20 / 05 / 2024

Ankara Tesis İhale

Ankara Tesis İhale

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 'İmtiyaz Hakkının Devri Yoluyla Tıbbi Atık Toplama, Taşıma, Tıbbi Atığın Termal (Yakma/ Gazlaştırma) Yöntemlerle Bertaraf Tesisi Yapımı ve 40 Yıl Süre İle İşletilmesi İşi'ni ihaleye çıkardı

TOKİ, İstanbul ve Ankara'daki sağlık tesis alanı imarlı 2 arsayı satışa çıkardı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Şile ve Ankara Yenimahalle'deki sağlık tesis alanı imarlı arsaları satışa çıkardı. Arsaların toplam satış bedeli 758 milyon 845 bin 619 TL olarak belirtildi.

Ankara Çamlıdere'de 2 katlı ahşap sosyal tesis ve arsası satılıyor! İhalesi 12 Ekim'de!

Ankara ili Çamlıdere Belediyesi, Ankara ili, Çamlıdere ilçesi, Yayalar Mahallesi'nde yer alan 2 katlı ahşap sosyal tesis binası ile arsasını satıyor. İşte fiyatı ve tüm merak edilenler....

Ankara'da 49 yıllığına irtifak hakkı tesis edilecek! İhalesi 31 Ağustos'ta!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğünden: tarafından Kahramankazan İlçesi Saraç Mahallesi'ndeki taşınmazlar üzerinde 49 (kırk dokuz) yıl süreli bağımsız ve sürekli nitelikte irtifak hakkı tesis edilecek.

Ankara'da tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor!

Ankara Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Başkent Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Seymen Emlak Müdürlüğü tarafından Kahramankazan İlçesi Orhaniye Mahallesi'nde tesis yapım karşılığı irtifak ve işletme hakkı veriliyor...

Tavuk Dünyası Ankara'da 30 milyon liralık tesis açacak!

Tavuk Dünyası, Ankara'da 30 milyon TL'lik yatırımla yeni bir tesis kuracak. Şirket 2020'de açılacak 40 yeni şubeyle birlikte bin kişiye istihdam yaratacak...

Ankara Mamak'a sosyal tesis!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Kartaltepe’nin daha fonksiyonel hale gelmesi için bir takım düzenlemeler yapacaklarını belirtti. Bölgeye kafetaryası olan bir sosyal tesis yapılacak.

Ankara Golfkent arsaları 28 Eylül'de satılacak!

Ankara Golfkent’te konut, ticari, eğitim, sağlık tesis imarlı arsalar satışa sunuldu. İhale 28 Eylül 2018’de gerçekleşecek.

Ankara Temelli özel eğitim tesis alanı imar planı askıda!

Ankara Sincan İlçesi Temelli Mahallesi 1248 Ada 1 Parsele Ait Özel Eğitim Tesis Alanı amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıda...

Ankara Haymana Turizm Tesis Alanı imar planı askıya çıkıyor!

Ankara Haymana İlçesi, Yeşilyurt Mahallesi, 173 parsele ilişkin Turizm Tesis Alanı amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği, 19 Aralık'ta askıya çıkarılacak...

Ankutsan, Ankara’da 20 milyon dolara tesis inşa edecek!

Oluklu mukavva üretimi yapan Ankutsan, Ankara’da tesis kurmak için çalışmalara başladı. Yapılacak yeni tesis 20 milyon dolara mal olacak. Ankutsan, Ankara’daki tesisini kurduktan sonra İstanbul Çerkezköy’de de bir tesis yapımına başlayacak.

Ankara yabancıya konut satışında ilk 10 il arasında!

Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Ünal, "Gelişmeler, yabancı yatırımcı nezdinde Ankara'yı oldukça cazip hale getirecek" dedi.

Ankara'da yol kenarı otoparkları ücretsiz olacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 15 Temmuz'dan itibaren yol kenarı otoparklarının tamamını ücretsiz hale getireceklerini açıkladı. Başkan Gökçek, kurala uymayanlara polisin müdahale edeceğini söyledi.

Ankara OSB arıtma tesisi Ağustos'ta açılacak!

Ankara Arıtma tesisi yakın tarihte çevre izni alınarak Ağustos 2015'te arıtma tesisinin resmi açılışının yapılması planlanmaktadır. Tesis sayesinde Trabzon OSB'de sanayi ve evsel atık sorunu tümden ortadan kalkacak.

Ankara Tesis İhale Haberi

Ankara Tesis İhale

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı, 'İmtiyaz Hakkının Devri Yoluyla Ankara İli Sınırları İçerisinde Tıbbi Atık Toplama, Taşıma, Tıbbi Atığın Termal (Yakma/Gazlaştırma) Yöntemlerle Bertaraf Tesisi Yapımı ve 40 Yıl Süre ile İşletilmesi İşi'ni ihaleye çıkardı. 


İhalenin muhammen bedeli, 25 milyon TL olarak belirlendi. 


İhale, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı Encümen Salonu Emniyet Mah. Hipodrom Cad. No: 5 Kat: 18 Yenimahalle/Ankara adresinde 23 Ağustos 2012 Perşembe günü saat 14:30'da gerçekleştirilecek.


İhale ilanı bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.


İlan için