06 / 05 / 2024

Ankara Yenimahallede atıl yurt binası korku saçıyor

Ankara Yenimahallede atıl yurt binası korku saçıyor

Yenimahalle’de 5 yıldır atıl halde bekleyen ve madde bağımlılarının meskeni haline gelen 50. Yıl Yetiştirme Yurdu’nda, önceki gün yine yangın çıktı. Çevredekiler, binanın kaldırılmasını istiyor.

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacak! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara Atılım Üniversitesi Akademik Personel alımı yapacağını duyurdu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor! Ankara-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman tamamlanacak?

Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'nın temeli bugün atılıyor. Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla Ankara-Kayseri arası 2 saate düşecek. Peki Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı ne zaman açılacak? İşte Ankara-Yerköy-Kayseri Hızlı Tren Hattı'yla ilgili merak edilenler...

Ankara'da 110 bin konutluk ilçenin temelleri atılıyor!

Ankara’da 110 bin konutlu ve 350 bin nüfuslu yeni bir ilçenin temelleri atılıyor. Büyükşehir Belediyesi kurulacak olan yeni ilçeye Osmanlı padişahı Yavuz Sultan Selim’in ismini verecek.

Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin temeli atılıyor!

Yenimahalle Belediyesi, yarın klasik Pazar anlayışına son veren dev projeye start veriyor. Yenimahalle Belediyesi tarihinin en büyük bütçeli yatırımı da olma özelliği taşıyan Karşıyaka Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri’nin temeli atılıyor...

Meram'da iki tesisin temeli atılıyor!

Meram Belediyesi tarafından önümüzdeki hafta içinde 2 tesisin temeli atılırken bir tesis ile bir parkın da açılışı gerçekleştirilecek. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Açılış ve temel atma programlarımıza tüm hemşehrilerimizi davet ediyorum” dedi.

Marina Ankara Oran satılık daire!

Toplam 2 bin adet daireden meydana gelen proje Ankara Çankaya - Oran'da yükseliyor. Marina Ankara Oran satılık daire tipleri 1+1'den 7,5+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Gölkay Park 2.Etap’ın temeli atılıyor!

İzmit Belediyesi tarafından yaptırılan ve dünyanın en modern kablolu su kayak merkezinin bulunduğu Gölkay Park’ta 2. etabının temeli atılıyor. Etabın yaklaşık maliyeti 937 bin lira

Akyazı Spor Tesisi’nin temeli atılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu tarafından Akyazı’ya müjdesi verilen spor tesisinin temeli 7 Ekim Çarşamba günü atılıyor. Tesis Akyazı Ömercikler Mahallesi’ndeki 22 dönümlük alanda yapılacak.

3. Havalimanı tren hattı için ilk adım atılıyor!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü üzerinden geçerek havalimanı ve Avrupa bağlantılarını sağlayacak demiryolu projesinde ilk adım atılıyor.TCDD, 3'üncü Köprü, 3'üncü Havalimanı ve Halkalı arasında yapılacak demiryolu hattının etüt ve danışmanlık ihalesine çıkıyor

Düzce Belediyesi atıl işyerleri için trampa yapıyor!

Düzce Valiliğinin kalıcı konutlarda bulunan atıl işmerkezlerinin değerlendirme çalışmasının ardından Düzce Belediyesi de mülkiyetinde bulunan işyerleri için İl Özel İdaresi ile birlikte değişim programı hazırladı.

Bartın'da atıl alabalık tesisi otele dönüştürüldü!

Bartın'ın Ulus ilçesinde atıl durumdaki alabalık tesisindeki binayı Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı'nın hibe desteğiyle otele dönüştüren Erhan ve Gülbahar Akbalık çifti, otele "Küre Dağ Evi" adını verdi.

Şehitkamil Belediyesi'nden Onatkutlar'a Uzay Çatılı Pazar yeri!

İlçe genelinde daha önce bir çok mahalleye Uzay Çatılı Pazar yeri kuran Şehitkamil Belediyesi, son olarak Onatkutlar Mahallesi’nde de vatandaşların isteği üzerine yeni bir Uzay Çatılı Pazar yeri inşa ediyo

Mahall Ankara Çankaya satılık!

Mahall Ankara Çankaya satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4,5+1'e kadar farklı seçenekler bulunuyor. Projede toplam 48 adet mağaza Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından açık artırma ile satılıyor.

Ankara Yenimahallede atıl yurt binası korku saçıyor Haberi

Ankara Yenimahallede atıl yurt binası korku saçıyor

Yıllardır atıl halde bekleyen ve madde bağımlılarının mesken edindiği Yenimahalle’deki 50. Yıl Yetiştirme Yurdu’nda ikinci kez büyük yangın çıktı. 

Çıkan yangın paniğe neden olurken, kısa sürede büyüyen alevler nedeniyle çevreyi yoğun duman sardı. Yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Bina ile ilgili endişelerini ve meydana gelen sıkıntıları daha önceden Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na yazdıkları bir dilekçe ile ilettiklerini belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, olayın ardından şöyle konuştu:


BEN YIKIP YAPMAYA HAZIRIM


“‘Belediye olarak yıkımını yapalım’ dedik. Ama olumlu bir yanıt alamadık. Bir milyona yakın nüfusu olan Yenimahalle’deki hükümet konağı yetersiz kalıyor. Bu metruk bina yıkılarak ilçenin değişik bölgelerine yayılmış olan emniyet, milli eğitim, sağlık ve nüfus müdürlükleri bir araya toplanabilir, Yenimahalle Belediyesi ve hükümet konağı yan yana olabilir. Bu vatandaşlarımızın daha...