03 / 05 / 2024

ankara maltepe eski hava gazı fabrikası parseli

ankara maltepe eski hava gazı fabrikası parseli

Ankara'daki eski hava gazı fabrikasının bulunduğu adadaki 1, 2, 3 ve 4 nolu parsellerin mülkiyeti meclis gündemine taşındı. Emir konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Bakan Uraloğlu açıkladı! Ankara-Eskişehir YHT ile 20 milyondan fazla yolcu seyahat etti...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-Eskişehir hattının Türkiye'nin "gözbebeği" olduğunu kaydederek, "Ankara-Eskişehir hattında açılışından bu yana 5 Nisan 2024'e kadar 20 milyon 419 bin 448 yolcu taşındı." dedi.

Rönesans Holding'ten Ankara'ya 500 bin metrekarelik dev adalet sarayı!  MİT'in eski arazisine dev proje geliyor!

Rönesans Holding, Ankara’da MİT’in eski arazisine yapılacak dev adliye binası için kolları sıvadı.

Akfen GYO Ankara ve Eskişehir Ibis otelleri 2020 değerleme raporu!

Akfen GYO'nun portföyünde yer alan Ankara Ibis ve Eskişehir Ibis otelleri ait 31 Aralık 2020 tarihli değerleme raporları yayınlandı.  

24 ilde Covid-19 Takip Merkezi açılacak!

Sağlık Bakanlığı'ndan yapılan son dakika açıklamaya göre; Türkiye genelinde 24 ilde covid-19 takip merkezi açılacak. İlk olarak Ankara ve Eskişehir'de açılan  olan merkezler kısa zamanda ülke genelinde hizmete girecek.

Ankara ve Eskişehir için acele kamulaştırma kararı!

Ankara ve Eskişehir illeri sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara’da Eskişehir Yolu'nda konut projelerine talep artıyor!

Ankara’nın cazibe merkezi olarak nitelendirilen, Eskişehir Yolu üzerinde bulunan projelere talep artıyor.

Kale Emlak Müdürlüğü Ankara ve Eskişehir'de 427 adet kamu konutunu satıyor!

Ankara Etimesgut ilçesinde bulunan 306 kamu konutu ve Eskişehir Odunpazarı ve Tepebaşı ilçelerinde bulunan 121 kamu konutu ihaleyle satışa çıkacak…

Ankara'da rant krizi!

Ankara, ATO eski Başkanı Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında yaşanan 'rant' tartışması bitmek bilmiyor...

TCDD'den 3 ilde satılık 6 gayrimenkul!

TCDD Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü Kayseri, Ankara ve Eskişehir'de yer alan 6 adet gayrimenkulü satışa çıkardı.

En ucuz öğrenci evi Avcılar'da! 

Yurda yerleşemeyen üniversite öğrencilerini kiralık ev telaşı sardı. İstanbul, İzmir, Ankara ve Eskişehir gibi illerde 1+1 evler için en düşük kira bedeli 700 TL. 

Ankara'daki eski Alman Büyükelçilik binası 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü tarafından eski Alman Büyükelçilik binası, Kamu yararı gözeterek çalışan ve kar amacı gütmeyen Dernek ve Vakıflara kiralanıyor..

Bu yıl 21 şehir hastanesi için harekete geçilecek!

2018 yılının sonuna kadar Ankara Bilkent, Eskişehir ve Kayseri şehir hastanekeri hizmete açılacak. Şehir hastanesi sayısı beş yıl içerisinde 31’e ulaşacak.

Midyeci Ahmet Çin'de şube açacak!

Her geçen gün ününe ün katan Midyeci Ahmet, Çengelköy ve Tuzla, Ankara ve Eskişehir'deki şubelerini bir ay içinde açacağını duyurdu. Midyeci Ahmet Çin'de de şube açacağının müjdesini verdi.

ankara maltepe eski hava gazı fabrikası parseli Haberi

ankara maltepe eski hava gazı fabrikası parseli



CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara'daki eski hava gazı fabrikasının bulunduğu adadaki 1, 2, 3 ve 4 nolu parsellerin mülkiyetine ilişkin soru önergesi hazırladı. Emir, sorularını İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya iletti.


Emir'in soruları

1- Ankara'nın Maltepe semtindeki tarihi havagazı fabrikasının bulunduğu Çankaya İlçesi 29228 adanın üstündeki 1, 2, 3 ve 4 nolu parsellerin mülkiyeti kime aittir? Söz konusu parsellerin mülkiyeti son iki yılda el değiştirmiş midir? Değiştirmemişse hangileridir ve kimden kime geçmiştir?


2- Ankara'nın Maltepe semtindeki tarihi havagazı fabrikasının bulunduğu Çankaya İlçesi 29228 adanın 1, 2, 3 ve 4 nolu parsellerden herhangi birinin mülkiyeti Sosyal Güvenlik Kurumu bünyesindeki Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) ait midir? Aitse hangi parsel SKK'nındır; hangi tarihte ve kaç lira, kimden satın almıştır? SSK'ya ait bir parsel varsa,...