02 / 05 / 2024

ankara otonominin yanına açık oto pazarı mı yapılacak

ankara otonominin yanına açık oto pazarı mı yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi’nin yanındaki 100 dönümlük alanın “açık oto pazarı” yapılacağını müjdeledi.

Ankara'da yaşamak Paris, Roma, Berlin'den daha zor: Gelirin yüzde 30'undan fazlası kiraya verilmemeli!

The Economist tarafından yapılan ve ortalama maaş ve tek yatak odalı bir evin kirasının baz alındığı araştırmada, Ankara tek başına yaşamanın en zor olduğu 15'nci yer oldu. İşte ayrıntılar...

İstanbullular, TCMB Başkanı Erkan'ın yüksek kira açıklamasına ne dedi? Ucuz ev var mı, yok mu?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'daki evlerin kira bedellerinin yüksekliği sebebiyle ev tutamadığını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Peki İstanbullular, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın kira isyanına ne dedi? İşte o açıklamalar...

Bakan Uraloğlu açıkladı: Ankara-İstanbul arasına yeni otoyol geliyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ankara-İstanbul arasındaki otoyolların yeterli gelmediğini ifade ederek yeni proje için sinyal yaktı.

Nef Arsa Ankara Beyman'da yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla! 

Nef tarafından Ankara Beyman Ormanlarına 10 dakika uzaklıkta konumlanıyor. Nef Arsa Ankara Beyman yüzde 40 peşin kalanı 2024'te ödeme fırsatıyla satışta. İşte Nef Arsa Ankara Beyman ile ilgili detaylar..

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Oyak Maslak projesi geliyor! Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanına 413 konutluk yeni proje!

Oyak İnşaat, Maslak'ta inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Ayazağa Oyak Sitesi'nin yanında yükselecek projede 413 konut ve 12 ticari ünite yer alacak.

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje geliyor!

Yeşil Deniz Life Kooperatifi ve Çatkaya Gayrimenkul'ün Ankara'daki arsasına 1021 konutluk yeni proje inşa edilecek. Proje 770 milyon TL'ye mal olacak.

Aile Bakanlığı ödemesinin yanına bu da gelirse mükemmel olur! Tam 3.340 TL ödenecek

Aile Bakanlığı tarafından vatandaşlara yönelik destek ödemeleri devam ediyor. Bakanlığın ödemelerinin yanı sıra evde bakım ödemeleri de başladı. İşte evde bakım ödemeleri hakkındaki detaylar...

Evleneceklere süper teklif! Beyaz eşya yanında TV alımına tam 1000 lira indirim! Vestel 16 Kasım 2022 fiyat listesi…  

Vestel, kasım ayına özel süper bir fırsatla karşınızda. 30 Kasım’a kadar geçerli kampanyada beyaz eşya alırken yanına televizyon alanlara anında 1000 lira indirim uygulanıyor. İşte Vestel 16 Kasım 2022 fiyat listesi…

Her yemeğin yanına mutlaka yapılıyor! Fiyatını duyanlar menüyü değiştirecek

Kuru fasulye-pilav müdavimlerini üzecek haber geldi. Her sofrada her yemeğin yanında görmeye alıştığımız, ekmek yemeden doymaya çalışanların vazgeçilmezi pirinç son zamanlarda üst üste gelen zamlarla lüks gıda kategorisine doğru ilerliyor.

TOGG'dan yeni gelişme: Şarj cihazları ilk kez görüntülendi! Türkiye'nin dört bir yanına gönderilmeye hazırlar!

Elektrikli otomobil denilince herkesin aklına ilk olarak nasıl şarj edeceği geliyor. Yerli elektrikli otomobil TOGG'un şarj cihazları ilk kez görüntülendi. TOGG için üretilen 180 kW gücündeki şarj cihazları 81 ilde yerlerini almaya hazırlanıyor.

Ankara-İstanbul arasına ikinci YHT hattı geliyor!

Katıldığı bir televizyon programında gündeme yönelik soruları yanıtlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul-Ankara arasında ikinci YHT hattının inşa edileceğini açıkladı. 

İnşaat kazısında temeli kayan apartmanda yıkım başladı!

Ankara'da, yanına yapılan inşaatın temel kazısı sırasında temelinde kayma yaşandığı tespit edilen 8 katlı Açelya Apartmanı ve etrafında bulunan 20 bina çökme riskine karşı tahliye edildi. Güvenlik önlemlerinin alınmasında sonra binanın yıkımına başlandı.

ankara otonominin yanına açık oto pazarı mı yapılacak Haberi

ankara otonominin yanına açık oto pazarı mı yapılacak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Esenboğa Yolu üzerindeki 375 dönümlük alanda kurulan Avrupa ve Ortadoğu’nun en büyük otomotiv alışveriş ve yaşam merkezi Otonomi’nin yanındaki 100 dönümlük alanın “açık oto pazarı” yapılacağını açıkladı. 


Başkent Otomotivciler Derneği’nin (BOD), Otonomi’de bu yıl ikincisini düzenlediği iftar yemeğine yaklaşık 1.500 kişi katıldı. İftara, Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek’in yanı sıra, Akyurt Belediye Başkanı Gültekin Ayantaş, Yalova Valiliğine atanan Eski Akyurt Kaymakamı Tuğba Yılmaz, Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Salih Bezci, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, MÜSİAD Ankara İl Başkanı İlhan Erdal ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED), BOD Yönetim Kurulu Üyeleri ve galerici esnafı katıldı. Kamu ve iş dünyasından davetliler ile üniversite öğrencileri ve Sevgi Evleri’nde kalan 200 dolayında çocuk da katılanlar...