27 / 04 / 2024

ankara toki projeleri

ankara toki projeleri

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesi için ihale tarihini açıkladı. İşte TOKİ Ankara Bala projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ'den Ankara'nın 5 ilçesine tam 3.400 ucuz konut geliyor! Tarihler duyuruldu, bakmadan geçenler bin pişman olur!

Dar ve orta gelirli aileler için yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara'nın 5 ilçesinde 10 yeni projede toplam 3.400 konut inşa edecek.

TOKİ'den Ankara'ya 635 konutluk yeni proje geliyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Sincan projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek. İşte detaylar...

TOKİ Ankara projesinde tarih belli oldu! O ilçeye tam 565 ucuz konut geliyor! Hemen bir göz atın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Ankara projesinin ihalesini 14 Ekim 2022 tarihinde saat 15:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Ankaralılara son dakika ucuz konut müjdesi! Bu tarihi sakın kaçırmayın! Tam 635 konut geliyor!

Çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Ankara projesinin ihalesini 20 Eylül tarihinde gerçekleştirecek. 

TOKİ'den Ankara'ya 2 yeni proje geliyor! Ankaralılar dikkat! Tarih açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın merakla beklenen Ankara projelerinin ihale tarihi açıklandı. İşte merak edilen projeler ile ilgili son detaylar...

TOKİ'den Ankara'ya 657 yeni konut!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan TOKİ, başkent Ankara'da 657 yeni konut inşa edecek. Projelerin ihalesi bugün ve yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ'den başkent Ankara'ya 212 yeni konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ankara Güdül'de 212 yeni konut inşa edecek.

Ankara'da eski konutlarda kiralar yükselecek!

ANKARA inşaat Müteahhitleri Derneği Başkanı Ömer Baki Yazıcı. Başkent'te özellikle son yıllarda, yeni yapılan konut projelerinin, üst gelir gurubuna yönelik olduğuna dikkat çekti.

TOKİ Yapracık Konutları'na yeni park inşa ediliyor!

Etimesgut Belediyesi, binlerce kişinin yaşadığı TOKİ Yapracık Konutları'nda yeni park yapım çalışmalarına başladı. 10 dönümlük alan üzerinde iş makineleri ve belediye personeli hummalı bir çalışma içine girdi.

TOKİ'den başkentlilere hem Mart hem de Nisan müjdesi! Ankara'ya 1.113 konutluk 2 yeni proje geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara projeleri için beklenen müjde geldi. TOKİ yeni projeleri kapsamında Ankara'da 1.113 konutluk 2 yeni proje inşa edecek. İşte TOKİ tarafından açıklanan o projeler...

TOKİ'den Ankara'ya 2 yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projeleri için resmen start verdi. TOKİ'nin Ankara projelerinin ihaleleri Şubat ve Mart aylarında yapılacak.

Kentsel dönüşüm de TOKİ projeleri de tam gaz: 20-30 katlı binalar olmayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa'daki kentsel dönüşüm ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu ve çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirtti. İşte Aktaş'ın o açıklamaları...

TOKİ Polemiği... İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: TOKİ projeleri tamamlanmadığı için vatandaş mağdur oluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, TOKİ2nin sunduğu projeleri tamamlayamadığı için vatandaşların mağdur olduğunu iddia etti. İmamoğlu'nun iddiasına Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Oktay Saral'dan sert yanıt geldi...

TOKİ'den İstanbul ve Ankara'ya 1.244 konutluk iki yeni proje müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul ve Ankara projeleri için düğmeye bastı. TOKİ'nin iki yeni projesinde toplam 1.244 konut yer alacak.

TOKİ'den Ankara'da 9 bin 703 taksitle 3+1 konut fırsatı! Başvurular başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konut projeleri inşa eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Haymana projesi satışa çıkarıldı. Söz konusu projeden 9 bin 703 TL taksitle ev sahibi olmak mümkün.

TOKİ Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek? Ankara TOKİ Aşağıçavundur kuralarında son dakika! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Çubuk 2023 kuraları ne zaman çekilecek sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. İşte Ankara TOKİ Aşağıçavundur kura çekilişi ile ilgili son dakika detayları...

TOKİ'den İstanbul, Ankara ve İzmir'e 1.700 konutluk 4 yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul, Ankara ve İzmir projeleri için düğmeye bastı. Söz konusu projelerde toplam 1.700 yeni konut yer alacak.

TOKİ'den müjdeli haber: İstanbul ve Ankara dahil 42 ilde ucuz konut projeleri başlıyor!

TOKİ, 2023 yılında İstanbul ve Ankara gibi şehirler dahil olmak üzere birçok ilde ucuz konut projelerini duyurdu. Bu projeler kapsamında 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 konutlar satışa sunulacak.

TOKİ Ankara projeleri için yeni tarih belli oldu! Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara 2023 projeleri için yeni tarih belli oldu... Tam 290 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın...

Cunda Adası 'kesin korunacak hassas alan' ilan edildi! TOKİ projeleri için de bazı illerde acele kamulaştırma yapılacak!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesi sınırları içerisinde yer alan Cunda Adası kesin korunacak hassas alan ilan edildi.

TOKİ Ankara kuralarıyla bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendi!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut TOKİ projeleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada 2 Ocak tarihinde başlayan Ankara'daki kuralarda bugüne kadar 14 bin 854 hak sahibi belirlendiğini söyledi.

Ankara TOKİ kurası ne zaman çekilecek? Ankara’da TOKİ evleri hangi semtlerde yapılacak?

TOKİ Ankara kura tarihleri, tüm Ankaralılar tarafından merak edilmektedir. İşte TOKİ Ankara kura tarihlerine dair detaylar!

ankara toki projeleri Haberi

ankara toki projeleri

Hayata geçirdiği konut projeleriyle dar gelirlilerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara projesinin de ihale tarihini açıkladı. 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının resmi internet sitesindeki detaylara göre, TOKİ'nin merakla beklenen başkent projesi Bala ilçesi, Göztepe Mahallesi'nde hayata geçirilecek.

TOKİ Ankara Bala projesinde toplam 208 adet konut yer alacak. Söz konusu projede 1 adet 3 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet cami de bulunacak.

Altyapı ve çevre düzenleme işinin de yer aldığı TOKİ Ankara Bala projesinin ihalesi 8 Kasım 2022 tarihinde saat 14:00'te yapılacak. 

Dar gelirli aileler için 250 bin sosyal konut müjdesi veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Ankara Bala projesi yer tesliminden itibaren 450 takvim gününde tamamlanacak. 
 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve...