29 / 04 / 2024

ankara Otonomi açıldımı

ankara Otonomi açıldımı

Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si OTONOMİ, açılış için gün sayıyor. Aydın Erkoç: “OTONOMİ’de Ankara’daki tüm araç satıcılarını bir araya toplayacak kadar yer var. 2. el araç ticareti standarda kavuşacak; nitelikli bir mesleki faaliyete dönüşecek” dedi.

Ankara Otonomi projesi açılış için gün sayıyor!

Ankara’nın birçok semtinde LPG’li araçları ile facialara zemin hazırlayan, kaldırım ve yol işgalleriyle hayatı zorlaştıran, mahalleliye ev sattıran “apartman altı” oto galerileri sorunu yakında çözülüyor.

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi? Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı?

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy 2023 kuraları çekildi mi ve Yenişehir Evleri 1+1, 2+1, 3+1 isim sorgulama ekranı açıldı mı sorularının yanıtı projeye başvuru yapanlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor... İşte konu ile ilgili detaylar...

YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı?

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday dün ve bugün ÖSYM tarafından yapılan sınavda ter döktü. Peki, YKS sonuçları ne zaman açıklanacak? Üniversite 2023 sınav soruları erişime açıldı mı? İşte detaylar...

KYK yurtları açılacak mı? Bakan Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi!

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? sorusuna Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'ndan son dakika açıklaması geldi. İşte KYK yurtlarının son durumu..

2023 KYK yurtlarının durumu! KYK yurtları açılacak mı? KYK yurtları ne zaman açılacak?

KYK yurtları açıldı mı, ne zaman açılacak? KYK yurtlarının son durumu nedir? İşte detaylar!

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu?

Sabiha Gökçen metro açıldı mı? Sabiha Gökçen metro durakları belli oldu mu? soruları vatandaşlar tarafından sürekli sorulmaktadır. İşte detaylar!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı? TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022!

Ankara Kuzeykent kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı ve TOKİ Ankara Kuzeykent kura sonucu 29.06.2022 haberimizde yer alıyor. Ankaralıların yüzünü güldüren TOKİ Ankara Kuzeykent projesi için başvurular geçtiğimiz günlerde sona ermişti...

Ankara AKM Millet Bahçesi açıldı!

Ankara'da inşa edilen Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi Millet Bahçesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla açıldı. 

Tarım Kredi Kooperatif Market'in 205'inci şubesi Ankara'da hizmete açıldı!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliğine (Tarım Kredi) bağlı "Tarım Kredi Kooperatif Market"in 205'inci şubesi Ankara'da gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı.

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

Çözüm Tasarruf'un 37'nci şubesi Ankara’da açıldı!

Tasarruf finans sektörünün genç oyuncusu olan  Çözüm Tasarruf, şube ağını genişletiyor. Şirket, Ankara Çankaya Şubesi ile birlikte şube sayısını 37’ye çıkardı. 

Niğde-Ankara Otoyolu hizmete açıldı! 

Niğde-Ankara Otoyolu'nun ikinci kesim açılış töreni Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın canlı bağlantı katılımıyla hizmete açıldı. 

Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Türkiye'de İlk koronavirüs vakasının 11 Mart'ta görülmesiyle beraber, ekonominin en az hasarla ilerleyebilmesi için pek çok önlem alındı. Peki koronavirüs salgını konut kredi taleplerinde kredi musluklarını nasıl etkiledi? Konut kredisi taleplerinde kredi muslukları açıldı mı?

Emlak Katılım Bankası'nın Ankara Şubesi açıldı!

Türkiye Emlak Katılım Bankasının (EmlakKatılım) Ankara şubesi gerçekleştirilen törenle açıldı. EmlakKatılım'ın sene sonunda 40 şubeye ulaşması ve yaklaşık 700 kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

ankara Otonomi açıldımı Haberi

ankara Otonomi açıldımı

Trafiği, sosyal hayatı olumsuz etkileyen apartman altı galeriler, bazı internet siteleri ya da kayıt dışı ayaküstü satış yapan kişiler eliyle yürütülen; çeşitli suiistimaller ve güven sorununun yaşandığı 2. el araç ticareti, artık kurumsal bir sektöre dönüşüyor. 


Ankara Esenboğa Yolu üzerinde açılış için gün sayan Avrupa’nın en büyük “otomotiv yaşam merkezi” OTONOMİ, 2. el araç ticaretinin tek adresi olacak ve bu işi bir standarda kavuşturacak. OTONOMİ Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, OTONOMİ’nin Ankara sektörde faaliyet gösteren herkesi bünyesinde toplayacak kapasitede olduğunu vurguladı. Halen sektörde yaşanan suiistimaller ve olumsuzluklara işaret eden Erkoç, “OTONOMİ sayesinde bu iş bir standarda kavuşacak; kurumsallaşarak saygın, güvenilir bir mesleki faaliyet haline gelecek” dedi. İkinci el araç ticaretiyle uğraşanlara seslenen Erkoç, “OTONOMİ’de hepinize yer var. Gelin, faaliyetinizi burada...