22 / 07 / 2024

ankara metro göçük

ankara metro göçük

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, ''Kızılay-Çayyolu metro çalışmaları yapılırken bir göçük olduğu doğrudur. Arkadaşlar göçüğü kaldırmak için çalışıyorlar, gerekli tedbirleri alıyorlar'' dedi

Ankara metrosu göçüğünde vatandaş kayıp, Eskişehir yolu kapalı!

Ankara’da İnönü Bulvarı Hava Kuvvetleri Komutanlığı önünde süren metro çalışmaları sırasında göçük meydana geldi. Kaldırımda yürüyen bir vatandaş göçük altında kaldı. Arama kurtarma çalışmaları devam ediyor

Ankara metrosunda göçük oldu!

Ankara İnönü Bulvarı üzerindeki metro inşaatında göçük meydana gelirken bir kişinin göçükte oluşan çukura düştüğü bildirildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Hatları için alınacak kredi tutarı düşürüldü!

İBB tarafından talep edilen Kadıköy-Sabiha Gökçen ve Pendik-Sabiha Gökçen metro hattına, metro aracı almak üzere kullanılacak olan 230 milyon Euro'luk borçlanma miktarı, 150 milyon Euro yapıldı. İşte ayrıntılar...

Melih Gökçek'in Dikmen’deki konutları Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor!

Melih Gökçek’in 2018 yılında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden eşi ile avukatları adına aldığı ve halen kullandığı Dikmen'deki dubleks konutlar, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne teslim ediliyor.

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün açılıyor!

Günlük 1 milyon 200 bin yolcu taşıyacak olan Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metro hattı bugün hizmete açılıyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Melih Gökçek'in iade ettiği makam aracını satacak! İşte fiyatı

Ankara Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Melih Gökçek'in seçimi kaybettikten sonra bile özel olarak kullanmaya devam ettiği lüks makam aracı satışa çıkarıldı. ABB'ye iade edildikten sonra bakımları yapılan aracın ihale satış bedeli de açıklandı.

Ankara Büyükşehir, Güneypark 1 ve Güneypark 2'deki 46 konut ile 1 dükkanı satıyor! 2+1, 3+1 ev almak isteyenlere müjde!

Ankara Büyükşehir Belediyesi,  Çankaya'daki Güneypark 1 ve Güneypark 2 Sitesi'nde yer alan 46 konut ile 1 dükkanı 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. 

Ulaştırma Bakanı duyurdu! Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı Ağustos'ta açılabilir!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattımız yaklaşık 7,5 kilometre. Şu an projemizi yüzde 98 ilerleme seviyesine getirdik" dedi.

Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'i tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada Ankara AKM-Gar-Kızılay metro hattının yüzde 92'sinin tamamlandığını söyledi.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

Sancaktepe metro inşaatında göçük: 1 ölü, 1 yaralı!

Sancaktepe metro inşaatında göçük meydana geldi. Meydana gelen göçükte, 1 işçi yaşamını yitirirken 1 işçi de yaralandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Kaynarca-Tuzla Metro Hattı ve Pendik-Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı imar planı askıda!

Tuzla ilçesi, Kaynarca ( Tavşantepe ) Tuzla Metro Hattı ve Pendik ( Marmaray ) Sabiha Gökçen Metro Bağlantı Hattı'na ilişkin itiraz 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 11.07.2019 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

ankara metro göçük Haberi

ankara metro göçük

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Ankara'daki İnönü Bulvarı'nda, metro çalışmalarının yapıldığı kesime yakın alanda meydana gelen göçüğe ilişkin olarak, ''Kızılay-Çayyolu metro çalışmaları yapılırken bir göçük olduğu doğrudur. Arkadaşlar göçüğü kaldırmak için çalışıyorlar, gerekli tedbirleri alıyorlar'' dedi. 


Yıldırım, İzmir Balçova Termal Otelde düzenlenen İzmir İl Özel İdaresi Örnek Konut Projeleri Tanıtım Toplantısı'nın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. 


Ankara'da İnönü Bulvarı üzerinde metro çalışmalarının yapıldığı kesime yakın alanda meydana gelen göçüğe ilişkin soru üzerine, ''Kızılay-Çayyolu metro çalışmaları yapılırken bir göçük olduğu doğrudur. Arkadaşlar göçüğü kaldırmak için çalışıyorlar. Gerekli tedbirleri alıyorlar'' diye konuşan Yıldırım, bir kişinin göçük altında kaldığı iddialarının hatırlatılması üzerine ise ''Henüz teyit edilmedi'' karşılığını verdi. 


İzmir Limanı özelleştirmesi


Yıldırım, İzmir Limanı özelleştirmesi ihalesi konusunda, ilgili çevrelerce ''yine itirazlar olabilir'' endişelerinin dile getirildiğinin...