28 / 04 / 2024

ankara Okçuluk Spor Tesisi nerede inşa edilecek

ankara Okçuluk Spor Tesisi nerede inşa edilecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi yeşil enerji kullanımını yaygınlaştırıyor, büyükşehir Çayyolu'nda yapımına başlanacak “Okçuluk Spor Tesisi”nde yeşil enerji uygulaması yapacak.

Ankara'da yatırımcılar en çok bu ilçelere yatırım yapıyor! 

Ankara'da yatırımcıların en çok hangi ilçelere yatırım yaptığı belli oldu. İşte Ankara'nın en gözde yatırım yerleri...

Ankara ve İstanbul'da taşınma oranları artıyor! İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Ünlü gayrimenkul fiyat endeksi sağlayıcısı REIDIN ve taşınma süreçlerini kolaylaştıran Enakliyat, İstanbul ve Ankara'da 2023 yılının 3. çeyrek dönemine dair Taşınma Hareketliliği Raporu'nu yayınladı. İşte en çok tercih edilen bölgeler...

Türkiye'de ortalama konut fiyatı 3 milyon TL'ye dayandı! En çok değerlenen iller Hatay, Ankara ve Elazığ!

Ağustos ayında en çok konut satışının olduğu ilk 30 il değerlendirildiğinde yıllık değer artış oranı en yüksek olan şehirler Hatay, Ankara ve Elazığ olarak belirlendi. Türkiye genelinde ortalama konut fiyatı 2 milyon 859 bin 610 TL'ye ulaştı. İşte o rakamlar...

ŞOK’ta A’dan Z’ye indirim! Turşuluk biber 29,90 TL’ye, yüzey temizleyici 49,90 TL’ye, Yumoş extra 69,90 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta başlayan indirim kampanyası dalga dalga büyüyor. Buna göre, turşuluk biber 29,90 TL’ye, Asperox yüzey temizleyici 49,90 TL’ye, Yumoş extra 69,90 TL’ye düştü. İşte 14 Eylül 2023 ŞOK fiyat listesi...

Spor hisseleri Borsada yüzleri güldürdü! Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu!

Spor endeksi, Ocak-Haziran 2023 döneminde yüzde 26 oranında değerlendi. Beşiktaş en çok kazandıran şirket oldu. Peki Fenerbahçe ve Galatasaray'da son durum ne?

Ankara’da büyükşehir belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC ihaleye veriliyor! Bu yatırım fırsatını kaçırmayın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çok sayıda işyeri, depo ve WC’yi ihaleye veriyor. Bu yatırım fırsatını kaçırmayın. İhale 23 Şubat 2023’te saat 14.00 yapılacak. Geçici teminat ise yüzde 3 olarak belirlendi.

Bu fırsat bir daha ayağa gelmez! Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı!

Ankara’da çok sayıda konut belediye tarafından satışa çıkarıldı. 54 adet konut Mamak Belediyesi tarafından satışa çıktı.

Büyük şehirlerden kira göçü başladı! İstanbul ve Ankara’dan kaçanlar en çok hangi şehirlere gidiyor?

Hem dünya hem de Türkiye’de önce pandemi ardından da patlama yapan yüksek enflasyon nedeniyle astronomik şekilde yükselen kiralar nedeniyle özellikle büyük şehirlerden zorunlu göç başladı. Fahiş kiraları ödeyemeyen insanlar İstanbul ve Ankara'dan en çok hangi şehirlere göçüyor?

Spor tutkunları kaçırmayın! ŞOK’ta pilates topu 24,90 TL, egzersiz matı 69,95 TL! 7 Ocak 2023 Fiyat Listesi

ŞOK’ta bu hafta spora başlamayı düşünenleri motive edecek indirimler bulunuyor. Pilates’ten boksa çeşitli spor dallarına yönelik malzemelerin indirime girdiği Şok Cumartesi Fırsatları’nda hangi ürünler var? Hangi ürünün fiyatı kaç TL? İşte detaylar…

Karayolları Ankara'da spor salonu satıyor! İhalesi 26 Aralık'ta!

Karayolları Genel Müdürlüğü 4. Bölge Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Orman Çiftliği Mahallesi'nde yer alan spor salonunu satışa çıkardı. 

En çok DASK yaptıranlar Ankara'dan!

Ankara'nın sigortacılık haritası açıklandı. Açıklanan verilere göre başkentliler en çok deprem sigortası yaptırdı.

Diyarbakır Bağlar Belediyesi çok amaçlı spor tesisi yaptırıyor!

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, ilçeye modern ve çok amaçlı spor tesisi kazandırmak için düğmeye bastı.  Yeni spor tesisin inşaatının 20 ayda tamamlanması bekleniyor.

Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmalarında son durum!

Kayseri'de Anadolu Harikalar Diyarı yanında hizmet sağlayacak Kayseri Etnospor ve Okçuluk Merkezi'nin inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

ankara Okçuluk Spor Tesisi nerede inşa edilecek Haberi

ankara Okçuluk Spor Tesisi nerede inşa edilecek


Ankara Büyükşehir Belediyesi, spor tesislerinde "yeşil enerji" kullanımını yaygınlaştırmayı planlıyor. Proje, ilk olarak Eylül ayında Çayyolu'nda inşa edilecek olan “Okçuluk Spor Tesisi”nde uygulanacak.


Ankara Büyükşehir, yenilenebilir enerji kaynaklarına örnek olacak “Spor Tesislerinde Yeşil Enerjinin Kullanımı ve Yaygınlaştırılması Projesi"ni, Avrupa Birliği’nden aldığı hibeyle hayata geçirecek.


Büyükşehir Belediyesi Projeler Daire Başkanlığı tarafından hazırlanan proje, ilk olarak bu yılın Eylül ayında Çayyolu Metro durağı yakınında, Büyükşehir Belediyesi’nin tahsis ettiği 10 bin metrekarelik bir alanda inşa edilecek ve 2019 yılında tamamlanacak olan "Okçuluk Spor Tesisi"nde uygulanacak.


İki ana temelden oluşan proje kapsamında enerjinin daha verimli şekilde kullanılması sağlanacak.


Ankara Büyükşehir Belediyesi yetkilileri konuyla ilgili olarak  Hazine Müsteşarlığı'nın, “Türkiye’de İklim Değişikliği Alanında Kapasitenin Geliştirilmesi” hibe programı kapsamında, Projeler Dairesi Başkanlığı’nca hazırlanan, “Spor Tesislerinde Yeşil Enerjinin Kullanımı ve Yaygınlaştırılması...