15 / 05 / 2024

Ankara Pursaklarda bir ayda 2 bin ton asfalt atıldı

Ankara Pursaklarda bir ayda 2 bin ton asfalt atıldı

Pursaklar Belediyesi altyapı çalışmalarını sürdürüyor. Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açıklanan eylül ayı faaliyet raporunda 2 bin ton asfalt atıldığı, 3 bin 550 metre imar yolu yapıldığı belirtildi.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arsa fırsatı! 15 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Kütahya'da yer alan arsalar için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsaların fiyatları 15 bin TL'den başlıyor.

Ankara'da yeni yapılan bir bina 'yok artık' dedirtti! Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden Ankara'da yeni yapılan bir binanın fotoğrafını paylaşarak 'Nerede doğru şehirleşme, nerede estetik?' yorumunda bulundu.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha arsa fırsatı! KDV'den muaf arsalar için bu tarihleri kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Konya'da KDV'den muaf arsa satacak. Yeni bir arsa yatırımı yapmak isteyenlerin radarına giren ihale ilanları bu ay içerisinde yapılacak.

Ankara ve bir şehirde daha kiralık gayrimenkuller! Bu tarihleri kaçırmayın!

Ankara ve Isparta'da yer alan gayrimenkuller için kiralama ihalesi düzenleniyor. İşte 12 Mart ve 13 Mart tarihlerinde yapılacak olan o ihaleler ile ilgili detaylar..

Arazi alacaklar dikkat! Milli Emlak'tan Ankara ve bir kentte daha 34 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla arazi!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve bir kentte daha KDV'den muaf arazi satıyor. Satışa çıkarılan arazilerin fiyatları 34 bin 500 TL'den başlıyor. 

Vakıflar'dan kiracıya yüzde 900 zam! Kasım 2023'te 1.125 TL olan evin kirası şimdi 10 bin TL!

Vakıflar, Ankara'da bir konuta yaptığı fahiş kira zammıyla gündeme geldi. Yüzde 900'lük zammın kamu yararına olduğu ve yıkılan kültür varlıklarının ihyası için kullanılacağı belirtildi. İşte ayrıntılar... 

Yatırımcılar dikkat! Ankara ve bir ilde daha 36 arsa satılıyor!

Ankara ve Afyonkarahisar'da yer alan 36 adet arsa satışa çıkarıldı. Yatırımcıların merakla beklenen arsaların satış ihaleleri 27 Şubat ve 29 Şubat 2024 tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan Ankara ve bir şehirde daha KDV'den muaf arazi fırsatı!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü Ankara ve Manisa'da yer alan iki adet araziyi satışa çıkardı. KDV'den muaf olarak satışa çıkarılan arazilerin satış ihalesi Şubat ayı içerisinde yapılacak.

Boş taahhütname ile kiracıya tahliyeyi, Yargıtay onayladı...

Ankara'da bir kişi, kira sözleşmesi sırasında kiracısına boş haldeki tahliye taahhütnamesini de imzalattı. Söz konusu evrak ile tahliye davası açtı ve yargı, ev sahibini haklı buldu.

Ankara’daki kooperatif mağdurlarından eylem: 20 yılda bir arpa boyu bile yol alınmadı!

Başkent Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde 20 sene önce yapılan ihalede 6 bin 400 dönümlük arsaya ortak olan binlerce kişi kooperatifte herhangi bir ilerleme olmaması sebebiyle bir araya geldi ve bir protesto gösterisi gerçekleştirdi...

Ankara ve bir şehirde daha 25 gayrimenkul satılacak!

Ankara ve Diyarbakır'da yer alan 25 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gayrimenkullerin satış ihaleleri 6 Şubat ve 8 Şubat tarihlerinde yapılacak.

Ankara'daki bir taşınmazın da içinde olduğu özelleştirme kapsamında 214 milyon 855 bin TL'lik satış gerçekleşti!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) tarafından Aydın, İzmir ve Muş'taki bazı taşınmazların satışı ve Ankara'daki bir taşınmaza dair imar planı değişikliğine yönelik karar alındı. 

TOKİ'den Ankara ve bir şehre daha 1.280 konutluk iki yeni proje geliyor!

Dar ve orta gelirlileri düşük taksitler ile konut sahibi yapmayı sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara ve bir şehirde daha 1.280 yeni konut inşa edecek.

Ankara Pursaklarda bir ayda 2 bin ton asfalt atıldı Haberi

Ankara Pursaklarda bir ayda 2 bin ton asfalt atıldı

Rapora göre; ilçe genelindeki 21 sokağın asfalt serimi ve kaldırım onarımlarını da yapan ekipler, kamu kurum ve kuruluşlarının da taleplerini yerine getirdi.


OKUL VE CAMİLERE DESTEK 

Eylül ayında başta okullar olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluşunun fiziki ihtiyaçlarını karşılayan belediye ekipleri, Hitay Camisi, Mimar Sinan Camisi, Ulu Cami, Tapu Müdürlüğü, Medine Kur'an Kursu, Emniyet Müdürlüğü, Ayyıldız İlköğretim Okulu, Cahit Zarifoğlu Ortaokulu başta olmak üzere birçok kurumun talep edilen boya, badana, fayans, asfalt, elektrik, su, yol ihtiyacını karşıladı. 

Sabah...