16 / 05 / 2024

ankara yeni gelişim bölgeleri

ankara yeni gelişim bölgeleri

Büyümesini sürdüren Başkent Ankara farklı bölgelerin gelişimine de olanak tanırken, gayrimenkul uzmanları yatırımcılara yeni gelişim noktasının sinyalini verdi..

İstanbul-Ankara arasına süper hızlı tren geliyor! Bakan Uraloğlu yeni gelişmeyi açıkladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu merakla beklenen Ankara ve İstanbul arası hızlı tren projesi ile ilgili olarak yeni gelişmeyi açıklayarak, proje çalışmalarına başladıklarını söyledi.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'nin temeli atıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için temel atma töreni gerçekleşti. Proje ile 2 bin 103 konut inşa edilecek.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi için düğmeye basıldı! 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, “Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında temel atma töreni yarın gerçekleşiyor. 

Ankara kentsel dönüşüm planlarında yeni gelişme! 

Mimarlar Odası Ankara Şubesi, Ulus'taki Atıfbey-Hıdırlıktepe-İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı için yapılan imar değişikliklerinin iptali için açtığı davayı kazandı.

Ankara Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi bugün!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi bugün gerçekleşecek. 

Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi konut ihalesi yarın!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından “Güneypark Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi” kapsamında satışa sunulan 33 konutun ihalesi yarın yapılacak.

Ankara Büyükşehir'den Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura açıklaması!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi kura çekilişi ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Ankara-Ankara projesi tüketici davasıyla ilgili yeni gelişme!

Yapı Kredi Koray GYO'ya karşı açılan tüketici davası ile ilgili olarak yeni gelişme yaşandı. Şirket lehine davanın reddine karar vermiş olduğu, karara karşı gerekçeli kararın tebliğinden itibaren iki hafta içerisinde Ankara Bölge Adliye Mahkemesi istinaf yolunun açık bırakıldığı açıklandı.

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme!

Ankara-Çankaya Projesi yapı ruhsat iptal davasıyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Davacı, en son hazırlanan bilirkişi raporuna itiraz etti ve yeni bir heyet oluşturularak, yeniden keşif ve bilirkişi incelemesi yapılmasını talep etti. Davacı taraf temyize başvurdu.

Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne start verildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kamulaştırma çalışmalarının hayata geçirdiği 'Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi'ne başladı. Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda, yıllık 42 milyon lira kira tasarrufu sağlayacak. 

Ankara Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularını aldı!

Ankara Yenimahalle İlkyerleşim Mahallesi’nde yer alan Yeni Boyut Konutları sakinleri tapularına kavuştu.

Altıeylül Gelişim Merkezi'ne yeni şube!

2015 yılından bu yana sosyal hizmet çalışmalarını sürdüren Altıeylül Gelişim Merkezi’nin ikincisinin yapımına başlandı. Başkan Hasan Avcı “İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye’nin yeni bir kırsal gelişim politikasına ihtiyacı var!

İmpo İmar’ın Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Oflaz, Türkiye’nin yeni bir kırsal gelişim politikasına ihtiyacı olduğunu söyledi...

ankara yeni gelişim bölgeleri Haberi

ankara yeni gelişim bölgeleri

Büyümesini sürdüren Ankara, yapılan yatırımlar sayesinde dev bir şantiye konumuna geldi. Başkent halkı artık kent merkezine sıkışmaktansa daha geniş bölgelerde yaşamını sürdürmeyi tercih ederken yatırımlar da bu noktada gelişiyor. Gayrimenkul uzmanları ise büyüyen Ankara'da yatırımcılara yol göstererek yeni gelişim noktalarının sinyalini veriyor. Başkent'te gayrimenkul yatırımlarına yön veren uzmanlardan Akça Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Murat Akça, yatırımlar sayesinde modern yapılaşması ivme kazanan Ankara'da yatırımcıların artık yüzünü güneye çevirdiğini kaydetti.Bu noktada yatırımcıların karşısına Konya Yolu'na yakınlığı ve Kırıkkale yol istikametinin üzerinden geçişiyle lokasyon avantajı sunan Çankaya'daki Karataş Mühye bölgesinin çıktığını ifade eden Akça "Başkent'te şuan İncek bölgesi oldukça revaçta. Ancak yatırımcıların yoğun talebi nedeniyle bölge arzın çok daha üstünde projelere ev sahipliği yapıyor. 


Bu durumun bölgede şişkinlik yaratabileceğine dair endişeler var. Yatırımcıların...