27 / 04 / 2024

ankara yatırımları

ankara yatırımları

AK Parti’nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki, açıkladığı 111 proje arasında kendisini en çok millet bahçesi yapmak, çocuk köyü ve kültür yolu projelerinin heyecanlandırdığını söyledi. 

Ankara'da önce ulaşım, sonra yapılaşma planlanacak!

CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş, katıldığı bir televizyon programında gelecek dönemle ilgili projelerini açıkladı. Yavaş, “Akıllı Ankara Projesi ile 2050 yılını planlıyoruz” diye konuştu. 

Ankara'da 95 bin konut projesi inşa edildi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara'ya yaptıkları ve yapacakları yatırımları anlattı. Erdoğan, Ankara'da 95 bin konut projesi inşa edildiğini söyledi..

2017 Ankara'da açılış yılı oldu!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi 2017'de 2 milyar 826 milyon 687 bin liralık yatırım yaptı.

​Ankara yatırım için doğru adres!

​CNBC-E Business ve Forbes dergilerinin yaptığı araştırmada yaşanılabilir kentler sıralamasında Türkiye’de birinci sırasında Ankara yer alıyor. ​Ankara yatırım için doğru adres olduğu beliriliyor. 

Ankara Eymir Aile Yaşam Merkezi bu yıl açılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Gölbaşı Belediyesi'nin yeni projeleri bu yıl hizmete girecek.

Melih Gökçek: Yatırımda rekor üstüne rekor kırdık!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek Temapark ile hayvanat bahçesi arasına teleferik yapıklarını belirterek "2016 yılında çalışmalarımızda rekor üstüne rekorlar kırdık" dedi.

Ankara, Anadolu’nun iş merkezi konumunda!

Ankara iş dünyasının gözde mekanı haline geldi. OP Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Pala, bölgenin Anadolu’nun iş merkezi konumunda olduğunu belirtti.

Ankara'da 193 projenin toplu açılışı yarın yapılacak!

Bakanlıklar, Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyeleri, vakıflar, kurum ve kuruluşlar tarafından yapılan toplam 193 projenin açılışı yarın yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

Salih Bezci: İmar yönetmelikleri iller için ayrı ayrı yapılabilir!

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, yönetim kurulu ve meclis üyelerinde oluşan bir heyetle Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’ye “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Akıllı Ankara projeleri 2019'a kadar tamamlanacak!

Toplu ulaşım, ulaşım sistemleri, temiz içme suyu ve atık yönetimlerinde Türkiye’de ilklerin uygulayıcısı olan Ankara Büyükşehir Belediyesi, 2019 yılına kadar “Akıllı Ankara” sistemini tamamlamayı hedefliyor.

Ankara'nın ulaşım sorunu mecliste!

Ankara Bağımsız Milletvekili Aylin Nazlıaka, Başkentin ulaşım sorununu Meclise taşıdı. Nazlıaka, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun yanıtlamasını istediği önergesinde, “Ankara’nın kaldırımları ve yolları, insan ve yaya trafiğini taşıyamaz hale gelmiştir'' dedi.

Markalı konutlar Ankara'ya değer kattı!

TÜSİAV Başkanı ve emlakçıların duayeni Salim Taşcı, gayrimenkul sektörüyle ilgili sıkıntıları anlattı. Sektördeki ilk sorununun emlakçılar yasasının bulunmayışı olduğunu belirtti. İşte o haber...

Ankara inşaat sektörüyle ivme kazandı!

Ekonomisi günden güne güçlenen Başkent Ankara, ARGE ve inovasyon çalışmalarıyla büyüyen sanayi, eğitim ve sağlık gibi alanların yanı sıra inşaat sektörüyle de son yıllarda ciddi ivme kazandı.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş’ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Ankara Aparts Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta İskender Sinan Temo tarafından kuruldu.

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı! İstanbul, Antalya ve Ankara gözde oldu!

Yabancılar vatandaşlık alabilmek için gayrimenkul yatırımlarını artırdı. EVA Gayrimenkul Değerleme, 2022 yılı ilk üç aylık dönemi itibariyle yabancıların vatandaşlık edinimi için Türkiye’de  gerçekleştirdikleri gayrimenkul yatırımlarını analiz etti. İşte o veriler...

Yabancıların gayrimenkul yatırımlarının yüzde 22,1'i vatandaşlık için!

Ülke genelindeki vatandaşlık edinimi için yabancı yatırımında İstanbul, Antalya ve Ankara ilk üçe yerleşirken, Megakent İstanbul’daki yabancı yatırımlarında da Esenyurt, Beylikdüzü ve Başakşehir ilk üçte bulunuyor.

Doğan Grup Ankara'da inşaat yatırımlarını hızlandırdı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Doğan Grup, başarılı projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Doğan Grup CEOS'u Erdoğan Yıldırım, kent genelinde yapılan yatırımları anlattı. 

Türkiye'de hızlı tren yatırımları hız kesmiyor!

Ülke genelinde ulaştırma alanında yapılan yatırımlar gün geçtikçe artıyor. Son yapılan YHT yatırımı ile İstanbul Ankara arası 35 dakika kısalacak.

Ulaştırma başta olmak üzere, her alanda yatırımlarımıza devam edeceğiz!

Ankara Gölbaşı Şehir Geçişi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulaşım alanında yapılan yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu.

Sanayici üretimi bırakıp inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi!

Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir "Rekabet edemez hale düşen sanayici, üretimi bırakıp daha kârlı olan inşaat ve AVM yatırımlarına yöneldi. İmalat yapamaz hale geldik." dedi.

Altındağ ve Yenimahalle yatırımları masaya yatırıldı!

Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar Ankara Yenimahalle ve Altındağ yatırımlarını masaya yatırdı.

Türkiye yatırımları 2017'de 950 milyar liraya yaklaştı!

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan Ankara Sanayi Odasının (ASO) Kasım ayı meclis toplantısına katıldı. Elvan, toplantıda Türkiye'nin yatırımlarını değerlendirdi.

Ankara Altındağ'da yatırımlar hız kesmiyor!

Altındağ Belediyesi, sosyal ve kültürel yatırımlarına ara vermeden devam ediyor. Belediye bu kapsamda ilçeye binicilik sporunun icra edileceği bir manej inşa ediyor.

Ankara Elmadağ'da belediye yatırımları konuşuldu!

Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, 2016 yılında hayata geçen yatırımlarını ve 2017 projelerini değerlendirdi. Toplantı Kültür ve Sanat Merkezi Salonu’nda gerçekleşti.

Ankara Büyükşehir'den kente estetik katan yatırımlar!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı, her yıl olduğu gibi 2016’da da yoğun bir faaliyet programı gerçekleştirdi. İşte o yatırımlar...

ankara yatırımları Haberi

ankara yatırımları

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, seçim çalışmaları ve başkente hedeflerine ilişkin bazı açıklamalar yaptı. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Özhaseki, şöyle konuştu: "Belediyeleri denetleyen kurumlar var. Para açısından Sayıştay, her girdi çıktıyı denetler. İşlemler açısından İçişleri Bakanlığı, imar açısından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı her zaman belediyeleri denetleyen kurumlardır. Bir taraftan da biz genel merkez nezdinde bütün belediyelerimizi takip edeceğiz.

ELİM KIRILSIN DÖNEMİ BİTTİ

Buralarda partimizin kendine has prensiplerine uyuyorlar mı uymuyorlar mı? Bir bir takip edeceğiz. Eskiden vatandaş oy verir beş sene iyi kötü katlanırdı. Bazen hoşuna gitmezse ‘Elim kırılsın!’ der ama bir şey olmazdı. Şimdi o dönem tamamıyla kapandı. Bizim gösterdiğimiz aday arkadaşlarımız Sayın Cumhurbaşkanımızın açıkladığı manifestoya uyacak ve bu manifestomuzu...