28 / 04 / 2024

ankara köprü yatırımları 2016

ankara köprü yatırımları 2016

Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımlar!

Yatırımcıların yakından takip ettiği altında yükseliş hız keserken, dolar ise yüzde 0,39 değer kazandı. Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin resmi sosyal medya hesabı üzerinden 2030 ve sonrasında herkesin alamayacağı en kârlı yatırımları paylaştı...

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Borealismail Ayvalık Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Kadıköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Evrim Kaşlıoğlu tarafından kuruldu.

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Elmas Group Danışmanlık Gayrimenkul Yatırımları Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  Samaneh Heıdarkhanzadeh Kham tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Yastık altı yatırımlar eve harcandı!

Son zamanlarda altın fiyatlarının tavan yapması ile altın satışları yüzde 25 arttı. Altınlarını bozduran vatandaşlar, yatırımlarını ev veya araba almak için kullanıyor.

Yastık altı yatırımlar konuta gitti!

Konut kredisinde yüksek faizlere rağmen konut satışlarında artış devam etti. Gayrimenkul temsilcileri yastık altı döviz yatırımlarının konuta gittiğini dile getirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ulaştırma yatırımlarına 932 milyar lira harcadık!

Hasankeyf-2 Köprüsü Açılış Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ulaştırma yatırımları noktasında bugüne kadar 932 milyar lira kaynak kullandık'' diye konuştu.

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kocabaş Honaz Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 230 bin 500 TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Galeri Pamukkale Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon 781 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıca ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dalyan Saklıkent Gayrimenkul Mağazacılık Turizm Yatırımları Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 512 bin TL sermaye bedeli ile Hüsamettin Namlıcı ve Hamza Balcı ortaklığında kuruldu.

ankara köprü yatırımları 2016 Haberi

ankara köprü yatırımları 2016


Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin, Çevre Yolu ve Anadolu Bulvarı’nın kesiştiği noktada bulunan Hurdacılar Sitesi Kavşağı’nda yaptığı “U” dönüşü köprüsünün inşa çalışmaları tamamlandı. Köprü, asfalt seriminin bitmesinin ardından trafiğe açılacak.

“U” dönüşü köprüsüyle ilgili bilgi veren Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Üçpınar, Çevre Otoyolu'nun en yoğun olduğu noktanın, Anadolu Bulvarı ile kesiştiği ve Hurdacılar Sitesi’nin bulunduğu bağlantı noktası olduğunu belirterek, şunları söyledi:

“Özellikle sabah ve akşam pik saatlerde, bu bağlantıdaki trafik yoğunluğu nedeniyle otoyolda uzun kuyruklar oluşuyor. Bu da kesintisiz ulaşım yolu olma özelliği taşıyan Çevre Otoyolu'ndaki trafik güvenliğini olumsuz etkiliyor. Bu çalışmayla, Hurdacılar Sitesi Kavşağı’ndaki trafiği rahatlatmayı amaçlıyoruz.

Kısa sürede tamamladığımız U dönüşü köprüsü, 2 şeritli ve 60 metre uzunluğunda."


-ASFALTI TAMAMLANINCA TRAFİĞE AÇILACAK- 

Köprünün, asfalt çalışmalarının tamamlanmasının ardından trafiğe açılacağını belirten Vedat Üçpınar,...