02 / 05 / 2024

Ankara Otonomi kirası ne kadar

Ankara Otonomi kirası ne kadar

375 dönümlük alanda 2. el araçlar için 551 showroom ile açılışa hazır olan Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Otonomi’de kiralar 1.000-4.000 TL arasında...

Ankara'da yaşamak Paris, Roma, Berlin'den daha zor: Gelirin yüzde 30'undan fazlası kiraya verilmemeli!

The Economist tarafından yapılan ve ortalama maaş ve tek yatak odalı bir evin kirasının baz alındığı araştırmada, Ankara tek başına yaşamanın en zor olduğu 15'nci yer oldu. İşte ayrıntılar...

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Kirasını 1 senedir ödemeyen eski futbolcu Suat Kaya mahkemelik oldu!

Türk futbolunun efsane isimlerinden Suat Kaya'nın başı bir süredir kira nedeniyle dertte. Ankara Ulus'taki evinin kirasını 2020 yılının Nisan ayından beri ödemeyen Kaya ev sahibi tarafından mahkemeye verildi. 

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun kirasını ödeyemediği için kapanması mecliste!

Ankara Sanat Tiyatrosu'nun pandemi sürecinde kirasını ödeyemediği için kapanmasına ve özel tiyatroların desteklenmesine yönelik Bakanlıkça yapılan çalışmalar meclis gündemine taşındı. CHP'li Kaya, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Ticaret Bakanlığı binasının 3 yıllık kirası 70 milyon TL!

Ankara Söğütözü’nde yer alan Ticaret Bakanlığı binasına üç yılda 70 milyon lira kira ödendiği ortaya çıktı. Kamu 2018 yılında bina kiraları için 1 milyar TL'nin üzerinde para ödedi.

Ankara'daki 2. el satışı yapan galerilerin de Otonomi’ye taşınmalı!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özhaseki, OTONOMİ esnafını ziyaret ederek projelerini anlattı. MASFED, BOD ve OTONOMİ Başkanı Aydın Erkoç tarafından ağırlanan Özhaseki, esnafın beklentilerini de dinledi...

Mehmet Özhaseki'den Ankaragücü'ne stat kirası jesti!

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, MKE Ankaragücü Spor Kulübü ve Ankaragüçlü taraftarlarına büyük bir jest yaptı. Özhaseki, Göztepe maçı öncesi stat kirasını kendi cebinden karşılayacağını ifade etti.

Ankara Otonomi'ye 200 yeni iş yeri daha geliyor!

Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi olan ve otomotiv sektörünün kalbi haline gelen Otonomi, her geçen gün büyümesini sürdürüyor. 

Ankara'da ev sahibini öldüren kiracı tutuklandı!

Ankara'nın Mamak ilçesinde, 3 aydır ödemeyen kirasını isteyen ev sahibini öldüren kiracı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Ankara Otonomi açıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa'nın en büyük otomotiv ticaret merkezi Otonomi'nin açılışında yaptığı konuşmada, Türkiye'de nadide eserlerden biri olarak inşa edilen Otonomi'nin, Ankara'ya, ülkeye ve millete hayırlı olmasını diledi.

Ankara Otonomi bugün açılıyor!

Şehir içinde faaliyet gösteren ikinci el oto galerilerinin taşınması için Akyurt'ta kurulan ve Büyükşehir Belediyesi'nin de süre vererek taşınmalarını sağladığı, ayrıca altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarıyla destek verdiği Otonomi, bugün açılacak.

Ankara Otonomi yarın açılıyor!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışı yarın gerçekleşecek.

Ankara Otonomi 2 Aralık'ta açılacak!

500 milyon TL’lik bir yatırımla Ankara’da kurulan Avrupa’nın en büyük otomotiv ticaret ve yaşam merkezi Otonomi’nin açılışını 2 Aralık Cuma saat 11.00’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Ankara Otonomi kirası ne kadar Haberi

Ankara Otonomi kirası ne kadar

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ve Başkent Otomotivciler Derneği’nce (BOD) yapımı gerçekleştirilen ve Ankara’daki tüm oto galerilerini bir araya toplayacak Avrupa’nın en büyük otomotiv AVM’si Otonomi faaliyete geçiyor. Ankara’da artık 2. elin tek adresi Otonomi olacak.

MASFED, BOD ve Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, inşaat çalışmaları tamamlanan ve artık açılışa hazır olan Otonomi’nin, 2. el araç ticareti yapan tüm Ankara galerici esnafına yetecek kapasitede olduğunun altını çizdi. Dükkân kiralarının 1.000-4.000 TL arasında değiştiği bilgisini veren Erkoç, Otonomi’de faaliyet göstermek isteyen tüm esnaf için uygun fiyatla yer bulunduğunu kaydetti. Hükümet ve Büyükşehir Belediyesi’nin de büyük destek verdiği Otonomi’nin Ankara’da otomotiv ticaretinin tek adresi olacağını ifade eden Erkoç, bu mega projenin Ankara ve ilçeleri ile ülke ekonomisine ve sektöre önemli katkılar...