan konut alanları  128 metrekareden oluşuyor. Törekent metrosuna 250 metre, otobüs durağına 200 metre, Optimum AVM’ye 5 kilometre, Ulus’a 25 kilometre, Kızılay’a 27 kilometre mesafede yer alıyor. 


Ankara Koloğlu Batı Park Evleri daire fiyatları 260 bin TL ile 340 bin TL arasında değişiyor. Ankara Koloğlu Batı Park Evleri projesinde daire teslimleri 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşecek. Projenin ödeme koşulları içerisinde lansmana özel yüzde 8 indirim ve yüzde 1 KDV avantajı imkanı sunuluyor.



Ankara Koloğlu Batı Park Evleri satış ofisi

Adres: 366....