29 / 04 / 2024

Ankara Mıpım Fuarında

Ankara Mıpım Fuarında

ATO'nun 140 metrekarelik standında Ankapark, Uluslararası Fuar Merkezi, Otonomi ve Podium AVM maketleri yer alacak. Fransa Cannes'de düzenlenen dünyanın en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarı MlPIM'de Ankara'yı tanıtacak.

Türkiye'de doğalgaz ithalatı geçen kasım ayında yüzde oranında 7,5 yükseldi...

Türkiye'nin doğalgaz ithalatı, geçen sene kasım ayında bir önceki senenin aynı ayına oranla yüzde 7,5 yükselerek 4 milyar 433 milyon 830 bin metreküp olduğu açıklandı.

İngiltere'de konut sektörü Kasım ayında daraldı!

S-P Global / CIPS tarafından yayınlanan resmi verilere göre İngiltere’de konut sektörü bu senenin kasım ayında daraldı. İşte detaylar...

2023 TOKİ Ankara müstakil arsa sonuçları isim listesi! Tek tek açıklandı! Hemen bakın!

'İlk Evim' projesi kapsamında arsa sonuçları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca belirlenen takvime göre şehir şehir açıklanıyor. 2023 TOKİ Ankara müstakil arsa kura çekimi sonuçları sorgulaması başvuru bulunan adaylar tarafından e-Devlet Kapısı üzerinden sorgulanmaya başladı.

Kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımına zam yapıldı! Hangi şehirde ne kadar oldu?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, kentsel dönüşüm kapsamında kira yardımının artırıldığını duyurdu. İstanbul'da 3 bin 500 TL’ye; Ankara, Bursa, Antalya ve İzmir'de ise 3 bin TL’ye çıkarıldı.

Gümüş tuzla buz oldu! Gümüş üzerindeki baskı gümüş fiyatlarını yerle bir etti! Gümüş fiyatlarında son durum

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı devam ediyor. Gümüş fiyatlarındaki kayıp yüzde 3 oldu. Gümüş resmen tuzla buz oldu. İşte gümüş fiyatlarında son durum...

Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı 18 Eylül'de başlıyor!

Gayrimenkul sektöründe teknolojik araçları etkin bir şekilde kullanarak doğru portföyü doğru yatırımcıyı ile buluşturan R.E.D. Invest, 18 – 22 Eylül tarihleri arasında Uluslararası Erbil Gayrimenkul Yatırım Fuarı düzenleyecek.

Tem Avrasya Evim Türkiye Fuarı'nda tanıtıldı!

Gaziosmanpaşa'da Fuzul Yapı ve TOKİ ortaklığında hayata geçirilen Tem Avrasya projesi Almanya'da düzenlenecek Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'nda tanıtılacak.

Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı 30 Kasım'da başlıyor!

Adana'da 4’üncü kere düzenlenecek Gayrimenkul Yatırım Fuarı, 30 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek. Adana HiltonSA Oteli'nde yapılacak fuar, yatırımcıları bir araya getirecek.

ProPlan, MIPIM 2018 Fuarı'nda Türkiye'yi temsil edecek!

ProPlan Proje Yönetimi, 13-16 Mart 2018 tarihleri arasında Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük gayrimenkul fuarında Türkiye'yi temsil edecek birkaç kurumdan biri olacak...

OTIS, Adana Gayrimenkul Fuarı’nda tek asansör firması oldu!

Otis, Adana Gayrimenkul Yatırım Fuarı'nda asansör sektöründen tek katılımcısı oldu. Otis Türkiye, ‘Gen2’ kayış sistemli, makine dairesiz asansörlerini tanıttı.

Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yıkım hüznü!

Yeniden inşa edilecek Ankara 19 Mayıs Stadı'nda yıkım hüznü yaşanıyor. Özel yerlerde faaliyetlerini sürdüren amatör futbol kulüpleri, yıkımı istemiyor.

Yıldırım'ın dönüşüm projeleri Bursa İnşaat Fuarı'nda görücüye çıktı!

Yıldırım Belediyesi’nin kentsel dönüşüm ve vizyon projeleri Rising City Gayrimenkul ve İnşaat Fuarı’nda görücüye çıktı.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, MIPIM Fuarı'nda!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Cannes'da düzenlenen Uluslararası gayrimenkul fuarı MIPIM 2017'ye katıldı.

Ankara Mıpım Fuarında Haberi

Ankara Mıpım Fuarında

ATO'dan yapılan açıklamaya göre, ATO'nun MIPIM Fuan'nda Ankaralı firmaların tanıtımı için 140 metrekarelik bir stant kiraladı. Fuara katılmak isteyen üyelerinin katılım bedellerinin yarısını karşılayacağını duyuran ATO'nun çağrısına cevap veren firmalar, ATO standında tanıtılacak. 



ATO tarafından kurulan Ankara Kongre ve Ziyaretçi Bürosu'nun tanıtımının yapılacağı Ankara standında Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ANKAPARK'm 30 metrekarelik bir maketi yer alacak. ATO'nun da hissedarı olduğu ve Akyurt'ta yapımı planlanan Ankara Uluslararası Fuarcılık ve Kongre Merkezi de MlPIM'de 15 metrekarelik bir maketle tanıtılacak. 


ATO'nun standında otomobil AVM'si olarak inşa edilen OTONOMİ'nin 3 metrekarelik, halen yapımı devam eden PODİUM AVM'nin de 8 metrekarelik maketleri sergilenecek. Ankara standında Söğüt İnşaatın da bir maketi bulunacak. 



Ankara tanıtılacak 

10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek MIPIM fuarının ikinci gününde Türkiye Pavillonu'nun açılışı ardından da...