01 / 05 / 2024

ankara suyu düzeldi mi

ankara suyu düzeldi mi

Başkentin içme suyu hakkındaki iddialara ilişkin, makamında düzenlediği basın toplantısında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, "Ankara'nın merkez suyunda en ufak bir sıkıntının kesinlikle olmadığını" belirtti.

‘Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz’

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, teknolojik gelişime yönelik açıklamalarda bulundu. Hisarcıklıoğlu, "Geliştirdiğimiz teknolojileri Ankara'dan dünyaya ihraç edeceğiz" şeklinde konuştu.

Ankara Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı!

Ankara otomotiv dünyasına yeni bir soluk getirecek olan Vega Otonomi'de tapu heyecanı başladı. Sincan’da hayata geçirilen  projenin yeni yılın ikinci çeyreğinde faaliyete geçmesi bekleniyor. 

Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? 14 Temmuz Twitter çökme sorunu...

Sosyal paylaşım platformu Twitter'da meydana gelen erişim sorunu gündeme oturdu. Twitter çöktü mü? Twitter’a erişim sorunu düzeldi mi? İşte 14 Temmuz Twitter çökme sorununun detayları...

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Ankara'da arazi usulsüzlüğü nedeniyle 13 kişi tutuklandı!

Ankara'da düzenlenen arazi soruşturması kapsamında 3'ü muhtar, 7'si kamu görevlisi olmak üzere 13 kişi hakkında tutuklama kararı alındı.

TOKİ'den Ankara'ya 212 yeni konut geliyor!

eni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül 2021 projesinin ihalesini bugün E İhale yöntemiyle gerçekleştirecek.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 212 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül'de 212 yeni konut inşa edecek.

Otokent Ankara’da dükkanlarının neredeyse tamamı satıldı!

Türkiye'nin en büyük otomobil alışveriş merkezi ve yaşam merkezi olacak olan Otokent Ankara'da dükkanlarının neredeyse satıldı. İnşaat çalışmaları henüz başlamayan merkeze rekor sayıda talep geldi. 

Vakıf GYO Ankara Çankaya dükkan 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Çankaya ilçesinde konumlu Dükkana ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020!

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kura sonucu 22.07.2020 ve TOKİ Güdül 2. Etap kura sonuçları öğrenme detayları...

TOKİ Ankara Güdül 2. Etap kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Güdül 2. Etap projesinde yer alan 200 adet konutun kura çekimi bugün yapılacak. Projede yer alan 200 adet konut hak sahipleri bugün belli olacak.

Ankara Güdül'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Güdül ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Ankara kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

10 yıldır Akyurt'un gündeminde yer alan kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuşan Ayık, Beyazıt mahallesinin 192 dönüm arazisinde modern ve yeni bir Akyurt'u ortaya çıkaracaklarını söyledi.

ankara suyu düzeldi mi Haberi

ankara suyu düzeldi mi

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Ankara'nın merkez suyunda en ufak bir sıkıntının kesinlikle olmadığını" belirtti. 


Başkentin içme suyu hakkındaki iddialara ilişkin, makamında düzenlediği basın toplantısında, Gökçek, Türkiye Halk Sağlığı Kurumu Başkanlığının raporunun, Ankara'nın mücavir alan sınırlarına yeni dahil edilen ilçelerdeki mahallelerinde bulunan bazı depolarda yeterli klorlama yapılmaması nedeniyle bir takım mikro organizmaların oluştuğunu bildiren bir yazı olduğunu söyledi.


Bu yazının, sadece Ankara'yı konu alan yazı olmadığını ifade eden Gökçek, şunları kaydetti:


"Aynı yazı Eskişehir, Tekirdağ ve Antalya valiliklerine yazılmış. Yazıların baştan aşağı hepsi aynı, standart bir yazı. Özellikle  Ankara için kaleme alınmış bir yazı değil. Buradaki ilçeleri dile getiren bir yazı. 'Ankara'nın suyu kirli' diye, başta Sayın Aylin Nazlıaka olmak üzere. 'Sayın' niçin diyorum? Onu da söyleyeyim. Ben sayın demezsem televizyona...